circle-5

طراحی سایت حقوقی

به صفحه طراحی سایت حقوقی خوش آمدید. ما در آرنا ویژن با بیش از یک دهه تجربه در زمینه طراحی و پیاده سازی وب سایت و راه اندازی فروشگاه‌های آنلاین اختصاصی، برای راه اندازی سایت حقوقی منحصربفرد در کنار شما هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش با مشاوران واحد ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید!

حقوقی
ball
circle
traingle2
donut

ثبت سفارش طراحی سایت حقوقی

برای دریافت مشاوره رایگان پیش از ثبت سفارش طراحی سایت حقوقی  اختصاصی، کافی است با شماره بخش ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید. همکاران ما در ساعات اداری روزهای غیر تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.

طراحی سایت حقوقی چقدر زمان می‌برد؟

پاسخ دقیق به این سوال بدون دانستن جزئیات مدنظر شما برای انجام پروژه تقریبا ممکن نیست. طراحی سایت با قالب و کدنویسی اختصاصی کار هزینه‌بر و زمان‌برتری در مقایسه با طراحی سایت حقوقی با استفاده از قابلیت‌ قالب‌های وردپرسی است. ماژول‌های مدنظر شما، قابلیت‌هایی نظیر سیستم‌های CRM و سیستم‌های حسابداری، طراحی و پیاده‌سازی اختصاصی صفحه اصلی و صفحات داخلی و جزئیات مهم دیگر همه در زمانبندی تحویل پروژه سایت حقوقی تاثیر گذارند. اما به طور کلی طراحی سایت وردپرس در قالب وردپرس بین 1 الی 3 ماه و طراحی اختصاصی  سایت حقوقی حداقل 3 ماه زمان لازم خواهد داشت.

قیمت طراحی سایت حقوقی

تخمین و تعرفه قیمت طراحی سایت حقوقی رابطه معناداری با جزئیات مدنظر کارفرما برای انجام پروژه دارد. به طور طبیعی هر چقدر ماژول‌ها، طراحی و کدنویسی سایت بیشتر ویژه‌سازی شود، زمان انجام پروژه طولانی‌تر و قیمت طراحی سایت حقوقی بالاتر می‌رود.

دریافت مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان جهت طراحی سایت حقوق اختصاصی با مشاوران مرکز تماس آرنا ویژن در ارتباط باشید!

 

چرا طراحی سایت حقوقی را باید به آرناویژن بسپارید؟

تولید محتوا در هر قالب و شکلی؛ نه فقط احتیاج کسب‌وکارها که روش درآمدزایی دامنه‌ی وسیعی از مشاغل فعال در جامعه‌ی امروز است. تیم تولید محتوای آرنا ویژن متشکل از یک هسته‌ی ایده‌پردازان و برنامه‌ریزان استراتژیک، طراحان، عکاسان، متخصصان تولید فیلم و کلیپ‌های تبلیغاتی در کنار شما مشتریان گرامی آماده‌ی ارائه‌ خدمات در بالاترین کیفیت خواهد بود. برای مشاهده رزومه آرنا ویژن و ثبت سفارش تولید محتوا کلیک کنید!

bgpath1
arna2
sphere
cube
circle-1
medal
heart4
heart3
heart2
heart1

برای شرکت‌های حقوقی یا وکیل‌ها، طراحیِ وبسایت حقوقی یا طراحی سایت وکلا می‌تواند راه خوبی برای ورود به دنیای آنلاین و ارتباط با مشتریان بالقوه باشد. در ادامه این مطلب در خصوص روند ساخت سایت حقوقی، قیمت طراحی سایت حقوقی و خصوصیات و ویژگی‌های یک وبسایت حقوقی خوب بیشتر صحبت خواهیم کرد.

طراحی سایت حقوقی چیست؟

دفاتر وکالت یا وکیل‌هایی که دفتر خصوصی خود را دارند، نیاز دارند تا در دنیای اینترنت نیز حضور و فعالیت داشته باشند. راه اندازی یک وبسایت خوب به این دسته از افراد کمک می‌کند تا باعث شناخته‌تر شدن تیم یا برند خود شوند، مخاطبان یا مشتریان بیشتری جذب کنند و برای نیازهای آنها ارزش بیشتری قائل شوند.

