رزومه شرکت یا پروفایل شرکت چیست: اهمیت + 15 نکته مهم در نگارش
آیا تازه شرکتتان را راه اندازی کردهاید و میخواهید به مشتریان نشان دهید که ارزشها و اهداف شرکتتان چه هستند و آنها را جذب برندتان کنید؟ یک راه خوب برای این کار ایجاد پروفایل شرکت است! رزومه شرکت خلاصهای از نکات مهم شرکتتان مثل ارزشها، اهداف، خدمات و محصولات آن هستند. اما آیا ایجاد پروفایل شرکت یک کار ضروری است؟ پروفایل کامپانی میتواند به مخاطبان شما از همان اول هدف و ارزشهای شرکت را نشان دهد و اعتبارش را افزایش دهد. اما فقط مزیتهای آن به این مسئله محدود نمیشود. بنابراین، اگر میخواهید در مورد کمپانی پروفایل، کاربرد و اهمیت اطلاعات مندرج در آن، نحوه نگارش و سایر نکات کمپانی پروفایل بدانید، با ما در این مطلب از آرنا ویژن همراه باشید.
رزومه شرکت یا پروفایل شرکت چیست؟
یک رزومه شرکت مناسب اطلاعات دقیق و کاملی از شما به سرمایه گذاران ارائه می دهد و هدف واقعی شما را نشان می دهد و سبب می گردد سرمایه گذاران با خیالی آسوده در شرکت شما سرمایه گذاری نمایند.
با ایجاد رزومه شرکت شما میتوانید خدمات و محصولاتی که ارائه میدهید، اهداف و ارزشهای آن را تعیین کنید. به این ترتیب، مخاطب هم سریع درک میکند که شرکت شما چه چیزی را ارائه میدهد و بر این اساس تصمیم میگیرد که مشتری شما شود یا خیر. برای مثال اگر شما کار طراحی سایت یا سئو انجام می دهید می توانید این خدمات را همراه با تعرفه های آن بیان کنید.
کاربرد و اهمیت ایجاد رزومه شرکت
طرحهای سرمایهگذاری (Investment Plans)
برای هر سرمایهگذاری مهم است که نقاط قوت، اهداف، موقعیت اقتصادی و دورنمای هر شرکت را بداند و با توجه به آن تصمیم بگیرد. بنابراین، شما با درست کردن یک رزومه شرکت خوب میتوانید این موارد را به خوبی در آن نشان دهید و سرمایهگذاران را ترغیب به سرمایهگذاری در شرکتتان کنید.
وبگاه و شبکههای اجتماعی شرکت
با ایجاد رزومه شرکت برای کانالهای اجتماعی و وب، شما میتوانید به مخاطبان بسیار بیشتر و متنوعتر برسید و ارزشها، محصولات و خدمات شرکتتان را برای آنها تبلیغ کنید.
انتقال فرهنگ و ارزشها
با ساخت رزومه شرکت شما مخاطبانتان فرهنگها و ارزش شرکت را از همان اول متوجه میشوند و تصمیم میگیرند که آیا با فرهنگ و ارزش خودشان مطابق است تا به مشتری شما تبدیل شوند.
توسعه
پروفایل شرکت میتواند ارزشها و هویت شرکت شما را به خوبی برساند. وقتی هویت شرکتتان را به خوبی نشان دهید، مشتریان بیشتری را جذب آن خواهید کرد و این در توسعه شرکتتان نقش مهمی خواهد داشت.
وجههی عمومی
اولین تصویری که رزومهِ شرکت شما در ذهن مخاطبان ایجاد میکند بسیار مهم است، چون فرهنگها و هویتش را به آنها میرساند و وجهه عمومی شرکتتان را در ذهن آنها شکل میدهد.
( اگر به عکاسی علاقمندید برای اطلاع از 20 تکنیک مهم در عکاسی صنعتی حتما مطلب اصول عکاسی صنعتی را مطالعه نمایید)
اطلاعات مندرج در کمپانی پروفایل چیست؟
1. نام شرکت
اولین چیزی که شما باید حتماً در رزومه شرکتتان درج کنید نام شرکتتان است که اصلیترین بخش هویت شرکتتان بوده و بعد از آن، باید جزئیات دیگر را نام ببرید.
