circle-5

طراحی سایت مهد کودک

به صفحه طراحی سایت مهد کودک خوش آمدید. ما در آرنا ویژن با بیش از یک دهه تجربه در زمینه طراحی و پیاده سازی وب سایت و راه اندازی فروشگاه‌های آنلاین اختصاصی، برای راه اندازی سایت مهد کودک منحصربفرد در کنار شما هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش با مشاوران واحد ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید!

مهدکودک
ball
circle
traingle2
donut

ثبت سفارش طراحی سایت مهد کودک

برای دریافت مشاوره رایگان پیش از ثبت سفارش طراحی سایت مهد کودک  اختصاصی، کافی است با شماره بخش ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید. همکاران ما در ساعات اداری روزهای غیر تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.

طراحی سایت مهد کودک چقدر زمان می‌برد؟

پاسخ دقیق به این سوال بدون دانستن جزئیات مدنظر شما برای انجام پروژه تقریبا ممکن نیست. طراحی سایت با قالب و کدنویسی اختصاصی کار هزینه‌بر و زمان‌برتری در مقایسه با طراحی سایت مهد کودک  با استفاده از قابلیت‌ قالب‌های وردپرسی است. ماژول‌های مدنظر شما، قابلیت‌هایی نظیر سیستم‌های CRM و سیستم‌های حسابداری، طراحی و پیاده‌سازی اختصاصی صفحه اصلی و صفحات داخلی و جزئیات مهم دیگر همه در زمانبندی تحویل پروژه سایت مهد کودک تاثیر گذارند. اما به طور کلی طراحی سایت وردپرس در قالب وردپرس بین 1 الی 3 ماه و طراحی اختصاصی  سایت مهد کودک حداقل 3 ماه زمان لازم خواهد داشت.

قیمت طراحی سایت مهد کودک

تخمین و تعرفه قیمت طراحی سایت مهد کودک رابطه معناداری با جزئیات مدنظر کارفرما برای انجام پروژه دارد. به طور طبیعی هر چقدر ماژول‌ها، طراحی و کدنویسی سایت بیشتر ویژه‌ سازی شود، زمان انجام پروژه طولانی‌تر و قیمت طراحی سایت مهد کودک بالاتر می‌رود.

دریافت مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان جهت طراحی سایت مهدکودک اختصاصی با مشاوران مرکز تماس آرنا ویژن در ارتباط باشید!

چرا طراحی سایت مهدکودک را باید به آرناویژن بسپارید؟

تولید محتوا در هر قالب و شکلی؛ نه فقط احتیاج کسب‌وکارها که روش درآمدزایی دامنه‌ی وسیعی از مشاغل فعال در جامعه‌ی امروز است. تیم تولید محتوای آرنا ویژن متشکل از یک هسته‌ی ایده‌پردازان و برنامه‌ریزان استراتژیک، طراحان، عکاسان، متخصصان تولید فیلم و کلیپ‌های تبلیغاتی در کنار شما مشتریان گرامی آماده‌ی ارائه‌ خدمات در بالاترین کیفیت خواهد بود. برای مشاهده رزومه آرنا ویژن و ثبت سفارش تولید محتوا کلیک کنید!

bgpath1
arna2
sphere
cube
circle-1
medal
heart4
heart3
heart2
heart1

در عصر دیجیتال امروزی، یک وبسایت خوش‌آمدگویی و آموزنده برای مهد کودک‌ها یا مراکز آموزشی کودکان بسیار ضروری است. این وبسایت می‌تواند اطلاعات ارزشمندی در خصوص برنامه‌ها، کارکنان، کلاس‌ها و آموزش‌ها و غیره به والدین ارائه کند. بنابراین اگر یک مهد کودک راه‌اندازی کرده‌اید، طراحی وبسایت مهدکودک را نیز حتما در نظر داشته باشید. در ادامه این مطلب در خصوص قیمت طراحی سایت مهد کودک ، اهمیت طراحی وب سایت برای مهد کودک و ویژگی‌های یک وبسایت کودکستان خوب بیشتر صحبت خواهیم کرد.

