بهترین اپلیکیشن های ادیت ویدیو با گوشی: معرفی 14 ابزار برتر ادیت ویدئو با گوشی
دوربینهای حرفهای روی گوشیهای هوشمند کم و بیش نیازهای عکسبرداری و فیلمبرداری را رفع کرده است اما برای ادیت ویدئوها و عکسها چطور؟ آیا همچنان باید از لپتاپ و کامپیوتر استفاده کرد؟ سری به فروشگاههای اپلیکیشن موبایل خود که بزنید با اپهای متنوع و جذاب زیادی برای این کار روبرو میشوید. ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی اندروید، iOS و آیپد به شما امکان میدهند کلیپها را ویرایش کنید و یک ویدئوی حرفهای بسازید. در ادامه این مطلب بلاگ آرنا ویژن تصمیم داریم به معرفی بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی از جمله ابزار ادیت ویدئو کپ کات،لوما فیوژن، ابزار ادیت آی مووی، اپلیکیشن ادیت ویدئو پاور دایرکتور و … بپردازیم که چه برای افراد مبتدی و چه حرفهایها میتواند بسیار کاربردی باشد.
معرفی بهترین اپلیکیشن های ادیت ویدیو با گوشی :
- بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی
- 1. کپ کات (CapCut)
- 2. لوما فیوژن (Luma Fusion)
- 3. آی مووی (iMovie)
- 4. kineMaster
- 5. پاور دایرکتور (PowerDirector)
- 6. Adobe premiere rush
- 7. کلیپس (Clips)
- 8. اینشات (Inshot)
- 9. viva video
- 10. Videoleap
- 11. فیلمورا (Filmora)
- 12. funimate
- 13. Gopro Quik
- 14. Movavi clips
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی
ویدئوهایی که در یوتیوب، اینستاگرام، فیسبوک و غیره مشاهده میکنید، اغلب روی رایانههای شخصی ادیت شدهاند. اما حالا با پیشرفت گوشیهای هوشمند، برنامههای ادیت ویدئوی زیادی ارائه شده که قابلیتهای زیادی دارند. به این ترتیب افراد میتوانند ویدئوها را مستقیما در موبایل خود ویرایش کنند. ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی برای اندروید و iOS در دسترس است.
برخی از این برنامهها مبتنی بر الگو هستند؛ به این معنی که فقط باید عکس یا کلیپ ویدئویی را انتخاب کنید و محصول نهایی را دریافت کنید. سایر برنامهها نیز تقریبا به اندازهی یک نرمافزار پیچیده دسکتاپ به شما کنترل میدهند. در هر صورت اگر میخواهید ادیت ویدئوهای خود را با گوشی انجام دهید با ما همراه باشید تا لیستی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی را به شما معرفی کنیم.
( اگر به عکاسی علاقمندید برای آشنایی با 10 ترفند عکاسی از محصول به صورت حرفه ای حتما مطلب اصول عکاسی از محصول را مطالعه نمایید)
اپلیکیشن های برتر ادیت فیلم در گوشی: 1. کپ کات (CapCut)
کپ کات یک برنامهی ویرایش ویدئو کاملا رایگان است. استفادهی آسان، مناسب برای شبکههای اجتماعی و غیره ویژگیهایی است که کپ کات را برای ویرایش ویدئوهای تیک توک یا اینستاگرام و غیره مناسب میسازد. این ابزار ادیت ویدئو رایگان است اما یک گزینهی “Pro” وجود دارد که ابزارها، انتقال و جلوههای اضافی را بر اساس اشتراک شما ارائه میدهد اما آنچه به صورت رایگان در دسترس است نیز بسیار قدرتمند است.
رابط کاربری کپ کات تمیز و ساده است اما فقط میتوانید در جهت پرتره دستگاه خود کار کنید. اگر تجربهای از ویرایش ویدئو با موبایل داشته باشید، ویرایش کردن با این برنامه نیز ساده است. این اپلیکیشن با ابزارهای قدرتمندی مانند حذف پسزمینه، کنترل سرعت، انتخاب ابزارهای صوتی، زیرنویس خودکار از گفتار به نوشتار و غیره در در لیست بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی قرار میگیرد.