2. ساختار شرکت
نشان دادن بخشهای مختلف شرکت و سران آنها در پروفایل شرکت شرکت به سرمایهگذاران و مخاطبان شما نشان میدهد که مسئولیتها به طور منظم در شرکتتان تقسیم شده و کارها روال خود را دارند که به افزایش اعتبار شرکتتان کمک میکند.
3. محل شرکت
با درج کردن مکان شرکت در رزومه شرکت، مخاطبان شما به شرکتتان یک راه مشخص و قطعی برای تماس و بازدید از شرکت شما دارند.
( جهت اطلاع از تفرفه مشاوره سئو و دریافت و اطلاع از قیمت استراتژی سئو مناسب کسب و کار خود به وبسایت آرنا ویژن مراجعه و یا با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل نمایید)
4. اطلاعات تماس شرکت
اگر مشتریان شما بخواهند برای اطلاعات بیشتر با شرکتتان تماس داشته باشند، باید اطلاعات تماس را برای آنها در رزومه شرکت درج کنید.
5. آدرس ایمیل شرکت
شما میتوانید آدرس ایمیل شرکت را هم در رزومه شرکت شامل کنید. به این صورت، مخاطبان یا سرمایهگذاران شما برای داشتن سوال یا مطرح کردن فرصتهای کاری میتوانند به این طریق با شما تماس بگیرند.
6. نام موسس، شرکاء و همکاران
وقتی که شما نام بنیانگذار، شرکای شرکت و همکاران را در رزومه شرکت شامل میکنید، مخاطبان شما میدانند که چه افرادی و با چه سابقهای در آن شرکت کار میکنند. این کار باعث افزایش شفافیت و اعتبار شرکت شما در چشم دیگران خواهد شد.
7. نام مدیران و اعضای هیئت مدیره
دانستن هویت مدیران و اعضای هیئت مدیره برای خیلی از مخاطبان مهم است، چون آنها به سابقه و اعتبار مدیران برای مدیریت شرکت هم توجه میکنند. بنابراین، بهتر است که آنها را در رزومه شرکت بگذارید.
8. فعالیتهای کلی شرکت
نشان دادن فعالیتهای کلی شرکت در رزومه شرکت به مخاطبان شما کمک میکنند تا بفهمند که خدمات اصلی و تمرکز فعالیتهای شرکت بر روی چه اهدافی است و مطابق با آن تصمیم به استفاده از خدمات و کالاهای شما را بگیرند.
9. چشمانداز، رسالت و اهداف شرکت
زمانی که شما هدف و رسالت اصلی شرکت را در رزومهِ شرکتی خود بگنجانید، سرمایهگذاران و مشتریان شما با قاطعیت متوجه میشوند که رسالت و چشمانداز شرکت شما در مورد چه چیزی است. از اینرو، آنها زودتر تصمیم به سرمایهگذاری در شرکت یا استفاده از خدمات آن را میگیرند.
10. محصولات و خدماتی که توسط یک شرکت ارائه میشود
برای اینکه مخاطبان شما بدانند که شرکتتان میتواند نیازهای آنها را برآورده کند، شما باید در پروفایل شرکت محصولات و خدمات شرکتتان را نشان دهید.
11. دادههای مالی شرکت شامل داراییهای اصلی، سود و درآمد
شمول داراییهای اصلی، سود و درآمد شرکتتان در رزومه شرکت باعث افزایش اعتماد به نفس سهامداران شما میشود و سیگنال مثبتی هم به سرمایه داران بالقوه میدهد و آنها را به سرمایهگذاری در شرکتتان تشویق میکند.
( برای اطلاع از مهم ترین نکات برای طراحی ست اداری شیک و مدرن حتما مطلب اصول طراحی ست اداری را مطالعه نمایید)
12. تاریخچه شرکت
تاریخچه شرکت در رزومه شرکتتان میتواند موفقیتها و نقاط مهم آن را نشان دهد.
به این صورت، شما اعتبار و سابقه شرکت را نشان میدهید که خود این مسئله حس اعتماد به سابقه و تجربه شرکت را در مخاطبان شرکتتان را ایجاد میکند.
13. اطلاعات در مورد منابع مالی و نیروی انسانی
شامل کردن اطلاعات در مورد منابع مالی و نیروی انسانی در رزومه شرکت به شفافیت کار شرکتتان کمک زیادی میکند و اعتماد مخاطبان به عملکرد شرکتتان را افزایش میدهد.
