خانه » نمونه کارهای طراحی سایت » طراحی سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی
به صفحه طراحی سایت شرکتی خوش آمدید. ما در آرنا ویژن با بیش از یک دهه تجربه در زمینه طراحی و پیاده سازی وب سایت و راه اندازی فروشگاههای آنلاین اختصاصی، برای راه اندازی سایت شرکتی منحصربفرد در کنار شما هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش با مشاوران واحد ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید!
ثبت سفارش طراحی سایت شرکتی
برای دریافت مشاوره رایگان پیش از ثبت سفارش طراحی سایت شرکتی اختصاصی، کافی است با شماره بخش ارتباط با مشتریان آرنا ویژن تماس بگیرید. همکاران ما در ساعات اداری روزهای غیر تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند.
طراحی سایت شرکتی چقدر زمان میبرد؟
پاسخ دقیق به این سوال بدون دانستن جزئیات مدنظر شما برای انجام پروژه تقریبا ممکن نیست. طراحی سایت با قالب و کدنویسی اختصاصی کار هزینهبر و زمانبرتری در مقایسه با طراحی سایت شرکتی با استفاده از قابلیت قالبهای وردپرسی است. ماژولهای مدنظر شما، قابلیتهایی نظیر سیستمهای CRM و سیستمهای حسابداری، طراحی و پیادهسازی اختصاصی صفحه اصلی و صفحات داخلی و جزئیات مهم دیگر همه در زمانبندی تحویل پروژه سایت شرکتی تاثیر گذارند. اما به طور کلی طراحی سایت وردپرس در قالب وردپرس بین 1 الی 3 ماه و طراحی اختصاصی سایت شرکتی حداقل 3 ماه زمان لازم خواهد داشت.
قیمت طراحی سایت شرکتی
تخمین و تعرفه قیمت طراحی سایت شرکتی رابطه معناداری با جزئیات مدنظر کارفرما برای انجام پروژه دارد. به طور طبیعی هر چقدر ماژولها، طراحی و کدنویسی سایت بیشتر ویژه سازی شود، زمان انجام پروژه طولانیتر و قیمت طراحی سایت شرکتی بالاتر میرود.
دریافت مشاوره رایگان
برای دریافت مشاوره رایگان جهت طراحی سایت شرکتی اختصاصی با مشاوران مرکز تماس آرنا ویژن در ارتباط باشید!
چرا طراحی سایت شرکتی را باید به آرناویژن بسپارید؟
تولید محتوا در هر قالب و شکلی؛ نه فقط احتیاج کسبوکارها که روش درآمدزایی دامنهی وسیعی از مشاغل فعال در جامعهی امروز است. تیم تولید محتوای آرنا ویژن متشکل از یک هستهی ایدهپردازان و برنامهریزان استراتژیک، طراحان، عکاسان، متخصصان تولید فیلم و کلیپهای تبلیغاتی در کنار شما مشتریان گرامی آمادهی ارائه خدمات در بالاترین کیفیت خواهد بود. برای مشاهده رزومه آرنا ویژن و ثبت سفارش تولید محتوا کلیک کنید!
طراحی سایت شرکتی (Corporate Website Design) برای هر کسب و کاری یک ضرورت است. همانطور که دوست دارید دفتر کارتان حرفهای به نظر رسد تا مشتریان را تحت تأثیر قرار دهد، وب سایت شما (که دامنه وسیعتری دارد) باید در همان حد یا شایدم بیشتر، جلب توجه کند. برای ساخت سایت شرکتی حرفهای روی آرنا ویژن حساب کنید.
طراحی سایت شرکتی: وب سایت شرکتی چیست؟
این روزها برای به دست آوردن کوچکترین اطلاعات از فرد و یا شرکتی، اولین جایی که به آن سر میزنند، اینترنت است؛ و از آنجایی که وب سایت شرکت شما قرار است در هر منطقهای که اینترنت جواب میدهد، چه در شهرهای بزرگ یا روستاهای دورافتاده، هر روز هفته بصورت 24 ساعته، نمایشداده شود، طراحی وب سایت شرکتی رسالتی بزرگ بر عهده دارد!
یک وبسایت شیک و ترتمیز با تعامل حرفهای کاربران و پویا که باعث جذب مشتریهای بالقوه شود، از ویژگیهای مهمِ یک نمونه طراحی سایت شرکتی موفق است. طراحی سایت اداری یا شرکتی باید همراستای اهداف تجاری و کاری شرکت و نشانگر ارزشهای آن باشد. از مهمترین وظایف طراحی سایت شرکتی که آن را متمایز از سایت فروشگاهی و یا سایت تبلیغاتی میکند این است که، به جای تمرکز بر روی یک محصول یا خدمات، روی برندینگ و اهداف شرکت تمرکز کند.
طراحی وب سایت شرکتی باید آنقدر خلاق و پویا باشد که در ذهنها ماندگار شود. طراحی خلاقانه، با تجربه و رابط کاربری منحصربهفرد، رعایت اصول سئو و تولید محتوای کاربردی از ویژگیهای مهم ساخت سایت شرکتی است.
طراحی سایت شرکتی اختصاصی
طراحی سایت چگونه است؟ کوتاهترین پاسخی که برای این سوال داریم این است که آن را به یک شرکت مهندسی طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ که خدمات کاملی، از بررسی و تحقیقات کلمه کلیدی برای تولید محتوا گرفته تا طراحی تجربه کاربری (UI/UX)، طراحی برند و لوگو، توسعه وب سفارشی و سئو را ارائه دهد؛ و مهمتر از همه اینکه در زمینه طراحی وب سایت شرکتی سابقهی خوبی دارد، بسپارید.
البته سپردن وبسایت اداری یا شرکتی به یک دفتر خدمات دیجیتال مارکتینگ به این منظور نیست که خودتان بیخیال ماجرا شوید. داشتن اطلاعات در روند توسعه وب سایت شرکتی خیلی کمک کننده است. چون باعث میشود که در ساخت وب سایت شرکتی انتخاب معقولانهتر و کم هزینهتری داشته باشید.
طراحی سایت شرکتی خلاقانه بر مبنای اهداف و چشم اندازهای کسب و کار شما، اگرچه کاری دشوار و زمانبر است، اما حسابی بازار تجاری شما را تکان میدهد.
تعرفه طراحی سایت شرکتی: قیمت طراحی سایت شرکتی چگونه تعیین می شود؟
برای طراحی سایت، میتوان از دو روش کلی یکی طراحی با وردپرس و قالبهای آماده یا طراحی با کدنویسی اختصاصی استفاده کرد که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند.