بنابراین طراحی سایت حقوقی به وکلا کمک می‌کند تا از طریق حضور در اینترنت، فعالیت‌های خود را گسترده‌تر کنند. یک وبسایت حقوقی دارای ویژگی‌ها و امکانات خاصی خواهد بود که با ارائه‌ی اطلاعات مفید و مرتبط، می‌تواند به جذب مشتریان بیشتر منجر شود.

طراحان سایت می‌توانند از زبان برنامه نویسی یا از نرم‌افزار مدیریت محتوا برای ساخت سایت استفاده کنند.

(برای اطلاع از قیمت طراحی سایت فروشگاهی، قیمت طراحی سایت صرافی و قیمت طراحی سایت شرکتی شما می‌توانید به صفحات مربوطه مراجعه کنید.)

طراحی سایت حقوقی چیست؟

اهداف راه اندازی سایت حقوقی

پیش از اینکه بیشتر در مورد طراحی سایت حقوقی صحبت کنیم، بیایید ببینیم که هدف از طراحی یک نمونه سایت وکالت چیست.

وقتی که شما هدف طراحی سایت وکلا را تعیین می‌کنید، می‌توانید به طراح سایت توضیح دهید که چطور سایت شخصی وکیل را مطابق با خواسته‌ها و نظرات شما بسازد. در کل، طراحی وبسایت حقوقی ۳ هدف کلی دارد که عبارتند از:

اهداف راه اندازی سایت حقوقی

هدف ساخت سایت حقوقی: 1. حل مشکلات مشتریان

شاید با خود فکر کنید که هدفی بدیهی‌تر از این پیدا نمی‌شود! هرچه باشد همه کسب و کارها با این هدف تاسیس می‌شوند. اما باید به این فکر باشید که راه اندازی سایت حقوقی  از چه جنبه و چگونه می‌تواند مشکلات مشتریان را حل کند، به طوری که رقبایتان نتوانند این کار را انجام دهند.

به این صورت، طراحی سایت حقوقی می‌تواند به روش کارآمدتری مشتریان را جذب کند.

با تشخیص مشکلات مشتریان و تعیین راه حل‌های مخصوص آنها، می‌توانید بهتر هدف حل مشکلات مشتریان برای سایت خود را تعیین کنید.

هدف ساخت سایت حقوقی: 1. حل مشکلات مشتریان

هدف طراحی سایت حقوقی: 2. ارائه اطلاعات به مشتریان

اصولاً اکثر مشتریان قبل از خرید خدمات یا کالا در مورد آن تحقیق می‌کنند تا تصمیم بهتری بگیرند. طراحی سایت حقوقی هم راه خوبی برای ارائه اطلاعات مربوط به خدمات حقوقی به آنها است.

با دیدن اطلاعات شرکت حقوقی در سایت حقوقی، مشتریان می‌توانند تصمیمات بهتری در مورد استفاده از خدمات حقوقی بگیرند.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت طراحی سایت پتروشیمی، قیمت طراحی سایت بیمه و قیمت طراحی سایت لوازم التحریر به صفحات مربوطه مراجعه کنید.)

هدف طراحی سایت حقوقی: 2. ارائه اطلاعات به مشتریان

هدف راه اندازی سایت حقوقی: 3. تعامل با مشتریان

به عنوان ارائه‌کننده خدمات حقوقی، باید در تماس مداوم با موکلان خود باشید. بنابراین، برای این کار چه مکانی بهتر از سایت حقوقی؟

طراحی سایت حقوقی می‌تواند بخشی مخصوص موکلان داشته باشد که در آن، موکلان بتوانند پرونده‌های حقوقی خود، فرایند رسیدگی و جزئیات آنها را مشاهده کنند.

