معرفی الگوریتم های گوگل: معرفی و کاربرد 27 از مهم ترین الگوریتم گوگل + مقایسه

آیا مقاله‌ای منتشر یا سایتی را راه‌اندازی کرده‌اید و هنوز آن را در نتایج گوگل نمی‌بینید؟ شاید شما هنوز نتوانسته‌اید الگوریتم های گوگل را از محتوای سایت نابتان راضی کنید! اما الگوریتم گوگل چیست؟ اصولاً الگوریتم های گوگل قوانینی هستند که گوگل بنابر آنها رتبه‌بندی میلیون‌ها وب سایت در نتایج جستجوی گوگل را تعیین می‌کند. انواع الگوریتم های گوگل برای رتبه‌بندی سایت‌ها متفاوت بوده که الگوریتم پاندا، پنگوئین و مرغ مگس‌خوار جزو مهم ترین الگوریتم‌های گوگل هستند. این مقدار الگوریتم‌ها فقط به این تعداد محدود نمی‌شوند و گوگل الگوریتم‌های بسیار بیشتری مانند الگوریتم فرد، الگوریتم رنک برین، الگریتم تازگی محتوا و… را برای ارزیابی و رتبه‌بندی سایت‌ها در نتایج جستجوی گوگل دارد که ما در ادامه این متن از آرنا ویژن آنها را توضیح خواهیم داد. اما پیش از هر چیزی، اول بیاید ببینیم که تعریف و هدف از الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم چیست؟

قبل از اینکه به معرفی الگوریتم های گوگل بپردازیم، بیاید ببینیم اصلاً الگوریتم چیست. کلاً الگوریتم مجموعه‌ای از قوانین و استانداردها است که به شما کمک می‌کنند تا یک کار را به طور کارآمد انجام دهید یا مسئله یا مشکل خاصی را حل کنید. اما آیا در مورد الگوریتم های گوگل هم این همینطور است؟

معرفی الگوریتم

الگوریتم گوگل چیست؟

مطابق با تعریف الگوریتمی که در بخش قبلی توضیح دادیم، الگوریتم های گوگل هم دسته‌ای از قوانین و محاسبات گوگل هستند که مدام هر سایتی که وارد فضای وب می‌شود را ارزیابی می‌کنند.

اما دقیقاً هدف انواع الگوریتم های گوگل از انجام این ارزیابی برای سایت‌ها چه چیزی است؟

هدف الگوریتم های گوگل چیست؟

هدف اصلی الگوریتم گوگل نشان دادن بهترین و مرتبط ترین محتوا ها در سریع ترین زمان ممکن بر اساس جستجو کاربر است.

اصلی‌ترین هدف گوگل این است که محتوایی را در نتایج جستجو به کاربران نشان دهد که نیازهای آنها را در سریع‌ترین و زمان و به بهترین نحو برطرف می‌کند. از این رو، الگوریتم های گوگل هم با این هدف طراحی شدند.

آنها محتوای سایت‌های شما و ربط آنها به جستجوهای کاربر را می‌سنجند. بنابراین، هر چقدر که محتوای سایت شما و خود سایتتان با معیارهای الگوریتم های گوگل تطابق بیشتری داشته باشد، شانس بیشتری برای رتبه گرفتن بهتر و بالاتر در نتایج گوگل دارد.

با این وجود، گوگل فقط با یک الگوریتم این کار را نمی‌کند و الگوریتم‌های آن متنوع هستند که ما در ادامه معروف ترین‌شان را برایتان معرفی خواهیم کرد.

معرفی الگوریتم های گوگل: نگاهی به باغ وحش مجازی گوگل 

در ادامه این مطلب از آرنا ویژن به توضیح انواع الگوریتم های گوگل و کاربرد هر یک می پردازیم:

1. الگوریتم پیج رنک گوگل (PageRank) (1998)

کاربرد: اندازه‌گیری میزان اهمیت صفحات برای رتبه‌بندی سایت‌ها

یکی از قدیمی‌ترین الگوریتم هاگوگل که اول در سال ۱۹۹۸ منتشر شد و بر اساس تعداد و کیفیت لینک‌های یک وب سایت رتبه آن را در نتایج گوگل تعیین می‌کرد.