14. اهداف کوتاه مدت و بلند مدت شرکت
تعیین اهداف کوتاه و بلند مدت شرکت در رزومهِ شرکت به سرمایه داران و مشتریان شما نشان میدهد که اهداف استراتژیک شما در آینده چه هستند. این کار شفافیت شرکت و اعتماد مخاطبانتان به شما را افزایش میدهد.
نحوه نگارش رزومه شرکت
1.هدف از نگارش رزومه شرکت را مشخص کنید
شما باید از همان اول مشخص کنید که هدفتان از نوشتن رزومه شرکت چیست. با این دانش شما میتوانید طرح و ساختار آن را تعیین کنید و محتوایش را از همان ابتدا به خوبی بنویسید. شما می توانید سفارش تولید محتوا استاندارد و طبق اصول خود را به کارشناسان آرنا ویژن بسپارید.
2. سبک و قالب پروفایل خود را مشخص نمایید
اگر شما سبک و قالب نوشتن رزومه شرکت خود را مشخص کنید، میدانید کدام اطلاعات را در کدام بخش آن بگذارید که خوانایی و واضح بودن آن برای مخاطبان را بیشتر میکند.
3. رزومه شرکت را به یک داستان جذاب تبدیل کنید
ما انسانها عاشق داستان هستیم و هر چیزی که به شکل داستانی باشد خیلی بیشتر به آن توجه میکنیم. بنابراین، اگر شما به رزومه شرکتتان حالت داستانی بدهید، مخاطبان خیلی بیشتر جذب آن میشوند.
4. ماموریت خود از نگارش پروفایل کمپانی تشریح کنید
شما حتماً باید ماموریت و هدف شرکت را در رزومهِ شرکت شرح دهید. به این صورت، مخاطبان و سرمایهگذاران شما میدانند که هدف و دورانداز شرکت شما چیست.
5. از واژههای مناسبی استفاده کنید
انتخاب درست واژههایی که به طور دقیق و واضح ارزشها و ماموریت شرکتتان را در پروفایل شرکت میرسانند کار بسیار مهمی است، زیرا اطلاعات را به درستی به مخاطبان شما میرساند.
6. تاریخچه شرکت را با ترتیب زمانی بیان نمایید
اگر میخواهید تاریخچه شرکت را در رزومه شرکت شامل کنید، بهتر است آن را به ترتیب زمانی بیان کنید. این کار به مخاطبان شما اجازه میدهد تا بهتر سابقه شرکت، موفقیتها و چالشهای آن را درک کنند.
( جهت سفارش تولید محتوا سایت و بلاگ و اطلاع از قیمت تولید محتوا سئو فندلی به سایت اینترنتی آرنناویژن مراجعه و یا با کارشناسان شرکت تماس حاصل نمایید)
7. شرکت را به خوبی و واضح توصیف نمایید
سرمایهگذاران و مشتریان شما با خواندن رزومه شرکت باید به خوبی هویت و ارزشهای شرکت شما را بدانند.
در این صورت، آنها میتوانند تصمیم بگیرند که میخواهند از خدمات و محصولات شرکت شما استفاده و در آن سرمایهگذاری کنند.
8. محصولات و خدمات را در رزومه شرکت قید نمایید
توضیح دادن در مورد محصولات و خدمات در رزومهِ شرکت اطلاعات دقیقی در مورد آنها به مشتریان و سرمایهگذارانتان میدهد.
این کار به آنها کمک میکند تا زودتر در مورد استفاده از خدمات و سرمایهگذاری در شرکتتان تصمیم بگیرند.
9. جوایز و تقدیر نامهها را در پروفایل کمپانی لحاظ کنید
اگر شرکتتان در زمینه خاصی موفقیتی کسب کرده، حتماً تقدیر و جوایز مربوط به آن را در پروفایل شرکت شامل کنید.
این کار به مخاطبان و سرمایهگذاران نشان میدهد که شرکت شما در زمینه کاری اش آنقدر تخصص، سابقه و پشتکار داشته که جوایز و تقدیر دریافت کرده و شایسته اعتماد و وفاداری است.
10. اطلاعات جمعیت شناسی را در رزومه شرکت بنویسید
اگر شرکت شما خدمات و محصولاتش برای گروه خاصی طراحی شده، پس بهتر است که اطلاعات جمعیت شناسی و نوع مخاطبان خود را در رزومه شرکت قرار دهید.
