خانه » نمونه کارهای طراحی سایت » طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی
به صفحه طراحی سایت فروشگاهی خوش آمدید. ما در آرنا ویژن با بیش از یک دهه تجربه در زمینه طراحی و پیاده سازی وب سایت و راه اندازی فروشگاههای آنلاین اختصاصی، برای راه اندازی سایت فروشگاهی منحصربفرد در کنار شما هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش با مشاوران واحد ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید!
ثبت سفارش طراحی سایت فروشگاهی
برای دریافت مشاوره رایگان پیش از ثبت سفارش طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی، کافی است با شماره بخش ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید. همکاران ما در ساعات اداری روزهای غیر تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.
طراحی سایت فروشگاهی چقدر زمان میبرد؟
پاسخ دقیق به این سوال بدون دانستن جزئیات مدنظر شما برای انجام پروژه تقریبا ممکن نیست. طراحی سایت با قالب و کدنویسی اختصاصی کار هزینهبر و زمانبرتری در مقایسه با طراحی سایت وردپرس با استفاده از قابلیت قالبهای وردپرسی است. ماژولهای مدنظر شما، قابلیتهایی نظیر سیستمهای CRM و سیستمهای حسابداری، طراحی و پیادهسازی اختصاصی صفحه اصلی و صفحات داخلی و جزئیات مهم دیگر همه در زمانبندی تحویل پروژه سایت وردپرس تاثیر گذارند. اما به طور کلی طراحی سایت وردپرس در قالب وردپرس بین 1 الی 3 ماه و طراحی اختصاصی سایت وردپرس حداقل 3 ماه زمان لازم خواهد داشت.
قیمت طراحی سایت فروشگاهی
تخمین و تعرفه قیمت طراحی سایت وردپرس رابطه معناداری با جزئیات مدنظر کارفرما برای انجام پروژه دارد. به طور طبیعی هر چقدر ماژولها، طراحی و کدنویسی سایت بیشتر ویژهسازی شود، زمان انجام پروژه طولانیتر و قیمت طراحی سایت وردپرس بالاتر میرود.
دریافت مشاوره رایگان
برای دریافت مشاوره رایگان جهت طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی با مشاوران مرکز تماس آرنا ویژن در ارتباط باشید!
چرا طراحی سایت فروشگاهی را باید به آرناویژن بسپارید؟
تولید محتوا در هر قالب و شکلی؛ نه فقط احتیاج کسبوکارها که روش درآمدزایی دامنهی وسیعی از مشاغل فعال در جامعهی امروز است. تیم تولید محتوای آرنا ویژن متشکل از یک هستهی ایدهپردازان و برنامهریزان استراتژیک، طراحان، عکاسان، متخصصان تولید فیلم و کلیپهای تبلیغاتی در کنار شما مشتریان گرامی آمادهی ارائه خدمات در بالاترین کیفیت خواهد بود. برای مشاهده رزومه آرنا ویژن و ثبت سفارش تولید محتوا کلیک کنید!
شما بیشتر خریدتان را از کجا انجام میدهید؟ به صورت حضوری در مغازه یا از فروشگاههای آنلاین؟ در سالهای اخیر، خرید آنلاین خیلی محبوب شده، به طوری که خیلی از افراد تقریباً تمام کالاهایشان را از فروشگاههای آنلاین میخرند. برای همین، تعداد فروشگاههای آنلاین به طور مداوم در حال افزایش است. اگر هم شما کسب و کار و فروشگاهی دارید، میتوانید با طراحی سایت فروشگاهی فروش کسب و کارتان را افزایش دهید و موقعیت آن را در بازار تثبیت کنید. میدانید که فرایند طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چیست؟ یا اصول و مراحل آن چه هستند؟ با ما همراه باشید تا در مورد طراحی سایت فروشگاهی، مزایای آن برای کسب و کار، لازمهها و مراحل طراحی آن توضیح دهیم.
فرایند طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چیست؟
فرایند طراحی سایت فروشگاهی پروسهای است که در طی آن، طراح وب پلتفرمهای آنلاینی را میسازد. هدف این پلتفرمها فروختن کالاها و خدمات برای کسب و کار و برندشان است. در این فرایند، طراح سعی میکند که در سایت عناصر طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مثل کاربری آسان، گزینههای پرداخت امن، کاتالوگ محصولات، سبد خرید و غیره را اعمال کند. اما دقیقاً هدف از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی برای کسب و کارها چیست؟(شما برای دیدن طراحی سایت صرافی میتوانید روی لینک بزنید.)
هدف از طراحی سایت فروشگاهی چیست؟
اگر بخواهیم هدف اصلی طراحی سایت فروشگاه را تعریف کنیم، باید بگوییم که اصلیترین هدف آن افزایش خرید و سودآوری برای کسب و کار است. اما اگر طراحی سایت فروشگاه اینترنتی شما به صورت اصولی انجام شود، میتواند اهداف دیگری را هم برای برندتان برآورد کند. برای مثال، اگر عواملی از طراحی سایت مثل سطح کاربری و امنیت خرید آن به خوبی طراحی شده باشند، باعث میشوند که کاربران راحت و سریع از سایتتان خرید کنند و اعتمادشان به کسب و کارتان بیشتر شود. (شما برای دیدن طراحی سایت مهد کودک میتوانید روی لینک بزنید.)
افزایش این اعتماد باعث میشود که آنها مشتریان دیگری را هم جذب خرید از کسب و کار شما کنند. به این صورت، برند شما حضور قدرتمندتری در بازار خواهد داشت. اما به غیر از این، طراحی سایت فروشگاهی خوب مزایای بیشتری برای برندتان دارد که ما آنها را در بخشهای بعدی توضیح خواهیم داد.
تفاوت طراحی وب سایت و طراحی سایت فروشگاهی
اگر شما وب سایتهای عادی و وب سایتهای فروشگاهی را مشاهده کرده باشید، پس حتماً متوجه تفاوت آنها شدهاید. قسمتی از این تفاوت به هدف ساخت این دو نوع وب سایت برمیگردد. سایتهای فروشگاهی هدفشان فروش کالا و خدمات است، اما سایتهای عادی اهدافشان متنوعتر مثل تبلیغ در مورد برند، کالا و خدمات یا ارائه اطلاعات در مورد آنها است. با این وجود، تفاوت بین این دو وب سایت فقط به نوع هدفشان محدود نمیشود و آنها از جوانب طراحی هم متفاوت هستند که ما در این بخش به چند مورد از تفاوت طراحی وب سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی میپردازیم.
میزبانی جداگانه دامنه و خود میزبانی دامنه در طراحی سایت فروشگاهی
در بازار طراحی سایت فروشگاهی، بیشتر پلنهایی که برای میزبانی دامنه سایت وجود دارند خود میزبان هستند. به این صورت، شما دیگر مجبور نیستید که برای سایت فروشگاه خودتان به دنبال هاست بگردید. یک تفاوت دیگر در نوع استفاده هاست دو سایت در این است که اگر سایت شما از نوع عادی و مثل بلاگ شخصی باشد، فقط باید امنیت دادههای کاربران به سایتتان را برآورد کند و سرعت آن را بالا نگهدارد. اما از سوی دیگر، هاست سایت فروشگاهی باید قدرت مدیریت سطوح کاربری خرید و فروش و مسیرهای پرداخت را داشته باشد.