2. الگوریتم بوستون (Boston) (2003)

کاربرد: تمرکز بیشتر روی اطلاعات متای سایت و کمتر بر روی تراکم کلمات کلیدی

الگوریتم بوستون یکی از الگوریتم های گوگل نیست، بلکه اولین به روز رسانی خود الگوریتم گوگل برای ارزیابی و رتبه‌بندی صفحات است. این بروزرسانی به جای تمرکز بر روی تراکم کلمات کلیدی در صفحه، معیارهای دیگر را هم برای رتبه‌بندی سایت ارزیابی می‌کند.

معرفی الگوریتم بوستون گوگل

3. الگوریتم تپه (Hilltop) (2004)

کاربرد: شناسایی سایت‌های معتبر با توجه به لینک‌های خروجی آنها

به جای بررسی کردن کل صفحات وب سایت، این مورد از الگوریتم های گوگل معتبر بودن و تخصص یک سایت را با توجه به صفحات حاوی لینک‌های خروجی آن به سایت‌های منبع دیگر که خودشان معتبر هستند می‌سنجد.

( جهت آشنایی با اصول سئوی آن پیج (On Page SEO) و تکنیک‌های مورد استفاده در آن حتما مطلب سئو داخلی چیست را مطالعه نمایید)

4. الگوریتم فلوریدا گوگل (Florida) (2004)

کاربرد: شناسایی و جریمه وب سایت‌هایی که از روش‌های متقلبانه برای رتبه‌گیری در گوگل استفاده می‌کنند.

الگوریتم فلوریدا یکی از الگوریتم های گوگل است که با شناسایی روش‌های متقلبانه و سئوی کلاه سیاه از رتبه‌گیری چنین سایت‌هایی در نتایج گوگل جلوگیری کرده و به بالا آمدن سایت‌هایی با محتوای با کیفیت و مفید برای کاربران کمک می‌کند.

( برای سفارش سئو سایت و اطلاع از تعرفه سئو به وبسایت آرنا ویژن مراجعه و یا با کارشناسان مجموعه تماس حاصل نمایید)

5. الگوریتم کافئین گوگل (Caffeine) (2010)

کاربرد: ایندکس کردن بسیار سریع‌تر و با دقت بیشتر وب سایت‌ها در نتایج جستجوی گوگل

کافئین یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۱۰ آپدیتش برای الگوریتم جستجوی گوگل اعمال شد. طراحی این الگوریتم طوری بود که به گوگل اجازه می‌داد به وب سایت‌های جدید را خیلی با سرعت و دقت بیشتری نسبت به قبل ایندکس و رتبه‌بندی کند.

6. الگوریتم پاندا (Panda) (2011)

کاربرد: فیلتر کردن و رتبه‌بندی پایین وب سایت‌ها با محتوای ضعیف و اسپم

پاندا یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۱۱ و با هدف جریمه کردن روش‌های سئوی کلاه سیاه در گوگل عرضه شد. این الگوریتم برای ارائه دادن سایت‌ها با محتوای بهتر، سایت‌هایی که محتوایشان ضعیف است و از روش‌های متقلبانه برای رتبه‌گیری در گوگل استفاده می‌کنند را شناسایی و جریمه کرده و رتبه آنها را کاهش می‌دهد.

( جهت اطلاع از 25 دلیل پنالتی شدن سایت توسط گوگل و روش های رفع آن مطلب گوگل پنالتی چیست را مطالعه نمایید.)

7. الگوریتم تازگی محتوا گوگل (Freshness) (2011)

کاربرد: رتبه‌بندی تازه‌ترین محتوا برای سرچ‌های مرتبط

 تازگی محتوا یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را با قصد ارائه تازه‌ترین محتوا برای کوئری‌های کاربر طراحی کرد. این الگوریتم برای برخی از کوئری‌های کاربران که نیاز به تازه‌ترین محتوا دارند وب سایت‌هایی که تازه منتشر شده‌اند را در نتایج گوگل نشان می‌دهد.

( جهت اطلاع از قیمت تولید محتوا سئو فرندلی و سفارش تولید محتوا متن مناسب کسب و کار خود با کارشناسان آرنا ویژن تماس حاصل نمایید)

معرفی الگوریتم تازگی محتوا گوگل گوگل

8. الگوریتم ونیز (Venice) (2012)

کاربرد: رتبه‌بندی محتوا و وب سایت‌های مرتبط به یک ناحیه جغرافیایی مورد جستجوی کاربر

ونیز یکی از الگوریتم های گوگل است که که هدفش پیدا کردن سایت‌ها و محتوایی است که مطابق با مکان جستجوی کاربر هستند. به این صورت، این الگوریتم نتایج شخصی‌سازی شده‌تری را برای کاربران پیدا می‌کند که منطبق با ناحیه جغرافیی‌شان هستند.