طراحی وبسایت برای کودکان: طراحی سایت مهد کودک چیست؟

طراحی وبسایت برای کودکان داستانی کاملا متفاوت از طراحی وبسایت برای بزرگسالان است. بر خلاف بزرگسالان، کودکان به دنبال اطلاعات در یک وبسایت نیستند و بیشتر یادگیری و سرگرمی مانند تعامل، سرگرمی و آموزش از طریق بازی، فیلم، پازل، داستان یا رنگ‌آمیزی برای آنها مهم است.

به همین خاطر است که در طراحی سایت مهد کودک باید به پالت‌های رنگی، جلوه‌های بصری جذاب برای کودکان و سایر ویژگی‌های کودکانه توجه کرد تا وبسایت مورد نظر کاملا مناسب این گروه سنی باشد.

وقتی نوبت به طراحی وبسایت برای کودکان و مهدکودک می‌رسد باید کودک درون خود را آزاد کنید و مناسب سن کودکان طراحی سایت را انجام دهید. به این ترتیب می‌توانید مخاطبان خردسال خود را راضی نگه دارید!

طراحی سایت مهد کودک برای گروه‌های سنی متفاوت

هدف قرار دادن یک گروه سنی خاص از کودکان در طراحی سایتِ مهد کودک بسیار مهم است. به ویژه اینکه کودکان روز به روز به وب مسلط‌تر نیز می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهد که کودکان کاملا از تفاوت‌های سنی آگاه هستند و با چیزی که به نظرشان بیش از حد بچه‌گانه باشد، ارتباط برقرار نمی‌کنند و بعلاوه در تعامل با چیزی که از نظر آنها خیلی قدیمی باشد نیز مشکل دارند.

در طراحی وبسایت مهد کودک یا ساخت سایت برای کودکان باید گروه‌های سنی خاص را در نظر گرفت و محتوای مناسبی متناسب با هر گروه سنی روی سایت قرار داد.

طراحی سایت مهد کودک برای گروه سنی 3 تا 5 سال

رنگ‌های روشن و صداها برای جلب توجه کودکان 3 تا 5 سال بسیار کاربردی است. بعلاوه استفاده از تصاویر جذاب و شخصیت‌های بامزه یا تم‌های آشنا می‌تواند به خوبی کودکان را شیفته‌ی خود کند. از آنجایی که کودکان گروه سنی 3 تا 5 سال مهارت خواندن را نیاموخته‌اند، متون باید محدود باشد و تنها روی کلمات تاکید شود.

اگرچه شاید بیشتر مخاطبان یک وبسایت مهدکودک والدین باشند، اما در طراحی سایت مهد کودک باید عناصر بصری جذاب و چشمگیر در سایت قرار داده شود تا بتواند نظر کودکان را به خود جلب کند.

طراحی سایت برای کودکان گروه سنی 6 تا 8 سال

اگرچه طراحی سایت مهد کودک شامل کودکان 6 تا 8 سال نمی‌شود، اما اگر به فکر راه‌اندازی سایت برای مهدکودک و دبستان هستید، باید بدانید که کودکان 6 تا 8 سال تقریبا چالش‌ها را بیشتر دوست دارند. این گروه سنی از بچه‌ها می‌خواهند به رسمیت شناخته شوند و در واقع یک سایت مختص کودکان خردسال 3 تا 5 ساله برای آنها مناسب نیست!

برای طراحی وبسایت کودکان برای گروه سنی 6 تا 8 سال از رنگ‌های روشن اما عمیق استفاده کنید. گرفیک‌ها و تصاویر متراکم‌تر باید باشند و شخصیت‌ها واقعی‌تر باشند. تایپوگرافی ساده و خوانا هم برای این گروه سنی مناسب خواهد بود.

ویژگی‌های مهم در طراحی سایت مهد کودک

اگر به فکر راه اندازی سایت مهد کودک هستید، باید در نظر داشته باشید که سایت مختص کودکان از جهات مختلفی با سایت‌های که برای مخاطبان بزرگسال (حتی نوجوانان) طراحی می‌شود، متفاوت است. در ساخت وبسایت مهد کودک لازم است ویژگی‌های خاصی را در نظر بگیرید که در ادامه بیشتر در خصوص آن صحبت خواهیم کرد.

ویژگی‌های سایت مهد کودک: 1. استفاده از رنگ‌های روشن و شاد

وقتی صحبت از رنگ در طراحی سایت مهد کودک می‌شود، بهتر است از رنگ‌های زنده و پرجنب و جوش زیادی برای جلب توجه استفاده شود. رنگ‌های اصلی و ثانویه (قرمز، آبی، زرد، سبز، بنفش و نارنجی) همگی رنگ‌های شاد و محبوبی هستند که می‌توانید از آنها و البته رنگ‌های شاد دیگر در وبسایت خود استفاده کنید.