(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت هتل میتوانید روی لینک بزنید.)
تفاوت طراحی سایت برای فروشگاه اینترنتی و سایت شرکتی: شناساندن برند و افزایش فروش
ما قبلاً هم در این مورد صحبت کردیم و گفتیم که هدف یک سایت عادی بیشتر ارائه اطلاعات به کاربران است. سایتهای عادی برای که برای کسب و کار یا برندی تولید محتوا میکنند، با این هدف محتوایشان را طوری تولید میکنند که میزان بازدید کاربران از سایتشان افزایش پیدا کند و آنها بیشتر با آن برند یا کسب و کار آشنا شوند.
در آخر، این بازدید کنندگان میتوانند تبدیل به مشتریان بالقوه برای برند شوند. اما کارکرد طراحی سایت فروشگاهی افزایش درآمد از طریق فروش و تبدیل کردن بازدیدکننده به خریدار است. بنابراین، از لحاظ هدف، این دو نوع سایت کاملاً با همدیگر تفاوت دارند.(شما برای دیدن طراحی سایت کاریابی میتوانید روی لینک بزنید.)
طراحی شهودی و آموزنده: خلاقیت در طراحی سایت فروشگاهی حرف اول را میزند!
از آنجایی که هدف سایتهای عادی جذب مشتری برای برند و ارائه اطلاعات است، باید طراحیشان به صورت شهودی بوده و سطح کاربری آسانی داشه باشند. در غیر این صورت، کاربر تمایل چندانی به جستجو در سایت ندارد. همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر، شاید کاربران بخواهند که با گردانندگان سایت تماس بگیرند. برای همین، شمول فرم تماس در سایت راه خوبی برای فراهم کردن روش تماس با مشتریان است.
با این وجود، طراحی سایت فروشگاهی دقیقاً اینطور نیست. هدف طراحی سایت فروشگاهی افزایش فروش و تبدیل مشتری به خریدار است. بنابراین، آنها برای محصولاتشان نیاز به درج اطلاعات و نقد و نظرات مشتریان دیگر دارند. همه این موارد طراحی هم باید به طوری انجام شوند که سرعت سایت پایین نیاید. از این رو، طراحی سایتهای فروشگاهی هم شهودی و هم آموزنده است .(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت طلا فروشی میتوانید روی لینک بزنید.)
اهمیت تراکنش ایمن: زیر ساخت مالی امن در طراحی سایت فروشگاهی
انجام تراکنشهای ایمن یکی از مهمترین تفاوتهای بین طراحی سایتهای عادی و سایتهای فروشگاهی است. به این خاطر که هدف سایتهای فروشگاهی فروش است، آنها حتماً باید یک مسیر ایمن برای انجام تراکنشهای مالی کاربران را فراهم کنند. در نتیجه، در طراحی سایت فروشگاهی ایجاد یک مسیر امن برای انجام تراکنشهای مالی لازمه مهمی است که بیشتر سایتها از شرکتهای دیگر برای ایجاد این مسیر پرداخت استفاده میکنند.
اما سایتهای عادی نیازی به فراهم کردن این مسیرها ندارند و آنها بیشتر باید استفاده کاربر برای سایتشان را ایمن کنند. همچنین، آنها باید از این اطمینان حاصل کنند که اطلاعاتی که کاربران از طریق فرمهای تماس برای آنها میفرستند به بیرون درز پیدا نکنند.
اهمیت تولید محتوای کاربر پسند در طراحی سایت فروشگاهی
نوع محتوای دو نوع سایت عادی و فروشگاهی با توجه به هدفشان تولید میشود. برای مثال، در طراحی سایت فروشگاهی محتوای آن بیشتر توضیح در مورد کالاها و درج قیمت آنها است و خیلی از عکس استفاده میکند. محتوای سایت عادی هم از عکس استفاده میکند، اما تمرکزش را بیشتر بر روی توضیح در مورد برند و کسب و کار و تبلیغ در مورد آن میگذارد. بنابراین، از لحاظ تولید محتوا سایت فروشگاهی و عادی با همدیگر متفاوت هستند.(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت فرش میتوانید روی لینک بزنید.)
مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای مشتریان
ما گفتیم که خیلی از مشتریان امروزه خریدهای خودشان را از طریق فروشگاههای آنلاین انجام میدهند. خرید کردن مشتریان از طریق فروشگاه آنلاین مزایای زیادی برای خود آنها دارد. این مزایا میتواند شامل صرفهجویی در زمان برای خرید، راحتی خرید و دیدن نظر و انتقادات مشتریان دیگر در مورد یک کالا باشد. اما در مورد کسب و کارها چطور؟
اگر شما صاحب کسب و کار باشید چه فایدهای از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی عاید شما میشود؟ اگر نمیدانید، پس با ما همراه باشید تا مزایای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی برای کسب و کارها را برایتان توضیح دهیم.(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت موزیک میتوانید روی لینک بزنید.)
کاهش هزینههای راهاندازی و عملیاتی کسب و کار
راهاندازی هر کسب و کار هزینههای زیادی را دارد. برای مثال، اگر شما جایی را برای کسب و کارتان اجاره کردهاید، باید ماهیانه هزینه گزافی را بابت کرایه و هزینههای آب و برق آن بپردازید. اما با طراحی سایت فروشگاهی تنها هزینهای که شما پرداخت میکنید باید مربوط به ساخت سایت و نظارت بر آن باشد که این هزینهها میتوانند شامل تهیه هاست سایت باشند و نسبت به هزینههای داشتن یک فروشگاه فیزیکی بسیار کمتر هستند. در نتیجه، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه فیزیکی هزینه کمتری را در بر دارد.
اقدام به طراحی سایت برای کسب و کار: رقابت در بازار جهانی
اگر شما فروشگاه فیزیکی برای کسب و کارتان داشته باشید، این فروشگاه به یک مکان جغرافیایی محدود است و فقط دارای مشتریان و مخاطبان در آن منطقه است. این در حالی است که اگر شما فروشگاه اینترنتی برای کسب و کارتان طراحی کنید، تمام دنیا بازار شما خواهد شد و حوزه مخاطبان شما بسیار گستردهتر میشود. به این ترتیب، فرصتهای شما برای شناساندن برندتان به دیگران هم بسیار بیشتر میشود و سودآوری آن هم افزایش پیدا خواهد کرد.(شما برای دیدن طراحی سایت سالن زیبایی میتوانید روی لینک بزنید.)
صرفهجویی در زمان: با طراحی سایت فروشگاهی برای کاربران زمان بخرید
اگر شما یک فروشگاه فیزیکی برای کسب و کار خود داشته باشید، احتمالاً ساعات کاریتان در شبانه روز محدود است. اما در طراحی فروشگاه آنلاین ماجرا این طور نیست و مشتریان آنها میتوانند هر ساعت شبانه روز و در هر روز هفته سفارشات خود را برای کالاهایشان ثبت کنند. شما هم میتوانید بعد از ثبت سفارش آنها را پردازش کنید. با برداشتن این محدودیتها کسب و کار شما روزنه در همه ساعت میتواند فروش کند و کسب درآمد داشته باشد.