قیمت طراحی سایت شرکتی اختصاصی با کدنویسی، به دلیل اینکه حسابی وقتگیر است، گرانتر است. و در مقابل، قیمت طراحی سایت شرکتی با وردپرس کمتر است و با سرعت بالاتری ارائه میشود.
قیمت طراحی وب سایت شرکتی بسته به نوع وب سایت، فیچرها، طراحی، نوع محتوا و زیرساختها، هزینه متفاوتی خواهد داشت. برای برآورد لیست قیمت طراحی سایت شرکتی و اینکه مطمئن شوید طراحی سایت شرکتی شما چقدر هزینه میبرد، همین حالا با کارشناسان آرنا ویژن تماس بگیرید.
کاربرد سایت شرکتی
ساخت سایت برای شرکت کاملا متفاوت از سایت فروشگاهی و سایت تبلیغاتی است؛ اگرچه هدف مشترک آنها “گرفتن رتبه بهتر در گوگل” است، اما استراتژی سئو کاملا متفاوتی در این مسیر دارند. به عنوان مثال، اگر وب سایت شرکتی کوکاکولا و وب سایت یکی از محصولات آن را بررسی کنید، کاملا تفاوت این دو سایت را مشاهده خواهید کرد. طراحی سایت اداری با سایت تبلیغاتی تفاوتهای بارزی دارد که میتواند در رتبهبندی حرفهای شما مؤثر باشد.
در سایت شرکتی کوکاکولا میبینید که تمامی برندهایِ مربوطه با هدف برجستهسازی ارزشهای شرکت و برندینگ و نه صرفا تبلیغ خود محصول، معرفی میشوند. اما وب سایت محصول، کاملا وبسایت تبلیغاتی است که زیر چتر شرکت بزرگ کوکاکولا رشد میکند.
طراحی سایت شرکتی کاری تخصصی است، اما میتوان با قالب آماده در CMSهای محبوب، مثل وردپرس آنرا با آسانترین روش ممکن و با سرعت بیشتری اجرا کرد. قیمت طراحی سایت با وردپرس نسبت به طراحی کدنویسی شده ارزانتر است.
هدف از طراحی سایت شرکتی چیست؟
سوال مهمی که برای افراد ایجاد میشود این است که اصلا هدف از ساخت سایت شرکتی چیست؟ اهداف طراحی وب سایت شرکتی و طراحی سایت اداری جدا از معرفی در دنیای دیجیتال، میتوان به موارد زیر دستهبندی کرد:
نمایش مقیاس و بزرگی شرکت
درج لوگو شرکت که نمادی برای نمایش یک مرجع در صنعت با پایبندی به اصول اخلاق تجاری است.
نمایش اعتماد با پشتیبانی از مشترکین و کارمندان
تعیین برندهای وابسته که به مخاطب نشان میدهد که کدام محصولات و خدمات تحت شرکت شما به انجام میرسند. (توجه داشته باشید که برندها نباید در کانون توجه قرار گیرند).
مزایای طراحی سایت شرکت: دنیای دیجیتال مارکتینگ با سرعت باورنکردنی در حال پیشرفت است؛ اگر شرکت شما رتبهی خوبی در جستجوی گوگل نداشته باشد، بیش از 63000 مشتری بالقوه را از دست میدهد! طراحی سایت شرکتی اصولی شما را در دنیای دیجیتال پرآوازه خواهد کرد.
تفاوت بین سایت شرکتی و سایت های شخصی چیست
یکی از تفاوتهای بارز بین سایت شرکتی و سایت های شخصی در این است که سایت شرکتی نمایش ارزشهای شرکت است که در دسترس همه قرار میگیرد. بنابراین وبسایت شما همیشه در معرض دید رقبا و شرکا و بازدیدکنندگان احتمالی است.
بنابراین نباید آنقدر کلی و کسلکننده باشد و نه آنقدر جزئیات و سیاستهای شرکت را نمایش دهد که رقبا را خوشحال کند! سایت شرکتی شما بدون تردید، باید با اطلاعات دقیق و درست و بدون اینکه کاربر را کلافه کند، پذیرای هر نوع بازدیدکنندهای جذاب و قابل تأمل باشد؛ بخاطر حساسیت پروژه، احتمال اینکه هزینه طراحی سایت شرکتی کمی برایتان گران تمام شود، وجود دارد، اما ارزشمند است. بازدیدکنندگان احتمالی شما:
- سهامداران و شرکا
- سرمایه گذاران
- رسانه های جمعی و مطبوعات
- کارمندان
- کارمندان بالقوه
- مقامات دولتی
- رقبا
طراحی سایت شرکتی حرفهای با هدف برندینگ، معرفی پروژهها، خدمات، جلب اعتماد و اعتبار بیشتر ایجاد میشود. برای اینکه با ساختن سایت شرکتی از لحاظ بین المللی هم صاحب امتیاز شوید، میتوان آن را طوری طراحی کرد که امکان نمایش به زبانهای دیگر را هم داشته باشد.
طراحی وب سایت شرکتی ارزان
در طی تحقیقات انجام شده، طراح وب سایت شرکتی حدودا 48 درصد عامل تعیین کننده اعتبار یک کسب و کار است. بنابراین نقش مهمی در معرفی و اعتبار شرکت دارد. بطوریکه طبق آمار شرکتهای مهم، فقط بارگذاری کُند وب سایت، سالانه حدود 2.6 میلیارد دلار به آنها ضرر میزند!
طراحی وبسایت شرکتی آنقدر مهم است که تحقیقات نشان میدهد حدود 94 درصد از بازخوردهای منفی وب سایت مربوط به طراحی آن است. به همین خاطر، حدود 73 درصد از شرکتها روی طراحی وب سایت سرمایهگذاری میکنند تا برند خود را از رقبا جدا کنند.
شما در اینترنت با برخی از نمونههای سایت ساز شرکتی که انواع قالب های مناسب برای ساخت سایت شرکتی آماده و زیبایی دارند روبرو میشوید، که هزینه ساخت سایت شرکتی ارزانی داند، اما ایمن نیستند و امکان توسعه آنها کم است.
بطوریکه برخی اوقات با یک تغییر کوچک اما کارآمد در طراحی سایت شرکت، میتوان بازدیدهای موفق زیادی گرفت؛ مثلا حدود 64 درصد از بازدیدکنندگان وب در صفحه اصلی شرکت انتظار دارند اطلاعات تماس را ببینند و وقتی این اطلاعات موجود نیست باعث نارضایتی شده و کاربر سریعا صفحه شما را ترک کند. بخاطر همین ترفندها و تکنیکها است که توصیه میشود کار طراحی وبسایت شرکتی خود را به متخصصین این کار بسپارید.