در ساخت سایت مهد کودک بهتر است آزادانه از رنگ‌ها استفاده کنید و قوانین را زیر پا بگذارید؛ زیرا این بهترین کار برای جلب توجه کودکان است.

ویژگی‌های مهم در ساخت سایت مهد کودک: 2. ایجاد یک فضای شاد

کودکان به دنبال یک تجربه‌ی شاد از یک وبسایت هستند؛ بنابراین همانطور که از رنگ‌هایی شاد و روشن در طراحی سایت مهد کودک استفاده می‌شود، حال و هوای سایت نیز باید شاد باشد. چهره‌های خندان، شخصیت‌های شاد، ژست‌های پرانرژی و کلمات مثبت همگی به تجربه‌ای مملو از سرگرمی و دوستانه کمک می‌کنند.

کودکان معمولا با شخصیت‌های دیزنی و کارتونی آشنا هستند و استفاده از تصاویر شخصیت‌های محبوب کارتونی در طراحی سایت مهدکودک به جلب توجه کودکان خردسال کمک می‌کند.

نکات مهم طراحی سایت مهد کودک: 3. استفاده از عناصر بصری آشنا

سایت مهدکودک‌ها ذاتا بصری است بنابراین با استفاده از تصاویر و ویدئوهای باکیفیت که به معرفی کلاس‌های درس می‌پردازد و کودکان شاد در حال بازی و یادگیری را نمایش می‌دهد، جلوه‌ی جذاب‌تری به وبسایت خود بدهید.

در صورت امکان از عکس‌های موجود در اینترنت در وبسایت خود استفاده نکنید زیرا اصالت و واقعی بودن تصاویر از اهمیت زیادی برخوردار است.

در طراحیِ سایت مهد کودک معمولا عناصر سرگرم‌کننده و شلوغ زیادی برای دیدن وجود دارد که گروه‌های سنی مختلف را هدف قرار می‌دهد و در عین حال برای یافتن اطلاعات مهم و ضروری توسط والدین نیز ساده و کاربری است.

نکات مهم راه اندازی سایت مهد کودک: 4. شکستن ساختارهای قدیمی

طراحی سایت مهد کودک در واقع به معنای زیر پا گذاشتن تمام قوانین در طراحی وبسایت‌ها است. بنابراین بهتر است یک طرح بدون ساختار را در نظر بگیرید که نقاط کانونی زیادی در سراسر صفحه از بالا تا پایین صفحه نمایش داشته باشد. اساسا به کودکان چیزهایی بدهید که به آنها نگاه کنند و چشم و ذهنشان را مشغول کند.

نکات مهم طراحی سایت مهد کودک: 5. ایجاد یک منوی ساده و قابل درک

وقتی صحبت از ناوبری و حرکت در منوی سایت‌ها به میان می‌آید، سادگی یک ویژگی کلیدی است. اگر می‌خواهید محتوای آموزشی به اشتراک بگذارید، منوی شما باید به راحتی قابل درک باشد و صفحات ضروری مانند «خانه»، «درباره ما»، «برنامه‌ها»، «معلمان و مربیان»، «تماس با ما» و غیره همگی در طراحیِ سایت مهد کودک بخش جداگانه‌ای داشته باشند.

طراحی سایت مهد کودک ریسپانسیو

یکی از نکات مهم در طراحی وب سایت مهد کودک، قابل استفاده بودن آن روی گوشی‌های موبایل و تبلت است. بنابراین اطمینان حاصل کنید که وبسایت شما کاملا ریسپانسیو است؛ این بدان معناست که وبسایت روی دستگاه‌های مختلف از جمله لپ تاپ و کامیپوتر، تبلت و گوشی‌های موبایل به خوبی نمایش داده می‌شود.

ویژگی ریسپانسیو بودن سایت از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا امروزه اکثر افراد از موبایل خود برای بررسی سایت‌ها و خدمات آنها استفاده می‌کنند و اگر اندازه صفحه وبسایت با گوشی سازگار نباشد، کاربران سایت را ترک می‌کنند.