توسعه کسبوکارها: طراحی سایت فروشگاهی نیاز هر کسب و کار
با طراحی سایت فروشگاهی مدیریت آن هم سادهتر میشود، چون نیاز به استخدام چند نفر ندارد. با اینکه توزیع مدیریت فروشگاه بین چند نفر باعث بهبود کارایی آن میشود، اما در ابتدای راه شما خودتان هم میتوانید به تنهایی فروشگاه آنلاین خود را اداره کنید.
در صورتی که سود شما از فروش آنلاین بیشتر باشد، شما میتوانید خط محصولات خود را متنوع کنید و کسب و کارتان را توسعه دهید. همچنین، شما میتوانید مدیریت اقلام موجودیهای کسب و کارتان را هم آسانتر کنید.
مزیت طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی: ایجاد بازار انحصاری برای محصولات خاص
معمولاً اگر خریداری بخواهد در بازار به دنبال یک کالای خاص بگردد، باید زمان قابل توجهی را صرف گشتن برای آن کند. در آخر هم شاید در بازار محلیش چیزی را که میخواهد پیدا نکند. اما طراحی سایت فروشگاهی به صاحبان کسب و کار فرصتی میدهد که هم کالاهای خاص خودشان را طراحی کنند و هم بتوانند آنها را در اختیار مشتریان قرار دهند. مشتریان هم خیلی راحت میتوانند با تایپ کلمات کالای مورد نظرشان کسب و کاری که آن را میفروشد را در اینترنت پیدا کنند و از آنها بخرند.(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت هنری میتوانید روی لینک بزنید.)
آسان شدن دسترسی به دادههای مشتریان
وقتی که شما کسب و کاری دارید، خوب است که در مورد مشتریانتان بیشتر بدانید. این در صورتی امکانپذیر است که شما به اطلاعات آنها مثل ایمیل و شماره تماس دسترسی داشته باشید. با این دسترسی، شما میتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید. برقراری ارتباط با مشتریان مهم است، چون به شما کمک میکند که در مورد آنها و نیازها و مشکلاتشان بیشتر بدانید و کالاها و خدمات خود را متناسب با نیازهای آنها طراحی کنید.
برای همین، شما در فروشگاه آنلاین خود میتوانید از مشتریانتان بخواهید که در وب سایت شما ثبت نام و اطلاعات شخصیشان مثل نام و شماره تلفن را درج کنند. همچنین، شما میتوانید به طور دورهای از آنها بررسیهای آنلاین بگیرید یا برای سایتتان کوکی بگذارید که کوکیها اطلاعات سایت آنها را دریافت و ذخیره خواهند کرد.(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت سازمانی میتوانید روی لینک بزنید.)
تبلیغ موثرتر و ارزانتر داشته باشید
امروزه تقریباً کسی نیست که از اینترنت استفاده نکند. از این رو، بازاریابی آنلاین برای خیلی از کسب و کارها یک ضرورت است و نه یک انتخاب. علاوه بر این، شما میتوانید از سایت فروشگاه خود به عنوان ابزاری قدرتمند برای بازاریابی استفاده کنید، چون از طریق آن شما میتوانید کسب و کارتان را به مخاطبانتان بشناسید و با آنها ارتباط قوی و عمیقی برقرار کنید.
همچنین، گذاشتن نظرات مثبت در سایت میتواند مخاطبان شما را ترغیب کند که بیشتر از شما بخرند. بنابراین، قدرت طراحی سایت فروشگاهی را دست کم نگیرید، چون بازاریابی آنلاین آن میتواند گستره بسیار زیادی از مخاطبان را تحت تاثیر قرار دهد.(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت صنایع دستی میتوانید روی لینک بزنید.)
کدام کسب و کارها به طراحی سایت فروشگاهی نیاز دارند؟
با توجه به مزایایی که ما در بخش قبل برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی توضیح دادیم، شما میتوانید این را درک کنید که داشتن سایت فروشگاهی به نفع هر کسب وکاری خواهد برد. با این حال، برخی از کسب و کارها بیش از همه میتوانند با طراحی سایت فروشگاهی خود را توسعه بدهند که ما در این بخش چند تا از آنها را برایتان مثال خواهیم زد.
خرده فروش ها از طراحی سایت فروشگاهی استفاده کنند
بیشتر مشتریان شاید بیش از همه تجربه خرید از سایتهای مغازههای خرده فروشی را داشته باشند. بنابراین، اگر شما مغازه خرده فروشی دارید که در زمینه خاصی فعالیت میکند، میتوانید با طراحی سایت فروشگاهی به مخاطبان خود در مورد کسب و کارتان توضیح دهید و درآمد فروشتان را از این راه افزایش دهید.
طراحی سایت: افزایش ثبت سفارش ها برای رستورانها
یک نوع کسب و کار دیگر که بیشتر از همه از طراحی سایت فروشگاهی بهره میبرد، رستوران است. رستورانهایی که دارای سایت فروشگاهی باشند، میتوانند اطلاعاتی مثل ساعات کاری، اطلاعات مربوط به منو و مکان خود را در اختیار مشتریان قرار دهند. همچنین، آنها میتوانند برای مشتریان این امکان را فراهم کنند که تا آنها بتوانند از سایتشان غذا را به صورت آنلاین سفارش دهند.
جذب مشتری های بیشتر با داشتن سایت برای حرفه های تخصصی
کسانی که در جامعه در حرفههای تخصصی مثل وکالت، پزشکی و حسابداری فعالیت میکنند، برای کسب درآمد نیاز دارند که تخصص خود را به دیگران بشناسانند. به این صورت، این افراد میتوانند سایتهای فروشگاهی را بسازند و در آنها در مورد خدماتشان توضیح دهند. علاوه بر این، آنها میتوانند از طریق این سایتها مشتریان را هم جذب کسب و کار خود کنند.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت املاک روی لینک بزنید.)
دوره های آموزشی در وب سایتهای آموزشی
برای سایتهایی که محور خدماتشان آموزشی و از نوع مشاوره است، طراحی وب سایت هم کاری مفید و کاربردی است. این کسب و کارها میتوانند در سایتهایشان در مورد دورههای آموزشی اطلاعاتی درج کنند یا این دورهها را بفروشند. یک گزینه دیگر کسب درآمد از طریق سایت هم برای آنها ثبت نام آنلاین دانشآموزان در کارگاههای آنلاین است.
ویژگیهای یک طراحی خوب برای سایت فروشگاهی
اگر میخواهید طراحی سایت فروشگاهتان به خوبی انجام شده باشد و کاربران تجربه کاربری خوبی در آن داشته باشند، سایت شما باید دارای چند ویژگی باشد که در ساخت آن اعمال شوند که ما در این بخش آنها را توضیح خواهیم داد.(شما برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت صنعتی میتوانید روی لینک بزنید.)
سطح کاربری و طراحی تجربه کاربری خوب
یکی از مهمترین ویژگیهای خوب هر سایتی سطح کاربری ساده و تجربه کاربری عالی در آن است. اما چطور میتوان این معیار را سنجید؟ برای مثال، وقتی که کاربری وارد سایت فروشگاهی میشود باید بتواند به راحتی کالاهای مورد نظر هر مقوله را پیدا کند.