مزایا و معایب کپ کات
مزایا
- قابلیتهای رایگان و قدرتمند ویرایش ویدئو
- رابط کاربری سازگار با موبایل ساده
- کتابخانه متنوعی از صدا و گرافیک
- دارای فیلترهای هوش مصنوعی
- انتقال مستقیم به تیک توک
معایب
- ظرفیت 15 دقیقهای ویدئو
- عملکرد تنها در جهت پرتره
- برچسب آیکونهای کوچک
(جهت اطلاع از قیمت و سفارش انواع طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی به وبسایت آرنا ویژن مراجعه و یا با کارشناسان این شرکت تماس حاصل نمایید)
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی: 2. لوما فیوژن (Luma Fusion)
لوما فیوژن یک ویرایشگر ویدئوی لمسی برای تلفن یا تبلت iOS یا اندروید است. این برنامه رایگان، مبتنی بر اشتراک یا نیازمند خرید درون برنامهای نیست. در عوض شما یکبار هزینه میپردازید و برای همیشه مال شماست! فقط برخی ویژگیهای پیشرفته وجود دارد که فقط برای تعداد کمی از افراد جذاب است و بنابراین به صورت جداگانه ارائه میشود.
رابط کاربری این نمونه از بهترین ابزارهای ادیت ویدئو با گوشی خوب و همهکاره است زیرا میتوانید به 6 روش متفاوت تنظیم کنید. بعلاوه در جهت عمودی یا افقی هم کار میکند. ویرایش با لوما فیوژن ساده است و میتوانید کلیپ را وارد برنامه کرده و از آنجا کار کنید. اعمال فیلترها نیز ساده است. تقریبا همهی پارامترها دارای فریم کلیدی هستند و به شما امکان میدهند جلوههای پیچیده را ایجاد کنید. اگر در مورد محتوای بصری حساس هستید، این برنامه بهترین ابزار ادیت ویدئو با گوشی برای یوتیوب، شبکههای اجتماعی، تبلیغات تجاری و غیره است.
مزایا و معایب لوما فیوژن
مزایا
- استفاده آسان
- دارای ویژگیهای متعدد
- قابل استفاده در اندروید و iOS
- ظاهر خوب در گوشی یا تبلت
معایب
- هزینه مربوطه برای کاربران معمولی ایدهآل نیست
( جهت اطلاع از قیمت و سفارش تولید محتوا انگلیسی مناسب با کسب و کار خود به وبسایت آرنا ویژن مراجعه و یا با کارشناسان این شرکت تماس حاصل نمایید)
برترین اپلیکیشن های ادیت ویدئو با گوشی: 3. آی مووی (iMovie)
اپلیکیشن آی مووی توسط شرکت اپل برای دستگاههای iOS ساخته شده است. این برنامه استفاده آسانی دارد و میتوان آن را یکی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی در نظر گرفت. آی مویی رایگان است و شما را با تبلیغات متعدد بمباران نمیکند و رابط کاربری آن نیز شیک و آسان است.
این اپلیکیشن چه با آیفون یا آیپد به خوبی کار میکند و سه روش مختلف برای ویرایش فیلم ارائه میدهد که برای مبتدیها یا افرادی که وقت کافی برای ویرایش فیلم ندارد، عالی است. حالت “Movie” به شما کنترل کامل میدهد. حالت “Storyboard” شما را در فرایند ادیت راهنمایی میکند و دارای حالات و صداهای مرتبط است. حالت “Magic Movie” نیز به طور خودکار مجموعهای از کلیپها را به یک فیلم کوتاه تبدیل میکند.
مزایا و معایب آی مووی
مزایا
- کاملا رایگان
- انتخاب پیچیدگی ادیت
- ابزارهای ساده تا متوسط برای ویرایش
معایب
- به اندازهی کافی برنامه آپدیت نمیشود
- رقبا از آن سبقت گرفتهاند
( برای اطلاع از اهمیت و نحوه نگارش رزومه شرکت حتما مطلب پروفایل شرکت چیست را مطالعه نمایید)
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی: 4. kineMaster
اگر به دنبال راهی سریع برای تولید محتوای بصری متنوع هستید، یکی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی برنامهی KineMaster است که قالبهای ویدئویی زیادی دارد و کار را آسان میکند. شما میتوانید بدون پرداخت هزینه یا حتی ایجاد یک حساب کاربری، از برنامه استفاده کنید اما کاربران جدی احتمالا بخواهند اشتراک تهیه کنند.
نسخه رایگان اپلیکیشن KineMaster محدودیتهای کمی دارد و رابط کاربری آن زیبا است؛ یک برنامهی ادیت و سازنده ویدئو با طراحی خوب که میتوانید به سادگی از آن استفاده کنید. همچنین اگر بخواهید ابزارهای اضافی، افکتها و موارد دیگر را دانلود کنید، فروشگاه موجود است و بسیاری از آنها بدون پرداخت هزینه در دسترس هستند. وقتی نوبت به دریافت ویدئو پس از ویرایش میرسد، تنها محدودیت کاربران رایگان این است که کار شما واترمارک میشود اما کیفیت خروجی آن تغییر نخواهد کرد.