امکانات سایت مهد کودک

نکات مختلفی برای طراحی سایت مهد کودک وجود دارد که از جمله‌ی آنها می‌توان به انتخاب یک وب هاست خوب، انتخاب قالب مناسب، کاربرپسند کردن سایت و غیره اشاره کرد.

با این حال قرار دادن محتوای مناسب روی وبسایت و ارائه‌ی امکانات کاربردی نقش مهمی در حفظ کاربران و جلب نظر مشتریان جدید خواهد داشت. در ادامه بیشتر در خصوص امکانات وبسایت مهدکودک صحبت خواهیم کرد.

امکانات سایت مهد کودک: 1. صفحه اصلی سایت

وقتی برای طراحی سایت مهد کودک برنامه‌ریزی می‌کنید، باید در نظر بگیرید مهم‌ترین چیزهایی که می‌خواهید اول از همه برای مخاطبان شما نمایش داده شود، چیست. به طور کلی والدین ترجیح می‌دهند به اطلاعات زیر دسترسی راحتی داشته باشند:

  • اطلاعات تماس: مهم است که اطلاعات تماس از جمله آدرس، شماره تلفن، ایمیل و غیره در سایت مهدکودک به صورت واضح و دردسترس قرار داده شود.
  • اهداف مهدکودک: لازم است مخاطبان شما درک درستی از اهداف موسسه آموزشی و مرکز مهد کودک شما داشته باشند.
  • گروه سنی: والدین لازم است بدانند چه گروه سنی از کودکان می‌توانند در مهد کودک ثبت نام کنند.
  • برنامه‌ها و ساعت‌های کاری مهد کودک: اغلب والدین برنامه‌های زمانی خاصی دارند. بنابراین بهتر است برنامه و ساعت کاری مهد کودک در صفحه اصلی سایت نمایش داده شود تا همه بدانند آیا می‌توانند طبق برنامه کاری خود، فرزندشان را در مهد کودک شما ثبت نام کنند یا خیر.

امکانات سایت مهد کودک: 2. جزئیات برنامه‌ها

در این بخش از طراحی سایت مهد کودک لازم است گزینه‌های زمان‌بندی و اطلاعات مشابه دیگر را ارائه دهید. برای مثال، می‌توانند زمان ناهار بچه‌ها، زمان استراحت و اطلاعات دیگر را توضیح دهید.

در وبسایت مهدکودک باید توضیح دهید ثبت نام به صورت سالانه یا ترمیک است، یا ساعات خاصی از روز مهد کودک دایر است و غیره تا والدین دقیقا از برنامه‌های کلاسی کودکان خود آگاه باشند.

امکانات سایت مهد کودک: 3. اطلاعات ثبت نام

در طراحی سایت مهد کودک باید دقیقا صفحه‌ای داشته باشید که اطلاعات کلی در خصوص نحوه ثبت نام را ارائه دهید. اطلاعاتی مانند مهلت ثبت نام، ثبت نام آنلاین یا حضوری، تخفیف‌ها و غیره را با جزئیات ذکر کنید.

البته دقت داشته باشید که امکان ثبت نام آنلاین یکی از گزینه‌های مثبت و جذاب برای اکثر والدین است.

 امکانات سایت مهد کودک: 4. گالری تصاویر

اگر خانواده‌ها یا والدین کودکان اجازه می‌دهند که از تصاویر بچه‌ها روی سایت خود استفاده کنید، می‌توانید بخش گالری تصاویر را در طراحی سایت مهد کودک نیز در نظر بگیرید.

اگر چنین اجازه‌ای ندارید، می‌توانید صرفا از عکس بخش‌های مختلف مهد کودک روی سایت قرار دهید. برای این کار سعی کنید از یک عکاس حرفه‌ای کمک بگیرید تا عکس‌های باکیفیت داشته باشید.

امکانات سایت مهد کودک: 5. بخش سوالات متداول

بخش سوالات متداول می‌تواند برای وبسایت مهدکودک بسیار کاربردی باشد. اگرچه ممکن است همه‌ی این اطلاعات را در بخش‌های مختلف سایت خود ارائه داده باشید، اما قرار دادن آنها در بخش سوالات متداول به صورت خلاصه هم می‌تواند برای ارائه‌ی اطلاعات سریع بسیار کاربردی باشد.