(اگر می‌خواهید در مورد قیمت طراحی سایت وردپرس، قیمت طراحی سایت آتلیه و قیمت طراحی سایت باشگاه ورزشی از صفحات مربوطه بازدید کنید.)

هدف راه اندازی سایت حقوقی: 3. تعامل با مشتریان

اهمیت طراحی سایت حقوقی

بگذارید با شما روراست باشیم. اگر روی لینک این وبلاگ کلیک کرده‌اید، پس در مورد راه اندازی سایت حقوقی کنجکاو هستید. اما شاید هنوز یرای سفارش آن قانع نشده باشید. این مسئله کاملاً قابل درک است، چون طراحی هر سایت فرایندی پر هزینه و زمان‌بر است.

با این حال، پیشنهاد ما است که حتما این کار را انجام دهید. شاید بپرسید چرا؟ با ما همراه باشید تا در بخش زیر دلایل اهمیت و مزایای طراحی سایت ویژه وکلا را به شما توضیح دهیم.

اهمیت طراحی سایت حقوقی

مزیت ساخت سایت حقوقی: 1. افزایش وجه و اعتبار شرکت حقوقی

همانطور که گفتیم، مشتریان قبل از خرید کالا یا خدمات، در خصوص آن در وب جستجو می‌کنند. به این صورت، اگر اطلاعات موجود در سایت شرکت حقوقی شما معتبر و محتوا خوب نوشته شده باشد که راه حل مشکلات مشتریان باشد، می‌توانید وجه و اعتبار کسب و کارتان را افزایش دهید.

طراحی وب سایت وکیل یا به عبارت دیگر، طراحی سایت حقوقی راهی کاربردی برای افزایش وجه و اعتبار شرکت‌های حقوقی مخصوصاً شرکت‌های حقوقی کوچک است.

مزیت ساخت سایت حقوقی: 1. افزایش وجه و اعتبار شرکت حقوقی

اهمیت طراحی سایت حقوقی: 2. شناساندن برند به مشتریان

در گذشته، روش‌های معمول بازاریابی هر شرکتی معمولا شامل ارائه یک کارت تجاری یا بروشور می‌شد. اما این روش‌ها محدود بودند و مشتری نمی‌توانست اطلاعات زیادی در مورد آن شرکت یا برند کسب کند.

با این وجود، ساخت سایت حقوقی فرصتی را برای شما فراهم می‌کند که تا با نوشتن محتوا و تعیین ارزش‌های شرکت رابطه نزدیک‌تری با مشتریان خود برقرار کنید و بهتر برندتان را به آنها بشناسانید.

نوع نمونه طراحی سایت حقوقی در نحوه ادراک مشتری در کسب و کارتان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

اهمیت طراحی سایت حقوقی: 2. شناساندن برند به مشتریان

مزایای طراحی سایت حقوقی چیست: 3. کار با مشتریان مورد نظر

کسب و کار وکالت شما در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کند؟ امور تجاری یا کیفری؟ آیا خدمات وکالت شما در زمینه امور مهاجرتی است؟ هر کدام از این شاخه‌ها نیازمند تخصص در رشته خود هستند.

در نتیجه، وکلای آنها هم در این حوزه‌ها مشکلات خاص خود را دارند. بنابراین، در راه اندازی سایت حقوقی تخصص حوزه حقوقی خود را تعیین کنید.

طراحی وبسایت حقوقی به شما این امکان را می‌دهد تا با مشتریان مخصوص حوزه کاری خود کار کنید. به این صورت، می‌توانید وکلای بالقوه را تبدیل به مشتری دائمی شرکت حقوقی خود کنید.

مزایای طراحی سایت حقوقی چیست: 3. کار با مشتریان مورد نظر

اهمیت ساخت سایت حقوقی: 4. به روز رسانی بازاریابی

طراحی سایت حقوقی امکانات زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد. برای مثال، بسته به تغییرات حوزه وکالت، می‌توانید روش‌های بازاریابی خود را به راحتی تغییر دهید و بروزرسانی کنید.