برای همین، خیلی از سایتها گزینه فیلتر کردن برای کاربران را در آن قرار میدهند یا در خود نوار جستجو میتوانند کالای مورد نظر خود را سریعاً پیدا کنند. سایتهایی مثل دیجی کالا طراحیشان به همین گونه است. علاوه بر این، سایت باید طوری ساخته شود که هم برای استفاده کاربران کامپیوتر و هم برای کاربران اسمارت فون مناسب باشد و در صفحات نمایش آنها جا بگیرد.
امنیت سایت اعتماد کاربران به شما را بالا میبرد
اگر دلتان میخواهد کاربران به سایت شما اعتماد کنند و به دفعات مکرر از آن خرید کنند، پس باید امنیت آن را تامین کنید. در زمان خرید کاربران، اطلاعات حساس مالی مثل شماره کارت اعتباری آنها در اختیار سایتتان قرار میگیرد. اگر سایت شما امن نباشد، این اطلاعات ممکن است فاش شوند که به ضرر کاربر خواهد بود و در نهایت، اعتماد آنها را از سایت شما سلب خواهد کرد. برای تامین امنیت وب سایت چند راه وجود دارد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت کافه روی لینک بزنید.)
یکی از این روشها این است که شما میتوانید برای سایتتان و حسابهای حساس آن پسوردهای قوی بگذارید. همچنین، شما میتوانید از پروتکل امنیتی لایه انتقال (TSL) لایه سوکتهای امن (SSL) و پروتکل (HTTPS) استفاده کنید. استفاده از این ابزارها میتواند لینکهای بین کامپیوترهای مشتریان و سایت شما را رمزگذاری کند. همچنین، شما میتوانید تمام کامپیوترهای کسب و کارتان را مجهز به آنتی ویروس و نرمافزارهای امنیتی کنید.
بهینه کردن کاربری سایت برای کاربران موبایل
این روزها اسمارت فونها به قدری پیشرفت کردهاند که انگار یک کامپیوتر جیبی شخصی محسوب میشوند و آدم با خودش میتواند آنها را به همه جا ببرد. برای همین، کاربران خیلی از کارها را با آن انجام میدهند، از جمله جستجو در اینترنت. بنابراین، اگر شما میخواهید نفوذ کسب و کارتان در فضای آنلاین به مخاطبان خیلی بیشتری برسد، باید تجربه کاربری آنها از سایتتان را در اسمارت فون بهینه کنید.
از این رو، سایت فروشگاهی شما باید به گونهای طراحی شود که سریع در پلتفرم بارگذاری شده و کاربر به راحتی بتواند در آن جستجو و کالای مورد نظر خود را پیدا کند. المانهای سایت فروشگاه شما هم باید به خوبی در صفحه موبایل در جای مناسب خود قرار بگیرند و کارکردهایشان به هم نخورند.(شما برای دیدن طراحی سایت حقوقی میتوانید روی لینک بزنید.)
اعمال بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو
فکر میکنید که کاربران چگونه در فضای آنلاین فروشگاه شما را پیدا میکنند؟ شاید اول بگویید که خیلی ساده است. آنها عباراتی مثل «خرید کفش» یا «خرید کیف» را در موتور جستجوی گوگل یا موتورهای جستجوی دیگر وارد میکنند. سپس، سایت فروشگاه شما پدیدار میشود. این مسئله درست است، اما به شرطی که سایت فروشگاه شما اصول سئو یا بهینهسازی برای موتورهای جستجو را در خود اعمال کرده باشد.
چرا اعمال سئو برای سایت فروشگاهی مهم است؟
پیادهسازی این اصول باعث میشود که سایت شما در نتایج جستجو ترتیب رتبه بالاتری گرفته و کاربران بیشتری آن را مشاهده کنند. در نتیجه، تعداد بازدیدکنندگان سایتتان بیشتر خواهند شد و نرخ تبدیل آنها به خرید هم افزایش پیدا میکند. راههای مختلفی برای پیادهسازی سئو در طراحی سایت وجود دارد. برای مثال، طراح سایت میتواند کلمات کلیدی خاصی را در محتوای سایت یا توضیح محصول شامل کند و به این صورت، سایت شما هم رتبه بالاتری در نتایج گوگل کسب خواهد کرد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت مبلمان روی لینک بزنید.)
خرید بیشتر محصولات با گذاشتن عکسهای با کیفیت
هرگز قدرت عکسهای با کیفیت را دست کم نگیرید! گرفتن یک عکس با کیفیت به مشتری کمک میکند تا در ذهن خودش مجسم کند که شما چه چیزی را میخواهید بفروشید. برای همین هم گنجاندن عکسهای با کیفیت میتواند به مشتری کمک کند تا سریعتر تصمیمش را برای خرید بگیرد. فرض کنید که فروشگاهی از عکسهایی برای کالاهایش استفاده میکند که نورپردازی خوبی نداشته باشند و برای آن کالا از هر طرف عکس نگرفته باشد.
در این صورت، مشتری چطور میتواند آن کالا را ببیند و در مورد خریدش اقدام کند؟ اما اگر عکسهای کالای شما نورپردازی خوبی داشته و از تمام زوایا کالا را نشان دهند، پس مشتری میداند که آن محصول به چه شکل است و تجربه خریدش بسیار بهتر و راحتتر خواهد بود. بنابراین، گذاشتن عکسهای با کیفیت در طراحی سایت بسیار مهم است.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت روی لینک بزنید.)
فرایند سریع و آسان تسویه حساب برای مشتری های خود داشته باشید
سر همه ما شلوغ است. برای همین، معمولاً ما برای خیلی از کارها نمیتوانیم وقت خیلی زیادی بگذاریم. فرایند تسویه حساب هم همینطور است. اگر فرایند تسویه حساب سایت شما طولانی و پیچیده باشد، مشتریانتان کلافه میشوند و ممکن است اصلاً بیخیال خریدشان شوند. برای حل این مشکل خیلی از سایتها برای کاربران تازه وارد لازمه ثبت نام در سایت را میگذارند. اما این کار میتواند منجر به انصراف آنها از خرید شود.
چطور میتوان به فرآیند تسویه حساب سرعت داد؟
طراح سایت میتواند ویژگی «تسویه حساب برای کاربر مهمان» را در سایت اعمال کند. به این صورت، دیگر کاربران مجبور به ثبت نام در سایت برای خرید از آن نمیشوند. همچنین، طراح سایت میتواند برای کاربرانی که از قبل عضو سایت هستند، «ویژگی تسویه حساب با یک کلیک» را قرار دهد تا تجربه خریدشان سریعتر شود. علاوه بر این، شما میتوانید از نهادهای دیگری مثل زرین پال برای خرید ار سایتتان استفاده کنید.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت پوشاک روی لینک بزنید.)
مراحل ساختار طراحی سایت قبل از طراحی آن
در طراحی هر سایت، مهم است که شما ساختار آن را قبل از طراحیاش تعیین کنید. این کار هم برای تجربه کاربری راحت کاربران مهم است و هم این که در جایگاه آن در نتایج گوگل تاثیرگذار است. همچنین، خیلی از کارهای شما با دانستن ساختار سایت بهتر انجام میشود.