مزایا و معایب KineMaster
مزایا
- انتخاب عالی از ابزارها و قالبها
- استفاده آسان
- دارای ویژگیهای رایگان متعدد
معایب
- هیچ راهی برای خرید مستقیم برنامه وجود ندارد
- برای حرفهایها ممکن است ساده به نظر برسد
( جهت اطلاع از قیمت و سفارش تولید محتوا متن مناسب با کسب و کار خود به وبسایت آرنا ویژن مراجعه و یا با کارشناسان این شرکت تماس حاصل نمایید)
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی: 5. پاور دایرکتور (PowerDirector)
PowerDirector برای iOS و اندروید یک ویرایشگر قدرتمند است که میتوانید با کمی محدودیت از ویژگیهای رایگان آن استفاده کنید. با این حال اگر میخواهید تجربهی کامل و نامحدودی داشته باشید باید اشتراک تهیه کنید.
محدودیتهای نسخهی رایگان این اپلیکیشن شامل محدود شدن استفاده از ابزارهای پریمیوم و عدم امکان دانلود محتوا با وضوح بالاتر از HD است. این برنامه به عنوان یکی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی برای بازاریابی آنلاین است و برای ویرایش ویدئوهای یوتیوب نیز مناسب است. به طور کلی رابط کاربری این برنامه به خوبی طراحی شده و برش و ویرایش فیلم، اعمال افکتها، عنوانها و موارد دیگر را آسان میکند.
مزایا و معایب PowerDirector
مزایا
- رابط کاربری خوب
- مجموعهای خوب از ابزارها
- استفاده آسان
معایب
- نیاز به تهیه اشتراک
- مشکل حریم خصوصی
( جهت سفارش و اطلاع از قیمت تولید محتوا سایت و بلاگ مناسب با کسب و کار خود به وبسایت آرنا ویژن مراجعه و یا با کارشناسان این شرکت تماس حاصل نمایید)
بهترین ابزار های ادیت ویدیو با گوشی: 6. Adobe premiere rush
این برنامه بسیار ساده و جذاب است و ابزارهای ویرایش قدرتمند را با یک رابط کاربری ساده و بروزرسانیهای منظم همراه ساخته است. اگر به دنبال یک برنامه ویرایش ویدئوی اینستاگرام یا یوتیوب هستید که به شما کمک کند واقعا عالی عمل کنید، Adobe premiere rush یکی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی است.
این برنامه یک پلتفرم چندگانه است و بدون دردسر با هر کاری هماهنگ میشود. به لطف پشتیبانی از Creative Cloud میتوانید ویدئوها را در دستگاههای اندروید، iOS و دسکتاپ ویرایش کنید. این اپلیکیشن ادیت ویدئو علاوه بر رابط کاربری ساده، با بروزرسانیهای منظم همراه است که شامل دسترسی به کتابخانهی رسانهای جدید، ابزار رونویسی هوشمند و ویژگیهای دیگر میشود. Adobe همچنین ادعا میکند که این برنامه ادیت ویدئو برای عمر باتری بهتر و دریافت سریعتر ویدئو نیز بهینه شده است.
مزایا و معایب Adobe premiere rush
مزایا
- استفاده آسان
- ویرایشگر ویدئو برای iOS، اندروید و دسکتاپ
- دارای مجموعهای متنوع از ابزارهای کاربردی
معایب
- مستلزم اشتراک Creative Cloud
- همهی ابزارها در همهی پلتفرمها در دسترس نیستند
برترین اپلیکیشن های ادیت فیلم در گوشی: 7. کلیپس (Clips)
کلیپس یک برنامه ویرایش ویدئو است که توسط اپل توسعه یافته و برای ایجاد ویدئوهای سرگرمکننده و کوتاه طراحی شده است. این برنامه رابط کاربری ساده و آسانی دارد و ویدئوها، عکس و موسیقی را در ویدئوهای جذاب و قابلاشتراکگذاری ترکیب میکند.
کلیپس طیف وسیعی از ویژگیهای جذاب مانند عناوین، زیرنویسهای خودکار، فیلترها، استیکر، متنهای متحرک و موسیقیهای متن سرگرمکننده را ارائه میدهد که آن را برای سازندگان محتوای رسانههای اجتماعی یا کاربران معمولی ایدهآل میسازد. این برنامه که میتوان آن را در لیست بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی قرار داد، برای دستگاههای iOS در دسترس است و به خوبی با سایر برنامههای اپل ادغام میشود.