( جهت آشنایی با نحوه نگارش پست بلاگ با قواعد سئو حتما مطلب اصول نگارش پست وبلاگ را مطالعه نمایید)

9. الگوریتم پنگوئن گوگل (Penguin) (2012)

کاربرد: جلوگیری از اعمال روش‌های متقلبانه و سئوی کلاه سیاه برای رتبه‌گیری در نتایج

پنگوئن یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را در سال ۲۰۱۲ منتشر کرد. هدف الگوریتم پنگوئن پیدا کردن سایت‌ها با محتوای خوب است که این کار را با جریمه کردن سایت‌هایی انجام می‌دهد که از روش‌های سئوی کلاه سیاه از جمله موارد زیر استفاده می‌کنند:

مبارزه‌ی پنگوئن با لینک‌سازی اسپم یا (link schemes)

لینک‌سازی اسپم روشی است که در آن یک سئوکار با ایجاد لینک‌های بیش از حد مثل لینک‌های خروجی و لینک‌هایی که سایت‌های دیگر به سایت او داشته باشند، بخواهد رتبه‌گیری در گوگل را به طور مصنوعی ارتقا دهد. در نتیجه، الگوریتم های گوگل مثل پنگوئن این فعالیت را مشکوک در نظر می‌گیرند و ممکن است که سایت را جریمه کنند.

( به منظور اطلاع از اصول و قواعد سئو آف پیج حتما مطلب سئو خارجی چیست را مطالعه نمایید)

مبارزه‌ی پنگوئن با تکرار کلمات کلیدی یا (Keyword Stuffing)

تکرار کلمات کلیدی یعنی که شما در محتوای سایتتان یک کلمه کلیدی خاص را بیش از حد به کار برده‌اید. در این صورت، الگوریتم گوگل مانند الگوریتم پنگوئن چنین عملی را به عنوان یک روش مشکوک و متقلبانه برای دستکاری رتبه‌گیری در نتایج گوگل به نظر در نظر می‌گیرند و ممکن است سایت شما را جریمه کنند.

10. الگوریتم دزد دریایی (Pirate) (2012)

کاربرد: جریمه وب سایت‌هایی که قانون کپی رایت را به طور مداوم نقض می‌کنند

دزد دریایی یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را برای وب سایت‌هایی اعمال می‌کند که به طور غیرقانونی محتوای کپی رایت شده را توزیع می‌کنند.

معرفی الگوریتم دزد دریایی گوگل

11. الگوریتم پیج لی اوت گوگل(Page Layout) (2012)

کاربرد: رتبه‌بندی وب سایت‌ها بر اساسی طراحی بهینه سایت برای تجربه کاربری بهتر

Page Layout یکی از الگوریتم های گوگل است که وب سایت‌هایی را هدف قرار می‌دهد که در طراحی قسمت بالای وب سایت خود تبلیغات زیادی گذاشته‌اند. بنابراین این نوع طراحی ممکن است باعث کاهش کیفیت تجربه کاربری از بازدید سایت شود که بر روی رتبه‌بندی سایت‌ها در گوگل اثر منفی دارد.

12. الگوریتم‌ای‌ام دی گوگل(EMD) (2012)

کاربرد: وب سایت‌هایی با نام دامنه یکسان با یک کوئری یا کلمه کلیدی را جریمه می‌کند

EMD به روز رسانی الگوریتم های گوگل است که سایت‌هایی که نام دامنه‌شان دقیقاً شبیه و یکسان با یک کوئری خاص هستند را جریمه می‌کند. از نظر گوگل، این سایت‌ها با روش اسپم کردن و استفاده از کلمات کلیدی در نام دامنه می‌خواهند به طور مصنوعی و با تقلب در نتایج گوگل رتبه بیاورند. برای همین هم گوگل آنها را جریمه می‌کند.

13. الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird) (2013)

کاربرد: بهبود نتایج جستجو با تمرکز بر روی خود محتوا و معنای آن

مرغ مگس خوار یکی از مهمترین الگوریتم های گوگل است که تمرکز خود را به جای گذاشتن بر روی کلمات کلیدی بر روی معنای آن می‌گذارد. گوگل با اعمال به روز رسانی الگوریتم مرغ مگس خوار توانست که کوئری‌های با طول بیشتر را بهتر بفهمد و نتایج جستجوی بهتری را در اختیار کاربر قرار دهد.

14. الگوریتم گورخر (Zebra) (2013)

کاربرد: ارزیابی و جلوگیری از رتبه‌گیری فروشگاه‌های آنلاین کم کیفیت و متقلب

الگوریتم گورخر یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۱۳ به روز رسانی‌اش اعمال شد. با افزایش خرید آنلاین، گوگل به این فکر افتاد که از رتبه‌گیری فروشگاه‌های آنلاینی که از روش‌های متقلبانه سئوی کلاه سیاه استفاده می‌کردند جلوگیری کند تا باعث بهبود تجربه کاربری شود. بنابراین دقت داشته باشید سئو وردپرس یا سئو سایت فروشگاهی خود را حتما به متخصصان بسپارید.

معرفی الگوریتم گورخر گوگل

15. الگوریتم گوگل پی دی لون (PayDay Loan) (2013)

کاربرد: شناسایی و جریمه سایت‌هایی که از روش‌های اسپمی و سئوی کلاه سیاه برای رتبه‌گیری استفاده می‌کنند.

یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۱۳ گوگل به روز رسانی آن را اعمال کرد. هدف این الگوریتم عمدتا شناسایی و جریمه کردن سایت‌هایی بود که از روش‌های متقلبانه و سئوی کلاه سیاه برای رتبه گرفتن در نتایج گوگل استفاده می‌کنند. قبل از اینکه با این مشکل روبرو شوید حتما از یک متخصص و مشاور سئو کمک بگیرید.

16. الگوریتم کبوتر گوگل (Pigeon) (2014)

کاربرد: بهبود نتایج جستجوی محلی گوگل

کبوتر یکی از به روز رسانی‌های الگوریتم های گوگل در سال ۲۰۱۴ است. گوگل برای به روز رسانی این الگوریتم عواملی مثل سیگنال‌های رتبه‌بندی وب سایت‌ها و میزان سرچ‌های ارگانیک را هم برای جستجوهای محلی اعمال کرد تا کاربران بتوانند نتایج بهتری را در جستجوهای محلی گوگل پیدا کنند.

17. الگوریتم موبایل گدون (Mobilegeddon) (2015)

کاربرد: شناسایی و رتبه‌بندی بهتر سایت‌هایی که طراحی و ساختار سایت‌شان را مطابق با موبایل انجام داده بودند.

Mobilegeddon یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را در سال ۲۰۱۵ منتشر کرد. این الگوریتم هدفش رتبه‌بندی بهتر سایت‌هایی بود که ساختار سایتشان با موبایل تطبیق‌پذیر بود. با ترویج اسمارت فون‌ها و استفاده کاربران از اینترنت با آنها، گوگل هم این الگوریتم مهم را برای تجربه کاربری بهتر منتشر کرد.

18. الگوریتم رنک برین (Rank Brain) (2015)

کاربرد: پردازش و تفسیر کوئری‌های کاربران

Rank Brain در حقیقت یکی از الگوریتم های گوگل نیست، بلکه بخشی از آنها است. Rank Brain از یادگیری ماشینی برای درک بهتر جستجوهای و کوئری‌های بلند کاربران استفاده می‌کند تا منظور آنها را بفهمد، حتی اگر کلمه کلیدی در آنها وجود نداشته باشد. به این صورت، الگوریتم های گوگل از Rank Brain برای نشان دادن نتایج جستجو مطابق با هدف و منظور کاربر هم استفاده می‌کنند.

19. الگوریتم فانتوم گوگل (Google Phantom) (2015)

کاربرد: تمرکز بر روی نشان دادن محتوای بهینه برای کاربران

فانتوم هم یکی از الگوریتم های گوگل است. هدف آن ارزیابی و جلوگیری از رتبه‌گیری سایت‌ها با محتوای کم کیفیت و استفاده از روش‌های سئوی کلاه سیاه برای رتبه‌گیری است. از این لحاظ، الگوریتم فانتوم شبیه به خیلی از الگوریتم‌های دیگر گوگل مثل الگوریتم پاندا است. با توجه به رفتار الگویتم های جدید ضروری است که توسط یه متخصص حرفه ای  آنالیز سئوی سایت خود را انجام دهید.