طراحی سایت شرکتی باید بصورتی باشد که شما همیشه در دسترس باشید برای رسیدن به این هدف میتوان از ابزارهای متنوع ارتباطی، مثل چت آنلاین، ارسال ایمیل و رسانههای اجتماعی استفاده کرد.
طراحی وب سایت شرکتی وردپرس
طراحی وب سایت شرکتی با CMSهای معروف و کاربردی مثل وردپرس هم ایمن است و هم ارزان! استفاده از وردپرس برای ساخت وب سایت شرکت مزایای زیادی دارد. برای اینکه مطمئن شوید که ساخت وبسایت شرکتی با وردپرس کار تمیزی از آب درمیآید نگاهی به وبسایت مرسدس بنز بیاندازید!
کدنویسی اختصاصی برای ساخت وب سایت، خلاقانه، اما خیلی هزینهبر است؛ در حالیکه در سایت ساز شرکتی با وردپرس، توسعهپذیری با ویژگیهای جذاب را خواهید داشت و در زمان کمتری به هدف میرسید. این روزها استفاده از المنتور و فرمهای آماده بدون نیاز به کد نویسی و یا دانش فنی برای همه فراهم است.
درست است که طراحی سایت شرکتی قیمت بالایی دارد، اما در عوض میتواند شما را در دیجیتال مارکتینگ بیرقیب کند. البته اگر در پیدا کردن آژانس خدمات طراحی سایت با تیم باتجربهای مشورت کنید.
طراحی سایت اداری اختصاصی با طراحی خاص و مطابق سلیقهی شما، هزینهبر و زمانبر است ولی خیلی زود رقبا را پشتسر میگذارید؛ اما طراحی سایت شرکتی با المنتور انعطافپذیری بالاتری دارد، قالبهای زیبا و آماده، امنیت بالا، شرایط عالی برای پیادهسازی قواعد سئو و خیلی از موارد دیگر با سرعت بالاتری، در دسترس شما است.
مولفه های فنی طراحی سایت شرکتی چیست؟
با وجود هزاران سایت در وب، شاید فکر کرده باشید که چه چیزی برخی از سایتها را عالی و برخی دیگر را متوسط یا ضعیف میسازد. حقیقت این است که یک طراحی سایت شرکتی خوب با سه عنصر فنی ضروری آغاز میشود که شامل فرم و عملکرد، رابط موبایل عالی و خزیدن سایت میشود. برای اطمینان از اینکه طراحی وبسایت شما هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو خوب است، باید نکات زیر را در نظر بگیرید.
ترکیبی از فرم و عملکرد در طراحی سایت شرکت
یک وب سایت شرکتی باید از نظر زیباییشناسی جذاب و در عین حال کاربردی باشد. بنابراین در طراحی سایت شرکتی باید فرم و عملکرد سایت را در رابط کاربری (UI) و تجربهی کاربری (UX) عالی در نظر بگیرید. یک طراح وب باید تعادل کامل بین ظاهر و عملکرد را پیدا کند.
شما نیاز به وبسایتی دارید که برای کاربران جذاب باشد و در عین حال مسیریابی کاربرپسند و بصری، پیوندهای داخلی و فراخوانی برای اقدام داشته باشد.
رابط موبایل عالی در طراحی سایت شرکتی
جدا از اینکه ظاهر سایت به چه صورت است، باید از اولویت کاربر برای استفاده از تلفن همراه نیز عبور کند. تقریبا بسیاری از افراد از موبایلهای خود برای جست و جو در وب استفاده میکنند؛ بنابراین در طراحی سایت شرکتی باید رابط تلفن همراه نیز در نظر گرفته شود.
قابلیت خزیدن در موتورهای جستجو
قابلیت خزیدن یک سایت به نحوه یافتن، خزیدن و نمایهسازی آسان توسط موتورهای جستجو مانند گوگل و موزیلا فایرفاکس اشاره دارد. وب سایت شما باید هم برای کاربران انسانی و هم برای خزندههای موتور جستجو طراحی شده باشد. برای بهینهسازی طراحی سایت شرکتی برای کاربران انسانی، مطمئن شوید که سایت جریان طبیعی برای جستجو دارد. بعلاوه موتورهای جستجو نیز باید بتوانند هر صفحه را به درستی درک کنند تا وب سایت را به درستی فهرست و رتبهبندی کنند.
ویژگیهای مهم برای ساخت وبسایت شرکتی حرفه ای
اکنون که میدانید وب سایت شرکتی چیست و مخاطبان مورد نظر آن چه کسانی هستند، میتوان دربارهی مواردی که به طراحی وب سایت شرکتی خوب کمک میکنند، صحبت کرد. اما ویژگی طراحی سایت شرکتی چیست؟
وب سایت شرکتی باید تجربه کاربری (UX) تمیز و حرفه ای داشته باشد:
طراحی تجربه کاربری (UX) چیست؟ بازدیدکنندگان وب سایت شما در عرض چند ثانیه، دقیقا پس از ورود به وب سایت، درباره کسب و کار شما قضاوت خواهند کرد. بنابراین، باید مطمئن شوید که وبسایت شرکتی شما آنقدر خوب است و تمامی نیازهای آنها را برآورده میکند.
طراحی وب سایت شرکتی باید ظاهری تمیز با مسیرهای ناوبری واضح داشته باشد تا بازدیدکنندگان شما بتوانند با چند کلیک اطلاعاتی را که میخواهند ببینند.
برای رسیدن به این هدف، میتوانید از یک طرح گرافیکی مدرن، سبک کلاسیک یا طراحی سایت شرکتی با المنتور و امثالهم استفاده کنید؛ ولی تنها چیزیکه مهم است، تعامل خوب با کاربر است.
در طراحی وب سایت شرکتی حواستان به محتوای نوشتاری باشد
محتوای وب سایت شرکتی به اندازه طراحی سایت شرکتی مهم است. محتوای متنی در واقع صدای شرکت است. بنابراین باید حرفهای و جذاب بنویسید. از طریق محتوا است که مخاطب میتواند “موقعیت” شرکت شما را تعیین و ارزیابی کند.
بنابراین اگر محتوای خود را خیلی غیر رسمی بنویسید، ممکن است کاربر شما را چندان جدی نگیرید. و اگر آن را بیش از حد رسمی بنویسید، خیلی خشک و غیر قابل انعطاف به نظر خواهید رسید.