برای مثال، ساختار سایت برای لینک دهی به پیجهای مختلف در سایت مهم است. علاوه بر این، شما باید بتوانید برخی از اقلام و کالاهای مورد نظرتان را در منوی سایت قرار دهید. برای همین، بهتر است که شما قبل از ساخت سایت ساختار آن را تعیین کنید.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت بازرگانی روی لینک بزنید.)
اهمیت نحوه ساختاربندی سایت
برای تعیین ساختار سایت، شما میتوانید به طراح سفارش کنید که به صورت سلسله مراتبی ساختار آن را طراحی کند. در ساختار سلسله مراتبی در راس سایت صفحه اصلی سایتتان قرار دارد که در آن صفحات مقولههای مختلف کالاها و زیر دستههای آنها تعیین میشوند. همچنین، طراح میتواند برای کالاها و محصولاتتان تگ گذاری هم کند که این کار از تعیین زیر مقولههای کالا هم دقیقتر خواهد بود.
ساختاربندی سایت شامل چه نکات مهمی است؟
قبل از سفارش بهترین طراحی سایت فروشگاهی، چند نکته برای تعیین ساختار آن مهم است. برای مثال، وقتی که شما چیزهایی مثل تعداد مقوله کالاهای سایتتان را در نظر میگیرید، سعی کنید که تعداد این مقولهها بیش از ۱۰ عدد نشود. تعداد زیر مقولهها هم نباید بیش از مقولههای اصلی شوند. اگر هم شما قصد گسترش لیست اقلام و موجودیها برای فروشگاهتان را دارید، قبل از سفارش طراحی باید در مورد آنها تصمیم بگیرید، چون اعمال این کار بعد از انجام طراحی سایت زمانبر خواهد بود.
یک نکته مهم دیگر در ساختاربندی سایت شما این است که طراحی سایتتان باید طوری باشد که کاربران فقط با چند کلیک بتوانند کالای مورد نظرشان را پیدا کنند. همچنین، اسمهای مقولهها و زیر مقولههایی که برای شما برایشان انتخاب میکنید نباید یکسان باشند. در این صورت، کاربر ممکن است آنها را با همدیگر اشتباه بگیرد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت ورزش روی لینک بزنید.)
لازمههای مهم طراحی سایت فروشگاهی خوب
یک طراحی سایت فروشگاهی که به خوبی انجام شده باشد، باید بتواند ترافیک سایت را افزایش دهد و مهمتر از همه، باعث افزایش درآمد کسب و کار شما شود. با این اوصاف، کار طراحی سایت فروشگاهی روند سادهای نیست. کاربران وقتی که وارد سایتتان میشوند، باید حس کنند که سایت شما بهترینها را در زمینه کالا و خدمات خاص ارائه میدهد.
همچنین، آنها باید تجربه کاربری ساده و راحتی از سایت شما داشته باشند تا بتوانند ترغیب شوند که در دفعات بعد هم از سایت شما خرید کنند. برای همین، برای طراحی خوب سایت فروشگاهی یک سری نیازمندیها و لازمهها وجود دارند که باید رعایت شوند.
در طراحی سایت فروشگاهی چه مواردی را باید در نظر گرفت؟
ما برخی از این موارد را در بخش طراحی خوب سایت فروشگاهی توضیح دادیم. برای مثال، ما گفتیم که سایت شما باید امن باشد و برای رتبه گرفتن بالا در گوگل اصول سئو در طراحی آن رعایت شده باشند.
اما به غیر از این موارد، عوامل دیگری هم برای طراحی سایت فروشگاهی شما مهم هستند که پیش از سفارش طراحی سایت شما باید آنها را در نظر بگیرید. بنابراین، با ما همراه باشید تا در این بخش نیازمندیهای مهم برای طراحی سایت فروشگاهی را برایتان توضیح دهیم.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت شرکت ساختمانی روی لینک بزنید.)
تطابق طراحی سایت فروشگاهی با جلوههای بصری برند
هر برند و کسب و کار موفق دارای یک ویژگی بسیار مهم است و آن پایدار بودن هویتش است. در طراحی سایت فروشگاهی هم مهم است که شما عناصر هویت برندتان را اعمال کنید. کالاهای شما چه طراحی دارند؟ از چه رنگها و شکلهایی در ساخت آنها استفاده شده است؟
دقت به این جزئیات مهم است، چون شما باید از همین موارد در طراحی سایت فروشگاهیتان استفاده کنید. اعمال این موارد باعث میشود که سایت شما و کالاهایش با هویت برندتان همسان باشد. در نتیجه، مشتری به سرعت سایتتان را میشناسد، به شما اعتماد و از شما خرید خواهد کرد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت ابزر آلات روی لینک بزنید.)
طراحی سایت فروشگاهی با جاوا اسکریپت: توجه به مخاطبان هدف
یک لازمه مهم دیگر در طراحی سایت فروشگاهی این است که کسب و کار شما شناخت بهتری از مخاطبان هدف خود داشته باشد. شناختن مخاطبان هدف نه تنها به شما کمک میکند تا کالاها و خدمات خود را متناسب با نیازها و مشکلات مشتریان تولید کنید، بلکه میتوانید سایتتان را هم متناسب با خواستههای مشتریانتان طراحی کنید.
اگر شما بتوانید به خوبی مخاطبان هدف و نیازها و مشکلات آنها را تشخیص دهید، میتوانید سایتی را راه اندازی کنید که در هر جنبهاش به مخاطبان نشان میدهد که به آنها اهمیت میدهد و میخواهد مشکلاتشان را حل کند. از این رو، مخاطبان هم دلشان میخواهد که از سایت شما خرید کنند.
طراحی سایت فروشگاهی با html: داشتن سیاست بازگشت کالا
دلتان میخواهد مشتریان شما تعریف معتبر و قابل اطمینان بودن سایت شما را در همه جا بکنند؟ دوست دارید که مشتریان بیشتری جذب سایتتان شوند؟ در این صورت، شما میتوانید یک سیاست بازگشت کالای خوب و معقول را در سایتتان داشته باشید. اگر سیاست بازگشت کالای شما انعطافپذیر و معقول باشد، میتواند کاری کند که مشتریان شما در خرید از سایتتان حس امنیت کرده و بخواهند بیشتر از شما خرید کنند.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت پزشکی روی لینک بزنید.)
همچنین، آنها میتوانند سایت شما را به دیگران توصیه کنند. برای گنجاندن سیاست بازگشت کالا در سایتتان سعی کنید که آن را طوری بنویسید که ساده و قابل فهم باشد. با این حال، حتما شرایط آن را هم درج کنید تا مشتریان بفهمند دقیقاً سیاست بازگشت کالای شما چطور عمل میکند.
طراحی سایت فروشگاهی با لاراول: اضافه کردن محتوای مربوط به کسب و کار
دوست دارید سایت فروشگاهیتان مثل سایتهای دیگر باشد یا از آنها متمایز؟ سایتهایی که جایگاه متمایزی در بازار دارند علاوه بر امکان انتخاب و خرید کالا برای مشتریانشان، در سایتشان کاری میکنند که مشتری بفهمد دارد که آنها کالای خاص و منحصر به فردی را در بازار ارائه میکنند. این کار نیازمند آن است که سایت شما محتوای مرتبط با کسب و کارتان را در خود داشته باشد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت رستوران روی لینک بزنید.)