معرفی الگوریتم فانتوم گوگل

20. الگوریتم موش کور (Possum) (2016)

کاربرد: بهبود نتایج جستجوی محلی برای کاربران

موش کور یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را برای بهبود نتایج جستجوی محلی کاربران به روز رسانی کرد. اما عملکرد الگوریتم موش کور کمی با عملکرد الگوریتم‌های مشابهش فرق می‌کند. الگوریتم موش کور به جای خزیدن و ایندکس کردن صفحات برای جستجوی محلی وارد ابزار Google Maps و Local Finder می‌شود تا وب سایت‌های اسپم را شناسایی کرده و به آنها اجازه ندهد که در نتایج جستجو بالا بیایند.

21. الگوریتم فرد (Fred) (2017)

کاربرد: شناسایی و جریمه کردن سایت‌ها با محتوای ضعیف

فرد یکی از الگوریتم های گوگل و به روز رسانی است که گوگل در سال ۲۰۱۷ انجام داد. هدف گوگل از طراحی این الگوریتم شناسایی و جریمه کردن سایت‌هایی بود که هم محتوای ضعیفی را منتشر می‌کردند و هم با قرار دادن تبلیغات بیش از حد در سایت تجربه کاربری را ضعیف می‌کردند.

( جهت آشنایی با 10 اصل مهم رپورتاژ نویسی حتما مطلب اصول نگارش رپورتاژ آگهی چیست را مطالعه نمایید)

22. الگوریتم (Intrusive Interstitials Penalty) (2017)

کاربرد: شناسایی و جریمه سایت‌هایی که از پاپ اپ‌ها یا تبلیغات مزاحم در سایت استفاده می‌کنند

Intrusive Interstitials Penalty یکی از الگوریتم های گوگل است. گوگل این الگوریتم را با هدف شناسایی و جریمه کردن سایت‌هایی طراحی کرد که در خودشان تبلیغات مزاحم یا پاپ اپ‌هایی در سایت می‌گذاشتند که باعث ضعیف شدن تجربه کاربری‌شان می‌شد. 

23. الگوریتم مدیک یا طبی گوگل (Medic) (2018)

کاربرد: یافتن و رتبه‌گیری خوب سایت‌های معتبر و متخصص در زمینه خود

الگوریتم مدیک یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را با هدف فیلتر کردن و رتبه‌گیری سایت‌های متخصص و معتبر در زمینه خودشان طراحی کرد. با این که گوگل ادعا می‌کند که این الگوریتم برای سایت‌ها در تمام زمینه‌ها قابل اعمال است، اما بیشترین سایت‌هایی که تحت تاثیر ارزیابی این الگوریتم قرار گرفته‌اند سایت‌ها در حوزه سلامت و مسائل مالی بودند.

معرفی الگوریتم مدیک گوگل

24. الگوریتم برت گوگل (BERT) (2019)

کاربرد: درک بهتر کوئری‌ها و جستجوهای کاربران

در واقع، برت بخشی از الگوریتم های گوگل است. گوگل با استفاده از این سیستم می‌تواند هدف کاربر از یک جستجو را بهتر بفهمد و محتوای مورد نیاز او را به نحو کارآمدتری برایش ارائه کند.

25. الگوریتم موبایل فرست ایندکس گوگل (Mobile First Index) (2019)

کاربرد: اولویت دادن به رتبه‌بندی نسخه موبایل وب سایت‌ها نسبت به نسخه دسکتاپ آنها

الگوریتم موبایل فرست ایندکس گوگل یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را برای اولویت دادن به رتبه‌بندی بالاتر نسخه‌های موبایل وب سایت طراحی کرده است. هدف از این اولویت دادن افزایش روزافزون کاربران موبایل است. بنابراین، گوگل هم می‌خواهد بهترین تجربه کاربری برای آنها با رتبه بندی بالاتر نسخه‌های موبایل وب سایت را فراهم کند.