کپی رایتینگ خوب مساوی با فروش خوب:
محتوای باکیفیتِ وب سایت های تجاری، بازدیدکنندهها را جذب و آنها را به مشتری وفادار تبدیل میکند. بله نقش کپی رایتر تا این حد مهم است! شما باید روی یک سرویس بازاریابی محتوایی خوب سرمایهگذاری کنید. بدون هیچ شکی یک کپی رایتر حرفه ای اهداف کسب و کار شما را به خوبی درک کرده و محتوای مورد نیاز را متناسب با نیازهای مخاطب هدف ایجاد میکند.
منظور از محتوای سایت شرکتی چیست؟ محتوای وب سایت شرکتی باید تا حد امکان مفید و ساده باشد. بنابراین از پر کردن سایت با مطالب، عکس ها و ویدیوهای بیهوده و پر حجم، که سرعت سایت را میگیرد و هیچ اطلاعات مهمی ندارند، جدا خودداری کنید.
طراحی سایت شرکتی با تدوین استراتژی سئو
محتوای وب سایت شرکتی باید برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد! اگر میخواهید در موتورهای جستجو رتبه بالایی کسب کنید در مورد کلمات کلیدی تحقیق کنید و حواستان به آنالیز سئو سایت باشد. از پر کردن محتوای خود با تکرار 500 بارهی یک کلمه کلیدی در یک صفحه وب 600 کلمهای جدا خودداری کنید؛
گوگل برای محتوای بیکیفیت هیچ ارزشی قائل نیست، گوگل متنی را میپسندد که کاربر پسندد! برای اینکه طراحی وب سایت شرکتی شما در این زمینه خوب پیش رود، یک کارشناس سئو استخدام کنید؛ یا یاد بگیرید محتوای خود را با تدوین استراتژی سئو پیشببرید تا رتبهی خوبی در گوگل بگیرید.
انواع صفحات محتوایی برای ساخت سایت شرکتی
در اینجا برخی از انواع صفحات محتوایی که انتظار میرود در طراحی سایت شرکتی باشد، آورده شده است:
- صفحه درباره ما
- برندها / شرکت های وابسته
- اطلاعات خدمات
- نمونه کارها
- آلبوم عکس
- مطالعات موردی
- صفحات اطلاعاتی
- فیلم ها
- سوالات متداول
- اخبار
- رویدادهای آینده
- نظرات مشتریان
طراحی وب سایت شرکتی متفاوت از طراحی سایت فروشگاهی
دلیل اصلی اینکه وب سایت های شرکتی دارای صفحاتی مانند «درباره ما»، «پورتفولیو»، «مطالعات موردی/Case study» و «اخبار و رویدادها» هستند این است که مطابق هدف اصلی طراحی وب سایت شرکتی یعنی دادن اطلاعات و ایجاد اعتبار است.
مثلا، خیلی از صاحبان و مدیران کسب و کار اهمیت صفحه درباره ما را نادیده میگیرند. اما در واقع، صفحه درباره ما منبع خوبی برای ایجاد حس اعتماد و ایجاد ارتباط با مشتریان است. دقت داشته باشید که افراد در وبسایت شرکتی به دنبال اطلاعات هستند، نه خرید و فروش!
طراحی وبسایت شرکتی جذاب با اطلاعات متنوع
موارد دیگری که کمک میکند تا طراحی سایت شرکتی شما جذاب باشد، عبارتند از:
- عکاسی
- ساخت کلیپ ویدیو (یک محتوای ویدیویی به عنوان ابزار بازاریابی)
- پادکست
- پست وبلاگ
- تولید محتوای شبکه اجتماعی
طراحی وب سایت شرکتی با درج آدرس شعبهها و نقشه
اگر شرکت شما دفاتر و فروشگاههای مختلفی دارد، باید اطلاعاتی مثل آدرس ایمیل، شماره تلفن یا حتی لوکیشن آنها در وب سایت شرکتی درج شوند تا افراد با خیالی آسوده بدانند که چگونه میتوان به آنها دسترسی پیدا کنند. این مساله در طراحی سایت شرکتی از اهمیت زیادی برخوردار است تا کاربران به اطلاعات تماس دسترسی کافی داشته باشند.
معرفی کارمندان باسابقهی درخشان
همانطور که گفته شد، طراحی سایت شرکتی بیشتر به منظور ایجاد اعتبار شکل میگیرد. بنابراین معرفی کارمندانی خوش سابقه و احیانا معروف، راهکار خوبی برای رسیدن به هدف است. معرفی افرادی که در راهاندازی و موفقیت شرکت، نقش مهمی دارند، برای کاربران جالب توجه است.
در طراحی سایت شرکتی صفحه جذب نیرو داشته باشد
جدا از داشتن یک صفحه برای معرفی کارمندان برجسته، باید صفحه ای نیز برای جذب استعدادهای جدید داشته باشید. این مورد به عنوان استراتژی هک رشد در بازاریابی تلقی میشود. این ایده با ایجاد برخی فیلترها که با مشورت تیم منابع انسانی تعیین میشود، پیادهسازی و جذب موفقی خواهد داشت.
توسعه دهندگان وب میتوانند ایده های خلاقانه طراحی خود را نیز در ساختار آن ترکیب کنند. به عنوان مثال، میتوانند یک آزمون استعداد آنلاین را به آن لینک دهند و تنها کسانی که در آن آزمون موفق بودند، به عنوان فرد واجد شرایط، درخواست کار به شرکت را ارسال کنند.
تعیین پرسونای مخاطب برای طراحی وب سایت شرکتی
مخاطب هدف شما کیست؟ قرار است طراحی وب سایت شرکتی شما باب طبع چه کسانی باشد؟ هرچقدر مخاطبان خود را دقیقتر بشناسید، طراحی وب سایت کسب و کار شما بهتر خواهد بود. شناسایی مخاطبان یک کار چالش برانگیز است.
شما باید چیزهای مختلفی مثل سن، درآمد، نحوه زندگی آنها، دغدغهها، دردها و آرزوهای مخاطبان خاص خود را بدانید. شما باید بدانید که آنها در مورد محصولات یا خدمات شما چه میدانند. اکثر آنها کاربران باتجربه هستند یا تازهکار؟
هدف از شناسایی مخاطب هدف، این نیست که طراحی سایت شما فقط برای افراد خاص قابل درک باشد. بلکه به عبارت دیگر، طراحی سایت شرکتی شما، اولویتبندی میشود.
رتبهبندی مخاطبان به ترتیب اهمیت، قبل از ایجاد یک وب سایت شرکتی صورت میگیرد. البته کارشناسان سئو دائما در حال بررسی هستند و متناسب با استراتژی و خدمات شرکت، تغییر میکند.