مزایا و معایب کلیپس
مزایا
- رابط کاربری ساده و کاربرپسند
- دارای ویژگیهای جذاب مانند فیلتر و استیکر
معایب
- ابزارهای ساده در مقایسه با اپلیکیشنهای حرفهای
- نامناسب برای پروژههای ادیت ویدئوی پیچیده
(برای دانستن مهم ترین تکنیک های عکاسی صنعتی حتما مطلب اصول عکاسی صنعتی را مطالعه نمایید)
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی: 8. اینشات (Inshot)
اینشات یک ویرایشگر ویدئوی موبایل برای گوشیها و تبلتهای اندروید و iOS است. این برنامه طراحی خوبی دارد و بسیاری از ویژگیهای آن به صورت رایگان ارائه میشود. با این حال اگر میخواهید به ابزارهای پیشرفته دسترسی داشته باشید باید اشتراک تهیه کنید.
در حالت رایگان، کارهای زیادی میتوانید انجام دهید و کار خود را با کیفیت 4K دریافت کنید اما واترمارک نیز خواهید داشت. رابط کاربری این نمونه از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی تمیز و آسان است و حتی برای استفاده با گوشی نیز راحت است. این برنامه مناسب تیک توک یا اینستاگرام است.
مزایا و معایب برنامه اینشات
مزایا
- رابط کاربری عالی
- ابزارهای عالی برای استفاده
- استفاده آسان
معایب
- مشکل حریم خصوصی
( برای دریافت مشاوره سئو و اطلاع از قیمت سئو سایت انگلیسی در جهت بهبود و افزایش رتبه سایت خود در نتایج جستجو با متخصصان آرنا ویژن تماس حاصل نمایید)
برترین اپلیکیشن های ادیت ویدئو با موبایل: 9. viva video
یکی دیگر از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی، اپلیکیشن VivaVideo است که ویرایشهای حرفهای را برای کاربران آسان میسازد. این برنامه برای همهی دستگاههای موبایل رایگان است و به شما امکان میدهد تا کلیپ و تصاویر را در زمان کوتاهی برش دهید، ادغام کنید، سرعت دهید یا سرعت آن را کاهش دهید و حتی آن را معکوس کنید. این برنامه همچنین با یک کلاژ ساده و نمایش اسلاید همراه است و انواع لنزهای دوربین را برای ضبط فیلتر جدید و آماده ویرایش مستقیما در برنامه ارائه میدهد.
مزایا و معایب برنامه VivaVideo
مزایا
- قالبها، فیلترها و جلوههای جذاب
- کتابخانه موسیقی گسترده با صدها کلیپ برای انتخاب
معایب
- محدودیت زمانی 5 دقیقهای برای ویدئوها
(جهت اطلاع از میزان اهمیت و نحوه ساخت سایت مپ حتما مطلب نقشه سایت چیست را مطالعه نمایید.)
اپلیکیشن های برتر ادیت فیلم در گوشی موبایل: 10. Videoleap
Videoleap یک برنامه ویرایش ویدئوی جذاب برای موبایل و تبلت است که ابزارها و جلوههای هوش مصنوعی ارائه میدهد. این برنامه دارای یک نسخه آزمایشی رایگان است اما برای استفاده از بهترین ابزارها باید اشتراک تهیه کنید یا هزینه یکباره بپردازید.
ویرایش ویدئوها با این برنامه نسبتا ساده است با این حال اگر از موبایل خود استفاده میکنید، به جهت پرتره برای فیلم محدود خواهید بود. به همین دلیل شاید بخواهید از نسخه تبلت استفاده کنید که حالت افقی و عمودی را ارائه میدهد. ابزارهای هوش مصنوعی عالی هستند و استفاده از آنها نیز سرگرمکننده است. فیلترهای AI، صدای AI و غیره با این اپلیکیشن همراه است. این برنامه یک برنامه ویرایش ویدیوی سرگرمکننده برای ایجاد محتوای رسانههای اجتماعی با هوش مصنوعی است که عملکرد خوبی دارد و میتوان آن را در لیست بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی قرار داد.
مزایا و معایب Videoleap
مزایا
- امکان خرید اشتراک یا پرداخت هزینه یکباره
- استفاده آسان و جذاب
- دارای ابزارهای هوش مصنوعی متنوع
معایب
- استفاده از ابزارهای پیچیده مستلزم پرداخت هزینه است
- در گوشی فقط از حالت پرتره پشتیبانی میکند
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی: 11. فیلمورا (Filmora)
یکی دیگر از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی، برنامهی Wondershare Filmora برای iOS و اندروید است. اگر به دنبال یک برنامهی ویرایش ویدئوی ساده برای اینستاگرام یا یوتیوب هستید، فیلمورا گزینهی خوبی برای شما است.