26. الگوریتم مام (MUM) (2021)

کاربرد: کمک به گوگل در یافتن پاسخ برای کوئری‌های پیچیده کاربران

MUM یکی از الگوریتم های گوگل است که گوگل آن را با هوش مصنوعی طراحی کرده است. هدف از طراحی این الگوریتم درک کردن کوئری‌های پیچیده کاربران و پاسخ دادن خوب به آنها با آنالیز کردن متن، تصویر و ویدیو است که می‌تواند پاسخ‌های عمیق و با کیفیتی را به پرسش‌های کاربران بدهد.

( اگر به ادیت ویدئو علاقمندید برای آشنایی با 14 اپلیکیشن برتر ادیت ویدیو با موبایل حتما مطلب بهترین ابزارهای ادیت ویدئو با گوشی را مطالعه نمایید)

27. الگوریتم محتوای مفید گوگل (Helpful Content) (2022)

کاربرد: کمک به رتبه‌گیری بهتر سایت‌هایی که تمرکزشان ارائه محتوای مفید و ارزشمند برای کاربر است.

محتوای مفید یکی از الگوریتم های گوگل است. گوگل این الگوریتم را در سال ۲۰۲۲ به روز رسانی کرد. بر اساس الگوریتم محتوای مفید، سایت‌هایی می‌توانند در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالاتر و بهتری بگیرند که تمرکز خود را بر روی تولید محتوا مفید و ارزشمند برای کاربر قرار می‌دهند و نه صرفاً اینکه فقط متن مقاله خود را پر از کلمه کلیدی کنند.

سوالات مهم در خصوص الگوریتم های گوگل 

معرفی دسته بندی الگوریتم های گوگل

همانطور که در بخش‌های قبلی توضیح دادیم الگوریتم‌ های گوگل متنوع و زیاد هستند. اما چند نوع از آنها خیلی برای گوگل مهم هستند. بنابراین، چند تا از دسته‌بندی‌های مهم الگوریتم‌های گوگل عبارتند از: Panda، Penguin، Hummingbird، RankBrain و غیره.

مهم ترین الگوریتم های گوگل کدامند؟

گوگل الگوریتم‌های مختلفی برای بررسی و ارزیابی میلیون ها محتوا دارد که روزانه وارد فضای آن می‌شوند. اما چند تا از الگوریتم‌ های گوگل که از همه مهمتر هستند عبارتند از: Panda، Penguin، Hummingbird، Mobile، RankBrain.

جدیدترین الگوریتم گوگل کدام است؟

یکی از جدیدترین الگوریتم های گوگل August 2024 Core Update است. این الگوریتم یک به روز رسانی برای الگوریتم جستجوی گوگل است که هدف آن ارتقای رتبه سایت‌ها با محتوای مفید برای کاربران و تنزل سایت‌هایی است که محتوای کم کیفیتی را ارائه می‌دهند.

چرا گوگل الگوریتم‌های خودش را تغییر می‌دهد؟

گوگل به دلایل مختلف مدام در حال به روز رسانی و تغییر الگوریتم‌ های گوگل است. چند تا از این دلایل عبارتند از: ارائه محتوای با کیفیت مطابق با رفتار کاربران؛ جلوگیری از انتشار محتوای اسپم و ضعیف در نتایج جستجوی گوگل؛ واکنش به پیشرفت‌های تکنولوژیکی در زمینه اینترنت و دنیای وب.


معرفی الگوریتم Helpful Content گوگل


منبع

مقالات مرتبط

نظرات

وحید
14 مهر 1403

گوگل با هدف اصلی الگوریتم های گوگل چطور روی رتبه بندی بهتر سایت مون تاثیر میگذاره؟

  • امیرحسین رحیم دباغ
    14 مهر 1403

    درود. هدف اصلی گوگل نشان دادن محتوایی به کاربران است که بتواند در سریع‌ترین و راحت‌ترین زمان ممکن پاسخ‌ها و نیازهای کاربران را جواب دهد. بنابراین، الگوریتم‌های گوگل معیارهایی دارند که با استفاده از آنها به سایت‌ها با محتوای خوب رتبه‌ بهتری می‌دهند. در نتیجه، اگر سایت شما هم محتوایش خوب و مطابق با معیارهای الگوریتم‌های گوگل باشد می‌تواند رتبه‌بندی بهتری در نتایج گوگل داشته باشد.

اضافه کردن نظر جدید