طراحی سایت شرکتی پویا
متأسفانه، بسیاری از سایتهای شرکتها، حتی سرشناسترین آنها، هنوز هم اطلاعات دقیق و با ارزشی به کاربران ارائه نمیدهند. ولی در اصل، وب سایتهای شرکتی مسیر ارتباطی ارزشمندی است که میتواند حداکثر سود را برای مخاطبان داشته باشد.. وبسایت شرکتی میتواند مسیر ارتباطی شفاف و قابل فهم با مشتریان، سرمایهگذاران و شرکا ایجاد کند.
نمونه اولیه یک وب سایت تجاری
طراحی سایت شرکتی باید به صورت اختصاصی بر اساس استراتژی بازاریابی و اهداف تجاری شما باشد. به این منظور میتوانید یک طراح وب استخدام کنید تا راهی برای دستیابی به اهداف تجاری خود بیابید. یک طراح وب با تجربه، وایرفریم و نمونه اولیه سایت را برای شما ایجاد خواهد کرد.
از این سوالات برای ایجاد بهترین وب سایت تجاری استفاده کنید:
- بازدیدکنندگان به دنبال چه اطلاعاتی هستند؟
- بازدیدکنندگان چه اقداماتی را روی وب سایت شما انجام خواهند داد؟
- چه پیامی را میخواهید به از وبسایت شرکتی خود به بازدیدکنندگان منتقل کنید؟
- عملکرد وب سایت شما چگونه خواهد کرد؟
طراح وب برای ارائه اطلاعات و طرحبندی و توصیف رابط کاربری، وایرفریم یا به عبارتی سادهتر یک طرح کلی از طرح بندی اولیه صفحه وب نمایش میدهد.
اگر همه چیز خوب و مورد تأیید بود، وقت آن است که یک نمونه اولیه از سایت تجاری خود را توسعه داد. نیازی نیست که نمونه اولیه 100٪ کامل باشد. هدف در صورتی محقق میشود که به اندازه کافی خوب و برای همه قابل درک باشد.
طراحی سایت شرکتی با لوگوی مناسب
مرحله طراحی وب سایت شرکتی در راستای ظاهر مناسب و جلب رضایت مخاطب هدف و کارفرما عمل میکند.
در طراحی سایت شرکتی، باید مطمئن شوید که تمام عناصر بصری شرکت مثل نام تجاری، لوگو، رنگ، فونت و موارد دیگر در تمامی صفحات وب استفاده شده باشد.
طراحی سایت شرکتی چقدر زمان میبرد؟
به طور کلی ساخت وب سایت شرکتی توسط یک متخصص میتواند بین دو تا 5 ماه زمان ببرد. فرآیند کلی توسعه وب سایت شامل یک سری مراحل برای راه اندازی سایت شرکتی میشود:
- برنامهریزی و تعیین هدف (1 تا 2 هفته)
- تشریح نیازهای مشتری (1 تا 3 هفته)
- طراحی ماکت سایت (1 تا 3 هفته)
- توسعه اولیه سایت (1 تا 2 ماه)
- تست و بررسی نهایی (1 تا 2 هفته)
در مجموع این زمانها تخمینی است و این فرایند طراحی سایت شرکتی به پیچیدگی سایت شما بستگی دارد و ممکن است کمتر یا بیشتر طول بکشد.
اگر همه چیز درست و مطابق میل پیش رود، بدون کمتر چالشی و با سرعت میتوان از مرحله پیادهسازی وبسایت عبور کرد. توسعه وب سایت شرکتی به طور متوسط حدود 4-8 هفته طول میکشد. البته این زمان دقیقی نیست و به طرز قابل توجهی به عملکرد وب سایت و تعداد صفحات آن بستگی دارد. استفاده از انیمیشنها میتوانند توسعه وب را پیچیده و صد البته جذابتر کنند.
طراحی وب سایت شرکتی چگونه است؟
طراحی سایت شرکتی را میتوان به دو بخش فرانت اند و بک اند تقسیم کرد. برنامه نویس فرانتاند مسئول نمایش کدهای درهم و برهم برای کاربران در قالب گرافیکی و بصری و قابل درک است و در واقع معماری سایت را نمایش میدهد و یک برنامه نویس بکاند، کد فرانتاند تمامشده را دریافت کرده و به آن قابلیت کار میدهد و در واقع وظیفه ارتباط با سرور و پایگاه داده را برعهده دارد.
دفتر خدمات توسعه وب، پس از راه اندازی، وظیفه دارد که آن را پشتیبانی کند. احتمال زیاد طراحی وب سایت شرکتی شما در این مرحله، نیاز به تغییر داشته باشد. البته دفتر مهندسی خدمات دیجیتال مارکتینگ باتجربه، خدمات بیشتری را برای تبلیغ وب سایت شما ارائه خواهند کرد. که میتواند شامل تبلیغات آنلاین (یا PPC)، بازاریابی رسانههای اجتماعی، سئو داخلی و سئو خارج یا بازاریابی محتوا باشد.
طراحی قالب سایت: قالب های مناسب برای طراحی سایت شرکتی چیست؟
یکی از نکات مهم در طراحی سایت شرکتی و یا بازسازی یک سایت قدیمی، انتخاب یک طراحی قالب سایت مناسب است. قالبهای وب سایت زیادی وجود دارد که به شما امکان میدهد سایت خود را از نظر ظاهر و احساس تا گزینههای مختلف، شخصیسازی کنید. با این حال، اگر مسیر روشنی ندارید، به راحتی میتوانید از قالبهای وب سایت متنوع استفاده کنید. در ادامه چند نکتهی مهم در یافتن قالب وب سایت مناسب برای ساخت سایت شرکتی را بیان میکنیم.
در نظر گرفتن اهداف در انتخاب قالب سایت شرکتی
پیش از خرید یا طراحی قالب سایت، اهداف خود را در نظر بگیرید. آیا تصمیم دارید بلافاصله فروشگاه را راهاندازی کنید؟ آیا سایت شما قالب وبلاگ دارد یا اینکه تصمیم دارید به معرفی کار خود و جذب مخاطبان بالقوه بپردازید؟ یک هدف یا مجموعهای از اهداف، بیشتر محتوای سایت شما را از نظر ظاهر و چیدمان گرفته تا نوار منو و عملکرد مشخص میکنند. بنابراین در طراحی سایت شرکتی و انتخاب قالب مناسب، اهداف خود را در نظر بگیرید زیرا الگوهای خاص برای هر تجارت یا کسب و کار میتواند متفاوت باشد.