برای مثال، طراحی سایت شما میتواند شامل مقالات، پستهای بلاگ، ایبوکها و غیره در مورد کالاها و خدمات منحصر به فردی که شما در بازار عرضه میکنید باشد. این محتوا به مشتریان نشان میدهد که چگونه این کالاها و خدمات میتوانند راه حلی برای مشکلات آنها باشند.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت تجهیزات پزشکی روی لینک بزنید.)
مزایای تولید محتوا برای سایت فروشگاهی شامل چه مواردی است؟
البته تولید محتوای خوب و مرتبط برای سایت شما نیازمند آن است که شما بتوانید مخاطبان هدف را به خوبی بشناسید و متناسب با نیازهای آنها محتوا و کالاهای خودتان را طراحی کنید. همچنین، تولید محتوای مناسب میتواند رتبهگیری شما در نتایج گوگل کمک کند و باعث افزایش ترافیک کاربران به سایتتان شود.
نحوهی به اشتراک گذاری محصولات از طریق رسانههای اجتماعی
در فضای آنلاین امروزی، رسانههای اجتماعی بخشی غیرقابل انکار در تبلیغ کالا و کسب و کار را ایفا میکنند. خیلی از کسب و کارها راههای اصلی درآمدشان از طریق پلتفرمهایی مثل اینستاگرام است. در نتیجه، رسانههای اجتماعی میتوانند به سایت شما کمک کنند تا تبلیغاتتان را در حوزه گستردهتری ترویج کنید و پیام برندتان را به مخاطبان بیشتری برسانید.
برای به اشتراک گذاری سایت با رسانههای اجتماعی، اول شما باید مطمئن شوید که سایتتان برای به اشتراک گذاری مناسب است یا خیر. سپس، شما میتوانید در آن گزینههای به اشتراک گذاری در رسانههای اجتماعی، ورود، ویدیو فیدهای آنها و کامنتهایشان را به نمایش بگذارید.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت وردپرس روی لینک بزنید.)
ویژگیهای قالبهای مناسب برای طراحی سایت فروشگاهی
آیا تا به حال به طراحی سایتهایی که دوست دارید دقت کردهاید؟ فکر میکنید چه چیزی در مورد طراحی آنها باعث میشود بخواهید مدام از آنها خرید کنید؟ درست است که عوامل زیادی در پشت طراحی سایت موفق وجود دارند (مثل تجربه کاربری، طراحی ساده کاربری، امنیت سایت و غیره) اما یک جزء مهم در طراحی سایت که میتواند آن را در چشم مشتریان جذاب کند قالب آن است.
قالب سایت چیست؟
قالبهای سایت طرحهای از پیش آماده شدهای هستند که شامل ساختاربندی سایت و رنگهای آن میشوند و شما میتوانید آنها را در سایتتان پیادهسازی و بعد تغییرات لازم را در آنها اعمال کنید. توجه داشته باشید که این کار با ساختن اجزای سایتتان به صورت تک تک متفاوت است.
البته انتخاب کردن و نصب کردن قالب از پیش آمده شده هزینه کمتری هم بر روی دست شما خواهد گذاشت. اما اگر شما بخواهید برای سایتتان قالب مناسبی را انتخاب کنید، چه چیزهایی را باید در نظر بگیرید؟ با ما همراه باشید تا در مورد ویژگیهای قالب مناسب برای طراحی سایت برایتان توضیح دهیم.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت لوازم التحریر روی لینک بزنید.)
ویژگیهای اصلی قالبتان را تعیین کنید
با این که طراحی زیبا و جذاب سایت باعث میشود که کاربران بیشتری جذب آن شوند، اما اگر این طراحی غیر کاربردی باشد، آنها خیلی زود سایتتان را ترک میکنند. از اینرو، طراحی سایت شما صرفاً نباید طوری باشد که در آن فقط تصاویر جذاب و پر زرق و برق گنجانده شده باشد. بنابراین، قبل از انتخاب قالب سایت، شما کمی در این مورد فکر کنید و ببینید که میخواهید قالب سایتتان چه ویژگیهایی داشته باشد.
ما قبلاٌ در مورد برخی از این ویژگیها صحبت کردیم. برای مثال، سایت شما باید روند خرید خوبی داشته باشد، برای صفحات موبایل بهینه شده باشد و منو هدایت کاربری در آن آسان باشد. برای همین، قبل از سفارش طراحی سایت فهرستی از این ویژگیها تهیه کنید و آن را به طراح سایتتان بدهید تا در ساخت سایت این موارد را اعمال کند.
قالبهای سایتهای دیگر را بررسی کنید
اگر شما هدفتان متمایز کردن سایت فروشگاهتان است، پس باید طراحی آن به گونهای باشد که نسبت به قالبهای سایتهای رقبایتان متمایز باشد. برای متمایز کردن قالب سایت، کاری که شما میتوانید انجام دهید این است که قالبهای سایتهای رقبایتان را بررسی کنید. به این صورت، شما میتوانید مشاهده کنید که در حوزه صنعتی و فعالیت سایت کسب و کارتان، سایتها معمولاً از چه قالبهایی استفاده میکنند.
همچنین، شما میتوانید قالبهایی که خوب طراحی نشدهاند را ببینید و اشتباهات آن را در سایت خود تکرار نکنید. در کل، با بررسی سایتهای دیگر شما میتوانید قالبهای استفاده شده آنها را ببینید و برای خودتان قالبی انتخاب کنید که نسبت به قالبهای سایتهای دیگر منحصر به فرد و خاص باشد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت بازرگانی روی لینک بزنید.)
اهمیت تعیین نوع محتوای سایت شما
شاید شما با خود فکر کنید که نوع محتوایی که برای سایت فروشگاهیتان تولید میکنید چه ربطی به انتخاب قالب مناسب برای آن دارد؟ چرا اصلاً شما باید این کار را در نظر بگیرید؟ در پاسخ باید گفت که قالب شما بستر محتوایتان است و اگر با محتوای شما همخوانی نداشته باشد، تجربه کاربری خوبی هم برای بازدیدکنندگان فراهم نمیکند.
برای مثال، اگر شما بخواهید متن و عکس را به سایتتان اضافه کنید، پیش از هر چیزی باید ببینید که قالب مورد نظر شما از این نوع محتوا پشتیبانی میکند یا خیر. بنابراین، اول نوع محتوایتان را تعیین کنید و بعد از آن به سراغ انتخاب قالب مناسب برای محتوایتان بروید.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت خوردرو روی لینک بزنید.)
عکس کالاهایتان را روی قالب نمایش دهید
در سایت فروشگاهی، شما برای کالاهایتان عکس میگذارید و این عکسها باید با قالب سایتتان همخوانی داشته باشند. برای مثال، اگر عکسهای شما رزولوشن بالا و سایز بزرگی داشته باشند، شما باید قالبی انتخاب کنید که بتواند این عکسها را به خوبی در خود جا دهد.