جدا از گزینهی تصویر در تصویر، شما محدود به کار با یک لایه ویدئو هستید که گزینههای خلاقیت شما را محدود میکند. اما به طور کلی ابزارهایی که در اختیار دارید برای استفاده آسان و کاربردی هستند. برای استفاده از برنامه نیازی به پرداخت هزینه ندارید اما ابزارهای کمتر و واترمارک شدن پروژه را خواهید داشت. بعلاوه اینکه ویدئوهای شما به 720 پیکسل کاهش مییابد و برای کیفیت 1080 پیکسل یا 4K باید هزینه پرداخت کنید.
مزایا و معایب Filmora
مزایا
- استفاده آسان
- ابزارهای ادیت متنوع
- نتایج خوب
معایب
- محتوای دریافتی در حالت رایگان محدود به 720 پیکسل است
- درخواست دسترسی به تمام گالری
بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی: 12. funimate
funimate یک برنامه ویرایش ویدئوی محبوب است که برای ایجاد ویدئوهای کوتاه جذاب و پویا به ویژه برای پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند تیک توک یا اینستاگرام طراحی شده است. این برنامه دارای طیف وسیعی از افکتها، انیمیشنها و غیره است و با ویژگیهای کاربرپسند و استفاده آسان میتوان آن را یکی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی نامید.
مزایا و معایب funimate
مزایا
- مجموعهی گستردهای از افکتها و انیمیشنها
- رابط کاربری آسان برای مبتدیهاگ
- ایدهآل برای تولید محتوای جذاب
معایب
- برخی از ویژگیهای پیشرفته مستلزم خرید درون برنامهای یا اشتراک است
- دارای قابلیتهای ویرایش حرفهای محدودتر
- ویدئوهای رایگان با واترمارک خواهد بود
اپلیکیشن های ادیت ویدئو با گوشی: 13. Gopro Quik
یکی دیگر از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی، اپلیکیشن Gopro Quik برای گوشیهای اندروید و iOS است که برای کار یکپارچه با دوربین GoPro طراحی شده است. البته حتی اگر تجهیزات GoPro نداشته باشید هم میتوانید از Quik استفاده کنید. این برنامه 10 پوند در سال هزینه دارد و با ان میتوانید یک ویرایشگر ساده و نه خیلی پیشرفته داشته باشید که برای کاربران مبتدی مناسب است. با این حال اگر گزینهی اشتراک GoPro را انتخاب کنید، مزایای بیشتری خواهید داشت.
مزایا و معایب Gopro Quik
مزایا
- استفاده رایگان
- بدون نیاز به دوربین GoPro
- کاربرد آسان
معایب
- گزینه رایگان یک آزمایش محدود است
- بیشتر مناسب کاربران GoPro است
- برخی ویرایشها پیچیدهتر از حد معمول است
ابزار های ادیت ویدیو با موبایل: 14. Movavi clips
Movavi کمتر شناخته شده اما یکی از بهترین ابزارهای ادیت ویدیو با گوشی است و تمام ابزارهایی که ویرایشگران ویدئو لازم دارند را در خود جای داده است. این برنامه دارای جلوهها و ترانزیشنهای زیبا و همچنین مجموعهای از موسیقیها است. ویدئوهای ویرایششده خود را میتوانید سریعا دریافت کنید و یا مستقیما در یوتیوب آپلود نمایید. کسانی که تازه ویرایش ویدئو را آغا کردهاند، از رابط کاربری سادهی Movavi و مجموعه ابزارهای جذاب آن قدردانی خواهند کرد. این برنامه دارای رندر سریع و آپلود داخلی است و هزینهی زیادی هم به همراه ندارد.
مزایا و معایب Movavi
مزایا
- رابط کاربری آسان
- ابزار تولید ویدئوی سریع
- ابزار تصویر در تصویر
معایب
- فاقد حالتهای تریم پیشرفته و پیش برش ویدئو
- با تراشه Apple M1 سازگار نیست
- الگوریتم پنگوئن چیست: معرفی Google Penguin + راهکار رفع جریمه
- الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست: (Hummingbird Algorithm) چیست +...
- الگوریتم موبایل فرست ایندکس (Mobile first index) چیست + عکس
- لینک سازی (link building) چیست: بررسی تاثیرات لینک بیلدینگ بر...
- الگوریتم EAT چیست: مقایسه آن با E-A-T- E + تاثیرش...
- اشتباهات رایج سئو: 36 اشتباه سئو که سیاتتان را نابود...