در نظر گرفتن نوع کسب و کار در انتخاب قالب وبسایت
اگر نمایهی بصری بالایی دارید و به عنوان عکاس فعالیت میکنید، احتمالا به دنبال الگوی متفاوتی نسبت به یک وکیل هستید. حتی فراتر از این، درک نوع یا ژانر در کسب و کار یا صنعت به شما کمک میکند در نحوهی ارائهی زیباییشناسی و نمونه کارها انتخاب مناسبتری داشته باشید. بنابراین در طراحی سایت شرکتی و انتخاب قالب مناسب باید مخاطبان و آنچه به دنبال آن هستند را در نظر داشته باشید و با توجه به این موارد ساخت وبسایت شرکتی را شخصیسازی کنید. بررسی سایت صاحبان مشاغل و صنعت موفق به شما کمک میکند الگوی مناسبی انتخاب کنید.
انتخاب قالب سایت مناسب با کاربری آسان
یکی از نکات مهم در طراحی سایت شرکتی و طراحی قالب سایت، سهولت استفاده از سایت است. بسیاری از طراحان سایت طراحیهای قالب سایت با استفاده آسان را برای کاربران بیتجربه ارائه میدهند تا بتوانند به راحتی محتوا و متنهای مختلف را بارگذاری کنند. میتوانید با افراد باتجربه در خصوص انتخاب قالب سایت مناسب برای کسب و کار خود مشورت کنید.
قالبهای مناسب برای ساخت سایت شرکتی چیست؟
بهترین قالب شرکتی که متناسب با اهداف شرکت باشد. در وردپرس قالبهای حرفهای ارائه میشود که با نصب دموی زیبا، میتواند سایت شرکتی قدرتمندی برایتان بسازد. فقط اینکه باید حواستان باشد که سایت ریسپانسیو و سئو فرندلی باشد.
مراحل اصلی طراحی وب سایت شرکتی چیست؟
در اینجا راهنمای گام به گام مراحل طراحی سایت شرکتی را برایتان آوردهایم:
مرحله اول طراحی سایت شرکتی : اهدافتان را از ساخت سایت شرکتی تعیین کنید
قبل از اینکه مراحل ساخت وب سایت شرکتی را پیش بگیرید، چارچوبی را برای هدایت تمامی اقدامات بعدی خود مشخص کنید.
به جای اینکه چیزی انتزاعی، باید سعی کنید اهداف مشخص و دقیق داشته باشید. به این ترتیب، شما یک ساختار مستحکم برای راهنمایی ساخت وب سایت شرکتی خود خواهید داشت.
مرحله دوم طراحی سایت شرکتی: خلاق باشید
هرگز نباید طراحی وب سایت دیگری را کپی کنید! این یک قانون است. الهام گرفتن از وب سایت های شرکتی موفق ایرادی ندارد، اما برای ساخت شرکتی اختصاصی خود باید خلاق باشید. چیزهای زیادی وجود دارد که باید به دنبال آن باشید، مانند رنگها، فونت ها و طرح بندیها.
ابتدا حسابی سایتهای اداری و شرکتی موفق را بررسی کنید؛ و در آخر، ایدههای جذاب آنها را با چشماندازها و ارزشهای کسب و کار خود مناسب سازی و تطبیق دهید. مشورت با خدمات طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ که تجربهی کاری خوبی دارد، میتواند راهنماییهای خوبی در این زمینه داشته باشد و در اختیار شما قرار دهد.
مرحله سوم طراحی سایت شرکتی: با بهترین دفتر خدمات وب مشورت کنید
لیستی از شرکت های طراحی وب موفق تهیه کنید. شما باید مطمئن شوید که طراحی وب سایت شرکتی شما توسط یک مدیر قابل اعتماد و یک تیم آموزش دیده باسابقه انجام میشود.
تیم طراحی وبسایت باید پذیرای نظرها و انتقادهای شما باشد چون بسته به پیچیدگی وب سایت، باید ماهها با آنها در ارتباط باشید.
مرحله چهارم طراحی وبسایت شرکتی: مخاطب هدف خود را تعیین کنید
همانطور که قبلاً بحث شد، یک وب سایت شرکتی با یک وب سایت تبلیغاتی متفاوت است، به این معنی که باید مخاطبان متفاوتی را هدف قرار دهد. به یاد داشته باشید که شما یک وب سایت برای سهامداران، سرمایهگذاران، کارمندان بالقوه و رقبا میسازید.
به همین دلیل است که هنگام طراحی وب سایت و تولید محتوا باید مخاطبان هدف خود را با دقت در نظر بگیرید. به عنوان مثال، به جای داشتن صفحات محصول، میتوانید یک صفحه را برای گزارشهای مالی کامل و صفحهای به عنوان منبع کارکنان، اختصاص دهید.
مرحله پنجم طراحی سایت شرکتی: سازماندهی صفحات
از آنجایی که وب سایت شما با بخشهای مختلف، به نیاز مخاطبان شما پاسخ میدهد، باید اطلاعات مورد نیاز آنها بدون مشکل در دسترس باشد. این موارد به ناوبری و نحوه سازماندهی صفحات وب مربوط است.
مثل نحوهی ثبت نام، نحوهی بازدید از شرکت و خیلی از موارد دیگر. سپس به این فکر کنید که چه چیزی را در دستهبندی منوها و زیر مجموعههای آن قرار دهید.
مرحله ششم طراحی سایت شرکتی: از سبکی واحد و یکپارچه استفاده کنید
از همان مراحل اولیه طراحی وب سایت، سبک و عناصر طراحی واحدی را بکار ببرید. عناصر طراحی واحد، نقش مهمی در حفظ ظاهر کل سایت و همچنین در برندینگ شما دارد. این عناصر شامل لوگو، سبک و اندازه فونت، رنگ صفحه و خیلی از موارد دیگر است.
مرحله هفتم طراحی وب سایت شرکتی: برجستهسازی نکات مهم
اگر قصد دارید بخشهایی از اطلاعات شما، بیشتر مورد توجه قرار گیرند، باید از روشهای مختلف برای نمایش برجسته و جذب آنها استفاده کنید. مثل اینکه محتوای خود را به صفحات جداگانه منتقل کنید تا مخاطبان شما زمان کافی برای تمرکز آنها داشته باشند و به طور کامل اطلاعات آن صفحه را دریافت کنند.
مرحله هشتم طراحی وبسایت شرکتی: طراحی وب سایت شرکتی واکنش گرا یا ریسپانسیو
یکی از موارد ضروری در طراحی وب سایت، طراحی وب سایت شرکتی واکنش گرای یا ریسپانسیو است. وب سایت شرکتی شما باید در دستگاههای هوشمند مختلف مثل تلفن هوشمند یا تبلت هم به خوبی جواب دهد.