از سوی دیگر، اگر عکسهای شما کوچک بوده و رزولوشن بالایی نداشته باشند، پس قالبی که جای عکس هایش کوچک باشد، برای شما انتخاب مناسبی نیست. برای همین، قبل از انتخاب قالب عکسهایتان را روی آنها امتحان کنید و ببینید که با عکسهایتان مطابقت دارند یا خیر.
نشان دادن درست المانهای برند در قالب
ما گفتیم که طراحی سایت فروشگاهی باید با هویت برند و جلوههای بصری آن همخوانی داشته باشد. این مسئله اهمیت دارد، چون باعث میشود که مخاطبان سریعاً برندتان را شناسایی و به آن اعتماد کنند. در انتخاب قالب سایت هم قالبی مناسب است که المانهای بصری برندتان مثل لوگو را به خوبی نمایش دهد. همچنین، رنگ قالب شما باید شبیه به رنگ برندتان باشد. علاوه بر این، قالب شما باید دکمههایی مثل خرید، سفارش، پروفایلهای رسانههای اجتماعی، تماس و پیام گذاری را هم به خوبی نمایش دهد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت آتلیه روی لینک بزنید.)
داشتن پشتیبانی برای قالب مهم است
وقتی که شما میخواهید قالبی را برای وب سایتتان انتخاب کنید، حتماً به این توجه داشته باشید که قالب شما دارای ویژگی پشتیبانی توسط تیم طراحش باشد. به این صورت، اگر قالب شما دچار مشکل شد، شما میتوانید با تیم آنها تماس داشته باشید و به آنها ایمیل بزنید و مشکل را گزارش کنید تا آنها این مشکل را برطرف کنند.
با هم بخوانیم: مراحل طراحی سایت فروشگاهی
تا کنون ما در مورد سایت فروشگاهی، هدف، ویژگیها و نیازمندیهای آن توضیح دادیم. اما در مورد خود فرایند ساخت سایت فروشگاهی چه؟ وقتی که شما سفارش طراحی سایت فروشگاهی را میدهید، یک سری مراحل کلی برای طراحی آن وجود دارند که طراحان باید آنها را طی کنند. ما در ادامه، این مراحل را توضیح میدهیم تا شما هم بدانید چه انتظاری باید از فرایند طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت ورزشی روی لینک بزنید.)
مراحل طراحی سایت: 1. تعیین نوع کسب و کار و آموزش طراحی سایت فروشگاهی
یکی از فاکتورهای مهم در طراحی سایت فروشگاهیتان تعیین نوع کسب و کار یا برندتان است. برای همین، طراح قبل از شروع فرایند طراحی سایت فروشگاهی ممکن است از شما بپرسد که کسب و کارتان از چه نوع است؟
نوع کسب و کار و تعیین مخاطبان هدف برای طراحی سایت
خیلی از کسب و کارها بیشتر از دو نوع نیستند؛ یکی از آنها از نوع کسب و کار تجارت به تجارت است که طرف معامله آن یک کسب و کار دیگر است. دیگری هم از نوع کسب و کار به مصرفکننده است که طرف معاملهاش همان مصرفکننده است.
تعیین این مسئله در طراحی سایت فروشگاهی مهم است، چون وقتی که شما نوع کسب و کارتان را تعیین میکنید، طراح میتواند بفهمد که مخاطبان هدف شما چه هستند و سایت فروشگاهی شما را مطابق با نیازهای آنها طراحی میکند که این طراحی میتواند شامل سبک عکاسی، جزئیات توضیحات محصول و حتی نام کسب و کارتان در سایت شود.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت آموزشی روی لینک بزنید.)
مراحل طراحی سایت: 2.خرید نام دامنه و طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای
داشتن نام دامنه یکی از ضروریات طراحی سایت فروشگاهی است که شما در همان ابتدای کار باید آن را انتخاب کنید. در انتخاب نام دامنه بهتر است که آدرسی که برای سایتتان انتخاب میکنید هم کوتاه باشد و هم به یاد ماندنی، چون میتواند میزان ترافیک بازدیدکنندگان به سایتتان و آگاهی آنها از برندتان را افزایش دهد. برای همین، قبل از شروع کار بررسی کنید که چه نوع آدرس url برای سایت فروشگاهتان موجود است و بعد میتوانید اسم کسب و کارتان را در آن بگنجانید.
مراحل طراحی سایت: 3. انتخاب پلتفرم هاست برای سایت و ساخت سایت فروشگاهی در گوگل
بعد از اینکه شما دامنه سایت را انتخاب کردهاید و خریدید، نوبت به انتخاب هاست برای سایت فروشگاهیتان میرسد. انتخاب هاست شما در فرایند طراحی آن تاثیرگذار است. برای مثال، با خرید برخی از هاستها، طراح وب سایت شما باید تمام عوامل وب سایت را از اول طراحی کند. اما برخی از هاستها هم وجود دارند که خیلی از عوامل سایت از قبل در آنها طراحی شده است.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت تور گردشگری روی لینک بزنید.)
مراحل طراحی سایت 4. طراحی سایت فروشگاهی وردپرس
بعد از اینکه شما نام دامنه و هاست خود را تعیین کردهاید، حالا طراح میتواند فرایند طراحی سایت فروشگاهیتان را آغاز کند. به یاد داشته باشید که قبل از فرایند طراحی حتماً اهداف کسب و کار و هویت برندتان را برای طراح توضیح دهید. این مسئله مهم است، چون طراحی سایتتان باید با هویت برند و اهداف کسب و کارتان تطابق داشته باشد و طراحی خوب سایت صرفاٌ به داشتن یک لوگوی چشمگیر و رنگهای جذاب در آن محدود نمیشود.
همچنین، طراحی سایت فروشگاهی شما باید از لحاظ هدایت کاربری آسان بوده و انتخابهای جستجو و فیلتر کردن را داشته باشد. در صورتی که طراحی سایتتان در هم ریخته و آشفته باشد، کاربران به زودی آن را ترک خواهند کرد و اعتبار برندتان زیر سوال خواهد رفت.
مراحل طراحی سایت 5. تعیین نحوه سفارش دادن
شما چطور میخواهید سفارشات مشتریان به دست آنها برسند؟ اگر کسب و کار شما کوچک باشد و حجم سفارشات شما کم، شما میتوانید از خانه خود همه کارهای سفارش از جمله انبار کردن، بستهبندی و تحویل آنها را انجام دهید.
اگر هم بخواهید، میتوانید به طراح سفارش کنید که گزینه دیگری برای سفارش دراپ شیپینگ را در سایت شامل کند. دراپ شیپینگ روشی است که در آن کالا به طور مستقیم از تامینکننده به مشتری میرسد نه از طریق خرده فروش. گزینه دیگر هم لجستیک مشارکتی یا حمل و نقل مشارکتی کالا با شرکت دیگر است.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت لوازم یدکی روی لینک بزنید.)
تاثیر بالا در چگونگی تحویل سفارش در سایت
نوع کسب و کارتان و ظرفیت شما برای گرفتن تحویل سفارش در انتخاب گزینههای تحویل سفارش برای طراحی سایتتان موثر هستند. برای مثال، اگر شما بخواهید نوع تحویل سفارشات شما از لحاظ حمل و نقل مشارکتی باشد، در این گزینه کالا در بازه زمانی خاصی به مشتری تحویل داده میشود. برای همین، طراح سایت شما میتواند با تولید محتوا در طراحی سایت به مشتریان بگوید که بازه زمانی تحویل کالا حدوداً چند روز است.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت پتروشیمی روی لینک بزنید.)