همچنین، می‌توانید بخشی از خدمات وکالت مثل تماس با مشتری و به اشتراک‌گذاری اسناد مهم را از طریق سایت انجام دهید.

اهمیت ساخت سایت حقوقی: 4. به روز رسانی بازاریابی

ویژگی‌های طراحی سایت حقوقی

حالا که در مورد اهمیت طراحی سایت حقوقی صحبت کردیم، می‌خواهیم عمیق‌تر وارد موضوع راه اندازی سایتِ مشاوره حقوقی شویم و ببینیم که برای داشتن یک سایت خوب حقوقی چه ویژگی‌های اساسی و ظاهری در آن باید رعایت شوند.

سایت شما بازتابی از کسب و کارتان است. در نتیجه، مهم است که به ویژگی‌های ظاهری و ساختاری آن دقت کنید.

ویژگی‌های طراحی سایت حقوقی

اهمیت ویژگی‌های ظاهری در طراحی سایت حقوقی

در این بخش، بیشتر در مورد ویژگی‌هایی صحبت می‌کنیم که یک بازدید‌کننده از ظاهر طراحی وبسایت حقوقی شما متوجه می‌شود.

البته که به جز ویژگی‌های ظاهری ویژگی‌هایی هم هستند که در خود ساختار سایت نهادینه می‌شوند که به آنها نیز می‌پردازیم.

اهمیت ویژگی‌های ظاهری در طراحی سایت حقوقی

صفحه اصلی‌تر و تمیز در امکانات طراحی وبسایت حقوقی

صفحه اصلی سایت اولین بخشی است که کاربران مشاهده می‌کنند. پس صفحه اول سایت اولین تاثیر را بر آنها می‌گذارد. بنابراین لازم است در طراحی سایت حقوقی به صفحه‌ی اولیه سایت توجه شود؛ این صفحه نباید شلوغ و درهم ریخته باشد و یافتن اطلاعات برای کاربران نیز باید ساده باشد.

برای طراحی صفحه اول سایت، باید مهمترین محتوای خود را در بالای صفحه بگذارید. همچنین، برای تمیز نگه داشتن آن می‌توانید از فضای سفید و عکس‌های جذاب برای کاربر استفاده کنید.

صفحه اصلی‌تر و تمیز در امکانات طراحی وبسایت حقوقی

طراحی وب سایت حقوقی سلسله مراتبی

سلسله مراتبی بودن عناصر بصری در سایت‌های حقوقی می‌تواند توجه کاربران را به جایی که می‌خواهید، معطوف کند. برای مثال، اگر بخواهید کاربر برخی از بخش‌ها را اول ببیند، می‌توانید آن بخش‌ها را در اول صفحه قرار دهید و فونت آنها را بولد و رنگی کنید.

با طراحی سایت حقوقی به صورت سلسله مراتبی، می‌توانید محتوای سایت را به طور واضح و کارآمد به کاربران خود نشان دهید.

طراحی وب سایت حقوقی سلسله مراتبی

استفاده از فضای سفید در ساخت سایت حقوقی

شاید با خودتان فکر کنید که استفاده از فضای سفید باعث می‌شود که ظاهر سایت خسته‌کننده به نظر برسد. اما اگر طراح سایت به طور هوشمندانه از فضای سفید در طراحی سایت حقوقی استفاده کند، می‌تواند کاری کند که سایت ظاهر تمیزی داشته باشد و تجربه کلی کاربر بهبود یابد.

استفاده از فضای سفید در طراحی وبسایت باعث می‌شود که ظاهر مدرن‌تری داشته باشد و کاربر راحت‌تر بتواند محتوای آن را بخواند.

استفاده از فضای سفید در ساخت سایت حقوقی

خواندن آسان محتوا در ساخت سایت حقوقی

اگر شما می‌خواهید کاربران در سایتتان زمان بیشتری باقی بمانند، آنها باید بتوانند محتوای سایت شما را به آسانی بخوانند. چند راه برای این کار در طراحی وبسایت حقوقی وجود دارد.