در طراحی سایت مهد کودک می‌توانید اطلاعات دیگری مانند معرفی اپلیکیشن مهد کودک، نکات امنیتی مهد کودک، قوانین مهدکودک و غیره را در بخش سوالات متداول قرار دهید.

امکانات سایت مهد کودک: 6. بخش تماس با ما

اگرچه همانطور که گفتیم در طراحی سایت مهد کودک، اطلاعات تماس در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد، اما ایجاد یک صفحه جداگانه برای ارائه‌ی دقیق آدرس و نحوه تماس با مهدکودک می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

بهتر است یک باکس تماس با ما نیز قرار دهید تا مخاطبان بتوانند به سادگی از طریق سایت برای شما ایمیل بفرستند اما حتما آدرس ایمیل مهد کودک را نیز روی سایت قرار دهید.

امکانات سایت مهد کودک: 7. بلاگ و اهمیت سئو سایت مهد کودک

در طراحی سایت مهد کودک نمی‌توان اهمیت بخش بلاگ را نادیده گرفت. بخش وبلاگ برای وبسایت نه تنها به شما این فرصت را می‌دهد که افکار و ایده‌های خود را در خصوص اهمیت آموزش اولیه به کودکان بیان کنید، بلکه وبلاگ بهترین فرصت برای رتبه گرفتن وبسایت شما در جستجوهای گوگل یا سایر موتورهای جستجو است.

به این ترتیب می‌توان بر اهمیت سئو سایت مهد کودک نیز تاکید کرد چرا که اهمیت بازاریابی محتوا نیز بر کسی پوشیده نیست.

اگر زمان کافی برای مدیریت محتوای وبلاگ را ندارید، پیشنهاد می‌کنید این کار را به یک تیم تخصصی در زمینه‌ی محتوا بسپارید تا با ارائه‌ی مطالب کاربردی و مفید برای والدین وبسایت خود را به روز و کاربردی حفظ کنید.

مزایای طراحی سایت مهد کودک

احتمالا به این مساله فکر می‌کنید که چرا راه اندازی وبسایت مهد کودک مهم است؟! طراحیِ سایت مهد کودک برای گذاشتن تاثیر خوب بر روی مخاطبان از اهمیت زیادی برخوردار است.

به ویژه اینکه بسیاری از والدین ترجیح می‌دهند پیش از ثبت نام فرزند خود در یک مهد کودک اطلاعات کلی در خصوص آن داشته باشند. در ادامه به برخی از مزایا و دلایل اهمیت ساخت سایت مهد کودک اشاره می‌کنیم.

مزایای طراحی وبسایت مهد کودک برای افزایش ثبت نام‌ها

وبسایت شما ابزار بازاریابی ارزشمندی است و بنابراین عاقلانه است با طراحی سایت مهد کودک از این فرصت خوب استفاده کنید. ایجاد وبسایتی که به وضوح پیامی برای انتقال دارد، می‌تواند مشتریان بالقوه‌ی زیادی را به سمت کسب و کار شما جذب کند.

مزایای طراحی وب سایت مهد کودک برای معرفی بهتر مهدکودک

اولین برداشت‌ها از یک محیط یا یک وبسایت از اهمیت زیادی برخوردار هستند. در دنیای اینترنت و وب نیز، طراحی وبسایت باید به گونه‌ای باشد که توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب کند.

ناوبری اسان، ظاهر شیک، پیام‌های واضح و غیره نرخ پرش سایت را کاهش می‌دهد و دامنه‌ی تعامل خانواده‌ها با وبسایت و مهد کودک را بهبود می‌بخشد.

هزینه طراحی سایت مهد کودک چقدر است؟

قیمت طراحی وبسایت مهد کودک و آمادگی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. برای مثال بزرگ یا کوچک بودن پروژه، المان‌ها و صفحات مختلف که روی سایت قرار داده می‌شود و به طور کلی پیچیدگی‌های یک وبسایت بر مدت زمان ساخت سایت مهدکودک و همینطور هزینه‌های آن تاثیر می‌گذارد.

بعلاوه طراحی سایتِ مهد کودک به صورت اختصاصی یا با وردپرس نیز متفاوت است. اگر از قالب‌های آماده وردپرس برای ساخت وبسایت استفاده کنید، هزینه‌های کمتری خواهید داشت تا طراحی یک وبسایت اختصاصی.

circle-13

سوالات متداول

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.

برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.

circle3
cube-2