مرحله نهم طراحی وب سایتهای شرکتی: دسترسی آسان اطلاعات برای همه
قطعا شما میخواهید که طراحی وب سایت شرکتی طوری باشد که بخش وسیعی از بازدیدکنندگان وب بتوانند به راحتی به به آن دسترسی داشته باشند. بنابراین باید آماده ارائه اطلاعات برای تمامی اقشار جامعه باشید. به عنوان مثال، ویدیوها و عکسها با شرح کامل، باعث میشود که آنهایی که شنوایی خوبی هم ندارند، از آن بهرهمند شوند.
مرحله دهم طراحی سایتهای شرکتی: طرح نهایی را بررسی کنید
قبل از راه اندازی وب سایت خود، بررسی نهایی را برای اینکه مطمئن شوید همه چیز درست پیش رفته یا خیر انجام دهید. همه صفحات و همه عناصر را دو بار بررسی کنید تا مطمئن شوید که همه به درستی و مطابق میلتان کار میکنند، از DNS (دامنه وب سایت) گرفته تا همه دکمههای پیمایش، عکسها و ویدیوها، سرعت بارگذاری و موارد دیگر.
بهترین شرکت های طراحی وب سایت
در این بخش 5 وب سایت شرکتی که با مهندسی عالی و جذابی شکل گرفتهاند را برای الهام بخشیدن به شما، آوردهایم:
1. طراحی وب سایت: شرکتی روبی The Ruby Company
وب سایت شرکتی Ruby با تایپوگرافی فوق العاده و تصاویر حرفه ای! عناصر بصری این وب سایت شرکتی، با سلیقه و منظم به کار رفتهاند. تمام اطلاعاتی که باید در مورد شرکت بدانید در منو و دستهبندیها گنجانده شده است و دسترسی آسانی دارد.
2. شرکت AdamChurch
وب سایت شرکتی Adam Church که خدمات و مدیریت املاک را ارائه میدهد، نمونه کاملی از یک سایت منظم است که بهخوبی از رنگها و عناصر بصری برای برجستهسازی نکات مهم استفاده کرده است.
3. طراحی وب سایت شرکتی Arte-Charpentier
وبسایت شرکتی Arte-Charpentier از بهترین وب سایت های شرکتی برای لوازم جانبی معماران است. وبسایت این شرکت معماری، چشم نواز است و در نوع خود بینظیر است. صفحه اصلی آن یکی از جالبترین مواردی است که تا به حال با آن روبرو شدهاید.
4. وب سایت شرکتی سونی Sony
به غیر از sony.com، که در آن آخرین مدل محصولات این شرکت را مشاهده میکنید، sony.net، به عنوان وب سایت شرکتی این برند است.
اینجا جایی است که اطلاعاتی در مورد تاریخچه شرکت، ارزشهای برند و افرادی که در موفقیت سونی سهم مهمی دارند، خواهید یافت. در این طراحی سایت شرکتی حرفه ای، صفحاتی برای اطلاعات سرمایهگذار، انواع برندها و معرفی نمایندهها اختصاص داده شده است.
5. طراحی وب سایت شرکتی رتال Retal
رتال Retal نمونه طراحی سایت شرکتی موفق است که مدیریت چندین شعبه بین المللی را برعهده دارد. برای نمایش شعب مختلف شرکت رتال، یک نقشه جهان در صفحه با پینهایی برای نمایش اطلاعات شعبههای آن دیده میشود. اطلاعات آن شامل آدرس تا شماره تماس و حتی عکسی از امکانات سایت ارائه میشود.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب چیست
اگر میخواهید یک کسب و کار موفق داشته باشید، بدون در نظر گرفتن صنعت یا کسب و کار خود باید چند نکته را در نظر بگیرید. سفارش سایت شرکتی یکی از این موارد است. در ادامه در خصوص ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب بیشتر صحبت خواهیم کرد. چه یک استارتاپ باشید یا یک کسب و کار قدیمی و معتبر، وب سایت شما باید این ویژگیها و عناصر را داشته باشد.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 1. هدف مشخص
اهمیت طراحی سایت شرکتی به فاکتورهای مختلفی وابسته است. دانستن اینکه وب سایت شما برای چیست، کافی نیست و افرادی که با کسب و کار شما اشنا نیستند نیز باید بتوانند این مساله را متوجه شوند. هنگامی که شخصی وارد وب سایت شما میشود، دو چیز باید فورا مشخص شود: آنچه انجام میدهید و آنچه میخواهید بازدیدکننده انجام دهد.
در مورد طراحی سایت شرکتی، هدف شرکت و نیاز مخاطب اولین چیزهایی است که باید در صفحهی اصلی مشخص شود. سایت نباید باعث سردرگمی مخاطب شود.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 2. آدرس وب ساده
یک آدرس وب ساده کمک میکند تا مخاطبان به راحتی بتوانند کسب و کار شما را پیدا کنند و بدون انجام کار زیاد، به سایت شما دسترسی داشته باشند. این یکی از نکات مهم در طراحی سایت شرکتی و ایجاد آدرس برای سایت و صفحات مختلف آن است.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 3. برندسازی قوی و حرفهای
برخی از مشاغل کوچک اهمیت نام تجاری را دست کم میگیرند. از نام دامنه سایت گرفته تا رنگهایی که در طراحی سایت شرکتی انتخاب میکنید، همگی نشاندهندهی کسب و کار شما هستند و باید منسجم باشند. این ویژگی به افراد کمک میکند تا به خوبی شما را شناسایی کرده و به خاطر بسپارند. اگر میخواهید یک تجارت موفق داشته باشید، از ابتدا باید این نکات را در نظر داشته باشید.