برای مثال، رنگ فونت محتوا با رنگ صفحه زمینه شما باید کنتراست کافی داشته باشد. همچنین، اندازه فونت شما باید به اندازه کافی بزرگ باشد. علاوه بر این، سعی کنید که از فونت‌های ساده برای نوشتن محتوای سایتتان استفاده کنید.

آسان کردن خواندن محتوای سایت می‌تواند کاری کند که کاربران سریعتر و بهتر محتوای سایت شما را بخوانند.

خواندن آسان محتوا در ساخت سایت حقوقی

هدایت کاربری آسان در راه اندازی سایت حقوقی

وقتی که کاربران وارد سایت می‌شوند، باید اطلاعات مورد نظر خود را سریع پیدا کنند. برای همین، آنها باید به بخش‌های مورد نظر در سایت دسترسی داشته باشند. در نتیجه، طراحی سایت حقوقی باید هدایت کاربری آسان داشته باشد.

شما می‌توانید از طراح سایت بخواهید منوی سایت را به ترتیب اهمیت مقوله‌بندی کند تا کاربران به آسانی بتوانند به محتوا و بخش‌های مختلف سایت دسترسی داشته باشند.

هدایت کاربری آسان در راه اندازی سایت حقوقی

ویژگی‌های ساختاری در طراحی سایت حقوقی

در قسمت قبلی، بیشتر در مورد ویژگی‌های ظاهری طراحی سایت حقوقی صحبت کردیم. این ویژگی‌ها اغلب مربوط به این هستند که کاربران ظاهر سایت را چطور می‌بینند.

با این وجود، به غیر از ویژگی‌های ظاهری وبسایت، ویژگی‌هایی وجود دارند که در خود محتوا و ساختار آن تعبیه می‌شوند که در این قسمت در مورد برخی از آنها توضیح خواهیم داد.

ویژگی‌های ساختاری در طراحی سایت حقوقی

بهینه‌سازی طراحی سایت حقوقی برای گوشی موبایل

امروزه موبایل بخشی اساسی در زندگی ما محسوب می‌شود، به طوری که بیش از نیمی از جستجو و خریدهای آنلاین با اسمارت فون انجام می‌شود.

بنابراین، ساخت سایت حقوقی هم باید سازگار با گوشی‌های موبایل باشد تا کاربران بتوانند به راحتی از یک وبسایت بازدید کنند.

طراحی سایت حقوقی ریسپانسیو یا واکنش گرا باعث می‌شود وبسایت شما در تمام دستگاه‌ها از جمله لپ تاپ، تبلت، گوشی و غیره به درستی نمایش داده شود.

بهینه‌سازی طراحی سایت حقوقی برای گوشی موبایل

نمایش تخصص در خدمات و طراحی سایت حقوقی

اگر بخواهید که بازدید کنندگان به شرکت حقوقی اعتماد داشته باشند و تبدیل به مشتری شوند، باید به آنها نشان دهید که در حوزه کاری خود تجربه و تخصص دارید.

برای همین، در راه اندازی سایت حقوقی می‌توانید نمونه‌هایی از پرونده‌های موفق حقوقی و خدماتی که ارائه می‌کنید را نشان دهید.

نمایش سوابق کاری در طراحی سایت حقوقی باعث می‌شود کاربران بیشتری به شرکت حقوقی شما اعتماد و از خدمات آن استفاده کنند.

نمایش تخصص در خدمات و طراحی سایت حقوقی

اهمیت سئو در طراحی سایت حقوقی

آیا می‌دانید که کلید افزایش میزان ترافیک و بازدیدکنندگان به سایت چیست؟ اعمال اصول سئو!

با اعمال سئو در طراحی سایت حقوقی  می‌توانید کاری کنید که سایت در نتایج گوگل رتبه بالاتری بگیرد و کاربران بیشتری آن را مشاهده کنند. بنابراین، اهمیت سئو سایت حقوقی را دست کم نگیرید.

با نوشتن محتوای مفید و اعمال اصول سئو در آن، شانس شما در کسب رتبه بهتر نتایج گوگل بیشتر خواهد شد.