مراحل طراحی سایت 6. نگهداری و نظارت بر سایت فروشگاهی
بعد از اینکه روند طراحی سایتتان به اتمام رسید، شما باید مدام آن را به روز رسانی و بر آن نظارت کنید. این به روز رسانی برای این انجام میشود تا شما به مشتریان نشان دهید که موجودی کالاهایتان کم یا زیاد است یا اگر بخواهید، میتوانید در آن تخفیف و آفرهای ویژه را هم بگنجانید. اگر شما خودتان میتوانید این کار را انجام دهید که چه بهتر. اما اگر نه، میتوانید یک فرد متخصص برای این کار را استخدام کنید.
یک خوبی سایتهای فروشگاهی این است که اگر شما طراحی آنها دوست نداشته باشید یا میخواهید جنبهای از سایت را به خاطر نظر و انتقادات مشتری تغییر دهید، اعمال همه این موارد با سایت فروشگاهی امکانپذیر است و مثل فروشگاههای فیزیکی نیست که بتوان خیلی کم در آن تغییر ایجاد کرد.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت بیمه روی لینک بزنید.)
گرفتن ایده از نمونههای طراحی سایت فروشگاهی
اگر شما کسب و کاری دارید و نمیدانید که طراحی سایت فروشگاه آن چطور باید باشد، میتوانید به طراحی سایتهای فروشگاهی دیگر نگاهی بیندازید. نگاه کردن به طراحی این سایتها میتواند به شما الهام بدهد که در طراحی سایت فروشگاهی شما چه ایدههایی را میتوانید پیادهسازی کنید. ما در اینجا چند نمونه از سایتهای فروشگاهی را برایتان مثال میزنیم تا بررسی کنید که طراحی آنها چطور است.
نمونه سایت فروشگاهی Dress up
سایت Dress up در زمینه مد و لباسهای زنان فعالیت میکند. رنگ پس زمینه این سایت سفید است و فضای خالی زیادی دارد. همچنین، سایت Dress up از عکسهای بزرگ و با کیفیت برای نشان دادن کالاهای لباس زنان استفاده میکند. علاوه بر این، در سایت Dress up از فونتهای بزرگ و بولد هم برای نشان دادن کالاهای جدید و فروشهای فصلی استفاده میشود.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود باطراحی سایت بانک روی لینک بزنید.)
نمونه طراحی سایت فروشگاهی Esquido
اگر شما دارای سایت لوازم آرایشی و بهداشتی هستید و میخواهید بدانید که چطور از کالاهای آرایشی و بهداشتیتان عکس بگیرید، میتوانید به سایت Esquido مراجعه کنید. سایت Esquido از کالاهای خود عکسهای نمای نزدیک را میگیرد و به بینندگان اجازه میدهد که جزئیات محصول را بهتر ببینند.
نمونه سایت Rusty Surfboards
سایت Rusty Surfboards یک سایت ورزشی است و تخصص آن ساختن تختههای اسکی روی آب است. بنابراین، سایت Rusty Surfboards در فروش محصولاتش از عکسهای بزرگ محصولات تخته اسکی استفاده میکند. علاوه بر این، سایت Rusty Surfboards عکسهای زیبا و هیجان انگیزی از اسکی بازان روی آب را هم در خود گنجانده است.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت لوازم خانگی روی لینک بزنید.)
طراحی سایت فروشگاهی بر اساس سلیقه و کسب و کار شما
همانطور که ما در بخش مراحل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای توضیح دادیم، شما باید از قبل و در طول فرایند طراحی سایت به طراح خود در مورد این فرایند توضیحاتی را بدهید. به این صورت، طراح توضیحات در مورد برند و کسب و کارتان و سلیقههای شما را در طراحی آن اعمال خواهد کرد. بنابراین، بهتر است که از همان اول با تیم طراح ارتباط واضح و روشنی داشته باشید و همکاریتان نزدیک باشد.
چه اطلاعاتی در فرایند طراحی سایت نیاز است
شما میتوانید تا حد امکان جزئیات کسب و کارتان مثل کالا و خدماتی که میخواهید در طراحی سایت شامل کنید را به طراح اطلاع دهید. همچنین، در مورد میزان بودجهای که میتوانید به طراحی سایت اختصاص دهید روراست باشید تا بدانید که بودجه شما برای نرخ طراح برای طراحی سایت کافی است یا خیر.
در طول فرایند طراحی هم نظرات خود را در مورد طراحی سایت به طراح بگویید، اما از آنها هم در مورد طراحی سایت نظر بخواهید. بعد از اتمام کار، شما میتوانید از طراح در مورد گزینههای نگهداری و به روز رسانی سایت هم بپرسید.
قیمت طراحی سایت فروشگاهی به چه عواملی بستگی دارد؟
اگر شما مایل به سفارش سایت حرفه ای فروشگاهی هستید، بهتر است که قبل از آن در مورد هزینه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی کمی بدانید. قیمت طراحی سایت فروشگاهی به چندین عامل بستگی دارد. برای مثال، طراحی سایت فروشگاهی ممکن است ساده یا پیچیده باشد.
کارکردهایی مثل خرید از سایت یا سبد خرید همه گزینههایی هستند که میتوانند در طراحی سایت شامل شوند، فرایند طراحی آن را پیچیده کنند و بر طراحی سایت فروشگاهی ارزان یا گران تاثیر بگذارند. با این حال، به طور کلی اگر شما بودجه کمی دارید و نمیخواهید بابت طراحی سایت و استخدام طراح هزینه زیادی بپردازید، میتوانید به خرید سایت فروشگاهی آماده اقدام کنید.(شما میتوانید برای دیدن و آشنایی بیشتر خود با طراحی سایت بیمارستان روی لینک بزنید.)
عواملی بر قیمت سفارش طراحی سایت تاثیر گزار هستند
عامل دیگر تعیین کننده هزینه ساخت سایت فروشگاهی، پلتفرم طراحی سایت است که طراح با آن سایت را میسازد. برای مثال، تعرفه طراحی سایت فروشگاه با وردپرس ممکن است از تعرفه طراحی آن با پلتفرمهای دیگر ارزانتر باشد. برای همین، با توجه به مناسب بودن هزینه طراحی سایت فروشگاهی وردپرس، میتوانید به طراح خود سفارش کنید تا از این پلتفرم برای ساخت سایتتان استفاده کند.
اگر هم قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس برایتان ارزان است و حاضرید هزینه بیشتری را بابت طراحی سایتتان کنید، میتوانید پلتفرمهای پیشرفتهتری برای طراحی سایتتان را انتخاب کنید. علاوه بر این، تجربه طراح در افزایش و کاهش قیمت طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی تاثیرگذار است. هرچه که تجربه طراح سایت بیشتر باشد، قیمت طراحی آن هم بالاتر خواهد رفت. همچنین، ادغام کردن جوانبی مثل سئو، رسانههای اجتماعی و افزونههای سایت هم قیمت طراحی سایت را افزایش خواهند داد.
سوالات متداول
آکاردئون #1
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.
آکاردئون #2
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.