لوگو شرکت نیز باید حرفهای باشد و رنگها، فونتها و تصاویر موجود در سایت شرکتی باید بازتابی از برند شما باشند.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 4. مسیریابی ساده در سایت
در خصوص منوهای وب سایت گزینههای متعددی وجود دارد. مهم نیست که نوع منو در طراحی سایت شرکتی چگونه باشد؛ بلکه مهم این است که بازدیدکنندگان وب سایت بتوانند به راحتی به صفحات مختلف سایت شما دسترسی داشته باشند. مسیریابی در سایت باید از نظر طراحی و نحوه سازماندهی صفحات ساده و شهودی باشد. مردم دوست دارند اطلاعات مورد نظر خود را به راحتی و سریعا پیدا کنند و هرچه بیشتر این نیاز را تامین کنید، موفقتر خواهید بود.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 5. یافتن آسان اطلاعات تماس
چگونه انتظار دارید مخاطبان با شما تماس بگیرند در حالی که اطلاعات تماس به آسانی در اختیار آنها قرار داده نشده است؟ بیشک نمیخواهید به خاطر در دسترس نبودن اطلاعات تماس نمیخواهید مشتریان بالقوهی خود را از دست بدهید. در یک طراحی سایت شرکتی خوب، آدرس و اطلاعات تماس به شیوهای مناسب و در دسترس در اختیار مخاطبان قرار داده میشود
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 6. فراخوان عمل قوی
این نکته به واضح ساختن مرحلهی بعدی برای بازدیدکننده سایت بازمیگردد. فراخوان به عمل باید به مخاطب شما بگوید که چه کاری انجام بدهد و در صورت امکان، چه نتیجهای از انجام آن خواهد گرفت. البته لزوما سایت شما نباید خیلی زرق و برق دار باشد زیرا ممکن است مخاطبان از سایت شما خارج شوند. بنابراین در طراحی سایت شرکتی خوب باید تعادل مناسب را پیدا کنید تا مشتریان را جذب کنید.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 7. تجربهی عالی با موبایل
بسیاری از کاربران از گوشیهای هوشمند خود برای بازکردن سایتها استفاده میکنند. بنابراین تجربهی خوب در گوشی موبایل نیز مهم است. اگر سایت شما به سرعت بارگذاری نشود و تجربهی کاربری خوبی ارائه ندهد، بازدیدکنندگان خود را از دست خواهد داد. این بازدیدکنندگان احتمالا دیگر به سایت شما بازنخواهند گشت زیرا وب سایتی با تجربهی کاربری بهتر پیدا میکنند.
طراحی سایت شرکتی ریسپانسیو برای هر دستگاهی چه رایانه، تبلت یا تلفن، ظاهر و عملکرد خوبی ارائه خواهد داد.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 8. محتوای جذاب
اگر مخاطبان از سایت شما بازدید میکنند، باید محتوای جذابی در اختیار آنها قرار دهید. هیچ کس نمیخواهد وقت خود را صرف مرور چند صفحه کند. آنها میخواهند محتوای ارزشمند و مفیدی ببینند. محتوا راهی است که وبسایت شما ترافیک دریافت کند.
اما پست کردن هر محتوایی نیز درست نیست. مهم است که محتوای سایت شما با نیازهای مشتری و خدمات شما متناسب و برای موتورهای جستجو نیز بهینه باشد. به این مساله فکر کنید که مشتری ایدهآل شما میخواهد در مورد محصول یا خدمات شما بداند؛ به این صورت صفحات و پستهای وبلاگ پیرامون این موضوعات ایجاد کنید.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 9. نظرات کاربران
یکی از نکات مهم که توجه مخاطبان را به خود جلب میکند، نظرات سایر کاربران است. کاربران معمولا نظرات سایر افراد را میخوانند و تصمیمات خود را بر اساس آنها میگیرند. بنابراین اگر نظرات تحسینبرانگیزی دارید، بهتر است افراد هنگام بازدید از سایت شما به نظرات نیز دسترسی داشته باشند. این کار به آنها آرامش خاطر در خصوص شهرت و اعتبار کسب و کار میدهد. همچنین ممکن است آنها را تحت تاثیر قرار دهد که پس از دریافت خدمات از شما، نظرات خود را بنویسند.
ویژگی های طراحی سایت شرکتی خوب: 10. تحلیل گوگل
طراحی سایت شرکتی با محتوای خوب و همینطور تحلیل گوگل به تکامل میرسد. گوگل آنالیتیکس اطلاعاتی باورنکردنی در مورد ترافیک وب سایت و کاربران به شما ارائه میدهد. از منبع ترافیک گرفته تا سیستم عاملی که بازدیدکنندگان وب سایت شما از آن استفاده میکنند و خیلی از چیزهای دیگر در مورد کاربران به دست میآورید و میتوانید تلاشهای بازاریابی خود را بهتر به آنها اختصاص دهید.
طراحی وب سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی باید برای ارائه اطلاعات مفید برای شرکا، سرمایه گذاران و رقبا تمرکز کند. هدف اصلی از طراحی وبسایت شرکتی ایجاد اعتبار و اعتماد در فروش و خدمات است. هزینه طراحی وب سایت شرکتی را میتوانید با آموزش و پشتیبانی یک تیم خوب به حداقل رسانده و حسابی به تجارت خود رونق بخشید.
طراحی سایت شرکتی چگونه است؟
طراحی سایت شرکت به دو صورت اختصاصی با کدنویسی و یا با استفاده از وردپرس و المنتور شکل میگیرد.
طراحی وب سایت شرکتی چیست؟
طراحی سایت شرکتی برای برندینگ، ایجاد اعتبار و اعتماد انجام میشود و استراتژی سئویی متفاوتی نسبت به سایت تبلیغاتی و فروشگاهی دارد.
هزینه طراحی وب سایت شرکتی چقدر است؟
هزینه طراحی وب سایت شرکتی نسبت به نوع پیادهسازی و محتوا کاملا متغیر است. قیمت طراحی سایت شرکتی نسبت به نوع پشتیبانی دفتر خدمات دیجیتال مارکتینگ هم متفاوت است.
مزایای طراحی سایت شرکتی چیست؟
از مزایای مهم طراحی سایت شرکتی در دسترس بودن تمام وقت شرکت برای تمامی مشتریان بالقوه است. از دیگر مزایای داشتن وب سایت شرکتی میتوان به کاهش هزینههای تبلیغ، افزایش اعتبار، جلب مشتری، قرار گرفتن در بازار رقابتی دیجیتال مارکتینگ و خیلی از موارد دیگر را بیان کرد.
آیا امکان ارتقای سایت شرکتی پس از طراحی وجود دارد؟
بله. امکان ارتقای وبسایت شرکتی وجود دارد. برای این منظور میتوانید با تیم آرنا ویژن در ارتباط باشید تا طبق نیازهای شما برای ارتقای سایت، هزینههای مربوط به آن تعیین شود.
پشتیبانی پس از ساخت سایت شرکتی چگونه است؟
طراحی سایت شرکتی با تحویل پروژه پایان نمیپذیرد و سایت شما علاوه بر پشتیبانی آنلاین، به پشتیبانی سایت نیز نیاز خواهد داشت که شامل نگهداری و تضمین عملکرد صحیح سایت است. این کار به بهتر شدن عملکرد سایت، حفظ سئو و افزایش مخاطب و فروش کمک میکند. شما میتوانید از خدمات پشتیانی سایت آرنا ویژن نیز برخوردار شوید.
سوالات متداول
آکاردئون #1
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.
آکاردئون #2
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان وب و گرافیک است.