اهمیت سئو در طراحی سایت حقوقی

داشتن وبلاگ در راه اندازی سایت حقوقی

داشتن یک وبلاگ می‌تواند در راه اندازی وبسایت حقوقی مفید باشد. وقتی که به طور منظم در وبلاگ محتوای مفید و مرتبط با کار بنویسید و اصول سئو را در آن اعمال کنید، هم رتبه بهتری در گوگل کسب خواهید کرد و هم مخاطبان به کسب و کار شما اعتماد بیشتری می‌کنند.

با ساخت یک وبلاگ در طراحی سایت حقوقی و تولید محتوای مرتبط به حوزه کاری خود، می‌توانید کاری کنید که در چشم کاربران در این زمینه متخصص به نظر برسید.

داشتن وبلاگ در راه اندازی سایت حقوقی

کدام طراحی سایت حقوقی از همه مناسب‌تر است؟

پاسخ به این سوال که کدام طراحی وبسایت حقوقی از همه مناسب‌تر است کمی دشوار است. دلیل آن این است که بسته به بودجه و ویژگی‌هایی که می‌خواهید یک سایت داشته باشد، طراحی سایت متفاوتی خواهید داشت.

اما اگر می‌خواهید که طراحی‌ وبسایت بیش از همه برای کاربر مفید و مناسب باشد، به ویژگی‌های ظاهری و ساختاری که در قسمت قبلی توضیح دادیم، دقت کنید. با اعمال این ویژگی‌ها بهترین طراحی را برای کاربر خواهد داشت.

کدام طراحی سایت حقوقی از همه مناسب‌تر است؟

مراحل ساخت سایت حقوقی و وکالت

در بخش‌های قبلی، اهمیت طراحی و ویژگی‌هایی که طراحی وب سایت برای موسسات حقوقی باید داشته باشند را توضیح دادیم. اما آیا می‌دانید که یک طراح سایت مراحل راه اندازی سایت حقوقی را چطور انجام می‌دهد؟

طراح سایت می‌تواند با زبان برنامه‌نویسی یا پلتفرم مدیریت محتوا سایت را طراحی کند که در این بخش مراحل طراحی سایت حقوقی با یکی از نرم‌افزارهای مدیریت محتوا یعنی وردپرس را توضیح خواهیم داد.

مراحل ساخت سایت حقوقی و وکالت

مراحل طراحی سایت حقوقی: 1. تهیه هاست

پیش از انجام هر کاری، باید برای طراحی وبسایت حقوقی هاست تهیه کنید. هاست هر سایت فضای مجازی است که داده‌های سایت در آن ذخیره می‌شوند و به نوعی بنیان سایت محسوب می‌شود.

بنابراین،  می‌توانید خودتان هاست سایت را تهیه کنید یا به طراح سفارش کنید تا هاست با کیفیتی را برای سایت خریداری کند.

سرعت سایت شما به کیفیت هاست بستگی دارد. بنابراین، در انتخاب هاست خیلی دقت کنید.

مراحل طراحی سایت حقوقی: 1. تهیه هاست

مراحل راه اندازی وب سایت حقوقی: 2. انتخاب نام دامنه

پس از تهیه هاست، باید برای طراحی سایت حقوقی نام دامنه را انتخاب کنید که شامل آدرس سایت می‌شود. برای انتخاب نام دامنه بهتر است که از نام شرکت حقوقی استفاده کنید.

برخی از شرکت‌ها در زمان تهیه هاست امکان انتخاب نام دامنه رایگان را به مشتریان می‌دهند. اما در خیلی از موارد، مجبور هستید که بابت این کار هزینه پرداخت کنید.

مراحل راه اندازی وب سایت حقوقی: 2. انتخاب نام دامنه

مراحل ساخت سایت حقوقی: 3. انتخاب قالب سایت

پس از اینکه بنیان سایت را پایه‌ریزی کردید (یعنی انتخاب دامنه هاست و نام دامنه)، نوبت انتخاب قالب سایت وردپرس می‌رسد. قالب‌های وردپرس طرح و ساختار کلی وبسایت را تعیین می‌کنند.