به این ترتیب، شما نقش خود در بازار و مخاطبان هدف را میتوانید نشان دهید.
11. ذکر توصیه نامهها در رزومه شرکت را فراموش نکنید
اگر شما مشتریانی دارید که تجربه مثبتی از استفاده از خدمات و محصولات شما دارند، میتوانید از آنها درخواست کنید که این تجربه را به عنوان توصیه نامه برای شرکت شما بگذارند. سپس، شما میتوانید از آنها در رزومه شرکت استفاده کنید.
این توصیهنامهها موثر هستند، زیرا اعتبار شرکتتان را در چشم سرمایهگذاران و مشتریانتان بالا میبرند و باعث اعتماد بیشتر آنها به شما میشوند.
12. اطلاعات تماس را در رزومه شرکت نمایش دهید
شما حتماً باید در رزومهِ شرکت اطلاعات تماس را درج کنید تا مخاطبان شما به راحتی بتوانند با شرکتتان تماس بگیرند.
(برای اطلاع از نکات طلایی در طراحی بیزینس کارت حتما مطلب اصول طراحی کارت ویزیت را مطالعه نمایید.)
13. پروفایل شرکت را بازنگری کنید
به مرور زمان و با به روز رسانی اهداف، محصولات و خدمات، شما باید رزومه شرکت خود را بازنگری و تغییرات لازم را در آنها اعمال کنید.
14. پروفایل سایر شرکتها را مطالعه کنید
اگر سررشتهای از ساختار پروفایل کمپانی ندارید، میتوانید پروفایل شرکتهای دیگر را مطالعه کنید.
با دیدن این پروفایلها شما میتوانید ساختاربندی، نحوه نوشتن ارزشها و اهداف آنها را ببینید و برای نوشتن پروفایل کمپانی خود الهام بگیرید.
15. تصویر شرکت خود را در رزومه شرکت بسازید
ارائه درست ارزشها و فرهنگ شرکتتان در رزومهِ شرکت تصویری به ساخت تصوری حرفهای و قدرتمند از شرکت در ذهن مخاطبان کمک میکند.
سایر نکات مهم در ساخت رزومه کاری شرکت
1. استفاده از سرتیترها در رزومه شرکت
سرتیترها به نظم و ساختار داشتن رزومه شرکت کمک میکنند. بنابراین، وقتی که خوانندگان با سرتیترها متن پروفایل شرکت شما را میخوانند، میدانند که هر متن زیر سرتیتر در مورد چه است و راحتتر میتوانند موضوع پروفایل کامپانی شما را درک کنند.
2. گنجاندن لوگو در Company Profile
لوگوی هر شرکت و برند قسمت مهمی از هویت و جلوههای بصری آن است. بنابراین، وقتی که شما آن را در رزومه شرکت میگنجانید، هویت برند را در ذهن مخاطبتان تقویت میکند و باعث تقویت ارتباطش با برندتان خواهد شد.
( جهت آشنایی با مهم ترین نکات در طراحی یک لوگوی فوق العاده حتما مطلب اصول طراحی لوگو را مطالعه نمایید)
3. عناصر طراحی در رزومه شرکت
عناصر طراحی رزومه شرکت شما مثل طرح کلی، فونت و رنگ زمینه همه در ساخت آن مهم هستند، چون این عناصر تاثیر چشمگیری بر روی خواننده دارند و میتوانند به ایجاد ارتباط عمیقتر آن با متن و با شرکتتان کمک کنند.
4. ویراستاری Company Profile
ویراستاری رزومه شرکت متن آن را از هرگونه اشتباهی که شما در زمان نوشتن ممکن است انجام دهید برطرف میکند و نشان میدهد که شرکت شما در کارش حرفهای و جدی است.
- الگوریتم پنگوئن چیست: معرفی Google Penguin + راهکار رفع جریمه
- الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست: (Hummingbird Algorithm) چیست +...
- الگوریتم موبایل فرست ایندکس (Mobile first index) چیست + عکس
- لینک سازی (link building) چیست: بررسی تاثیرات لینک بیلدینگ بر...
- الگوریتم EAT چیست: مقایسه آن با E-A-T- E + تاثیرش...
- اشتباهات رایج سئو: 36 اشتباه سئو که سیاتتان را نابود...