بنابراین، حتماً در این مرحله از طراحی سایت حقوقی دقت کنید که قالبی را انتخاب کنید که متناسب با هویت شرکت حقوقی است.

در این مرحله، می‌توانید از بین قالب‌های وردپرس یکی را انتخاب کرده و به طراح سفارش کنید که آن را در سایت اعمال کند.

مراحل ساخت سایت حقوقی: 3. انتخاب قالب سایت

مراحل راه اندازی وب سایت حقوقی: 4. اضافه کردن افزونه‌ها

در مرحله بعدی طراحی سایت حقوقی، طراح به سایت افزونه‌ها را اضافه می‌کند. افزونه‌های وردپرس بخش مهمی از سایت هستند، چون کاربردهای متنوعی مثل رزرو نوبت، دکمه خرید، اشتراک گذاری سایت در شبکه‌های اجتماعی و … را به سایت اضافه می‌کنند.

شما می‌توانید افزونه‌های موردنظر وردپرس خود را انتخاب و به طراح سایت سفارش کنید تا آنها را در طراحی سایت اعمال کند.

مراحل راه اندازی وب سایت حقوقی: 4. اضافه کردن افزونه‌ها

مراحل طراحی سایت حقوقی: 5. افزودن صفحات سایت

در این مرحله، ساختار کلی سایت تمام شده است. حالا طراح سایت می‌تواند صفحات دیگر را به طراحی سایت حقوقی اضافه کند. برای مثال، در صفحه «در مورد ما» می‌توانید در رابطه با شرکت، سابقه و ماموریت آن توضیح دهید.

شما می‌توانید صفحاتی که می‌خواهید در سایت وجود داشته باشند را برای طراح سایت تعیین کنید تا آنها را در طراحی سایت اختصاصی برای وکلا اعمال کند.

مراحل طراحی سایت حقوقی: 5. افزودن صفحات سایت

ساخت و راه اندازی وبسایت حقوقی چقدر زمان می‌برد؟

تعیین زمان راه اندازی سایت حقوقی اصلا کار دقیقی نیست، چون به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال، اگر سایت شما اندازه‌اش کوچک باشد، شاید طراحی آن ۳ تا ۴ هفته بیشتر طول نکشد.

اما اگر سایتتان خیلی بزرگ و طراحی پیچیده‌ای داشته باشد، امکان دارد که زمان ساخت آن ۶ ماه طول بکشد. بنابراین، حتی اگر شما بهترین شرکت طراحی سایت حقوقی را برای طراحی سایت وکالت آنلاین خود استخدام کرده باشید، زمان انجام آن می‌تواند متفاوت باشد.

بزرگ یا کوچک و ساده یا پیچیده بودن طراحی سایت عامل مهمی در طولانی یا کوتاه بودن زمان انجام آن است.

 

ساخت و راه اندازی وبسایت حقوقی چقدر زمان می‌برد؟

مانند زمان ساخت سایت حقوقی، نمی‌توانیم پاسخ دقیقی در مورد قیمت طراحی سایت حقوقی بدهیم. با این حال، چند عامل مهم در تعیین قیمت طراحی سایت وکالت موثر هستند. برای مثال، مهم‌ترین آنها روش طراحی وبسایت حقوقی است.

راه اندازی سایت حقوقی با نرم‌افزار مدیریت محتوا (مثل وردپرس) زمان و هزینه کمتری دارد. اما اگر طراح سایت بخواهد با زبان برنامه نویسی و از پایه این کار را بکند هم زمان آن بیشتر است و هم هزینه بسیار بیشتری را از شما می‌طلبد.

عوامل دیگر مثل عملکردهای مختلف سایت، طراحی و تولید محتوا در سایت هم در قیمت طراحی سایت وکلا نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

هزینه طراحی سایت حقوقی چقدر است؟

circle-13

سوالات متداول

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.

circle3
cube-2